Frågestund!



Till Måndagen den 3 Maj 2010!

Kommentera med massor med frågor, Kommer svara på alla på något sätt! Hoppas alla skickar en liten fråga !

               // PÖzz Astridbergström<3

Sista APRIL!

heejheej
Fick en kommentar <3 Och frågade om jag kunde ha en frågestund på bloggen! och självklart kan jag de! Hade gärna varit roligt om jag visste vem det var som frågade men jaja.. Iallafall kommer det väl sen under dagen elr imorrn.
Nu är det ju helg, och är såå skönt! Ikv far jag och Jenny på Majbrasan i svartbyn, Vi ska fara dit kring 18-19 tiden.
Och så ska vi grilla korv efter.. Vi kommer säkert ha skojj!
Men iallafall så far vi till luleå på Söndag, Kusin fyller år så ska dit och ärta tårta och så ska julia prova avslutnings kläder. Och så ser jag om jag hittar nå kläder elr annat :)
Vet inte vad jag ska göra, Beger mig upp typ och börjar med nån frågestund.. Men jag får se, annars går jag ut och hoppar studsmatta.. Men nu ska jag gåå.. Heejs!

              // Astridbergström<3

*Helllu*

Heluu, Tänkte cykla till skolan idag, Men jenny skulle inte så orkar inte det då. Men iallafall så är det ju valborg imorrn, Ska nog fira med familjen och Jenny, och kanske pauliina.. Idag är det ju fredag så jag slutar ju tidigt, så åker hem med bussen.
På riktigt borde vi vara lediga idag, Vet inte varför med det tyckte mamma iallafall. Och det tycker jag oxå =)
Men iallafall så ska jag nog ta och äta något nu, Men jag vet inte om jag orkar.. Men jag tar och kollar bloggar och sånt istället typ... Men heejs!

             // Astridbergström<3


*kort inlägg*

Heejheej!
Har bytt platser idag i klass rummet, Så sitter brevid Hannes nu. Men allafall så har jag inte gjort så mykt efter skolan, Var på ICA och handlade, Vi skaa äta Tacos ikv :) Mumiss. ! Men jag vet inte vad mer jag ska skriva, Elr jag har ju att skriva med jag orkar inte, FÖr ska sticka ut och hoppa studsmatta nu :) Heejs, Skiver sen.. typ !

                 // Astridbergström<3

Hejheej!

Heejheej!
Kommer ett snabb inlägg! Har varit och hoppas studsmatta ett tag efter vi har ätit. Har inte gjort så annat spec. Ja gjort läxan lite, Iallafall lite av den. Men iallafalls så har skrollan kommit ner hit, Så måste gå upp med hennes till Matte och Husse. Jag tror att dom är hemma iallafall. Men måste väl gå upp nu innan det blir för sent. Så heeejs!

              // Astridbergström<3

*bild*



// Astridbergström<3


*Bilder*

   
Haha måste bara ;)

  

                    // Astridbergström<3

Onsdag!

Heejheej!
Har haft skoltidningen idag, Vi var mest i datasalen och googlade lite. Vi har oxå haft nå FRIENDS idag, Såg nån teater och så pratade dom.. Haft vanliga lextioner annars. Har nyss kommit in efter har varit ute och hoppas studsmatta med han fota lite oxxå :) Så kommer nog bilder sen elr ikv. Men jag får se när jag orkar och har tid. För har läxa till imorrn, Franskan. Men jag kan dom med måste träna igen, Har lite problem med vissa av de. Men det är ju bara 11 st så att det är ju inte så jätte många , men iallafall! Lyssnar på musik och kollar facebook! Ska snart äta tror jag, iallafall börja med nån mat. Men nu ska jag ta och lägga upp bilder på datorn och sen kanske det kommer nå bilder ganska snart :) Heeejs !

            // Astridbergström <3

*Goonattii*

Heejheej!
Sitter uppe på den bärbara , Kollar runt på internet och ser på något konstigt program. Haha, Typ.. jaja jag vet inte vad det heter. Men inte så normalt iallafall.. Tycker jag dåå ;)
Imorrn är det skola igen, Trååkigt, Men vi skulle typ fara och se på nån FRIENDS teater. Jag vet inte alls vad det handlar om. Nu ska jag nog ta och försöka sova, Så kanske jag orkar upp imorrn. Men jag tror inte att jag kan somna nu, Eftersom jag inte är ett dugg trött! Men jag får väl försöka.. Men kommer inte att lyckas så snabbt..
Men iallafall så ska jag se om det finns nå bättre på tvn nu. Det har slutat.. och nu börjar nå helt sjukt igen!
Så heeejs! 


Omgjord bild på SKROLLAN <3

                // Astridbergström <3

*hehe*

Hejhej! Kom nyss hem efter har varit med JENNY i bränna, Vi var på skoaffären och kollade om det fanns nå skor till avslutningen, men det fanns typ inget nu, Men mamma trodde att dom tar fram senare. Vi for sen till Seth och kollade dära.. Och sen flamsade vi runt allmänt. Jojuste vi var och kollade på nån resturang som har öppnat, Kommer inte ihåg vad den hette, Men något iallafall. Jag var och köpte mig en stripslåda ;) Och jenny skulle som inte smaka nå.. Men så sa hon, Titta vad ful bil! Och så vände jag mig självklart om, Och då tog och av mig!! HHahhahah ;)  Men iallafall så for vi ner till sporthallen och såg när dom yngre hade föräldrar match! Dom yngre vann typ med 16-12.. Emma var oxå dära, Elr hon satt i seketariatet själv. Så då kom vi och gav henne sälskap :) Vi satt och skrattade om allmänt.. Haha ;) Sen fotade vi lite, Jag hade ju självklart med mig kameran :D Så emma fotade lite ego bilder och så fotade vi oxå några andra bilder.
Syster och Mamma är på taimatlagningskurs nu, Dom borde komma hem snart. Men det kan vara kanske till 9 oxå, Men jag bryr mig inte så mykt. Det är ganska lugnt nu, Ändå för att mamma och Julia inte gör så stort oväsen av sig, men ändå. För mamma somnar typ på direkten och julia är nästan bara upp och är på datorn.. Men det är ju Tisdag idag, så tvn är ju paxad, Men dom har spelat in The Mentalist.. Joo! Då kanske jag kan se DHW.. Men jag kommer säkert missa.. Haha ,det brukar jag alltid göra, Elr jag har alltid gjort det sen det började. Har inte ännu sett ett ända avsnitt :) Haha, duktiga jag!
Men iallafall så blev det inga egobilder, Men jag hinner säkert kanske med några ikv. Fast jag höll på att fundera om jag ska gå ut och hoppa lite studsmatta, Jag han hoppa ett tag innan vi for till Bränna! Men det var inte så länge!
Ska gå och se om det finns något att äta och sen går jag väl ut ett tag! Heejs!

  
Emma och Jag! (haha flumbild!)


Haha måste bara lägga upp bilden ;) JennY <3

                  // Astridbergström <3

*Rubrik fattig*



                 // Astridbergström<3

Tisdag 27/4 2010

Heejheej!
Som vanligt.. Skola! boriiing! Men iallafall så har vi inte gjort så mykt idag heller, Jag och jenny gjorde en nyckelring på träslöjden. Haha med visst är jag smart! Jag gjorde ett hjälta på ena sidan och så tyckte jenny att jag kunde skriva nå mer på den andra sidan. Så jag tog och skrev JENNY <3 Men då kom jag ju på att jag skulle använda den själv.. Men det blir ju typ.. Konstigt om jag ska ha en nyckelring som det står Jenny på. Så jag får nog ta och göra en ny nästa gång och skriva Astrid på den.. Hahha! Visst är jag smaart! :) Hahaa. Men iallafall så har jag och jenny varit mykt med Ida idag :) Pauliina har varit sjuk, Elr hon är nog det ännu. Men hoppas hon kommer på skolan imorrn.
Hahaa. Tänker på i matsalen.. Då jenny sa att Ida skulle fråga mig, Alltså hon pekade bara på mig, och ida bara.. Vem då? Och tittade ut över alla i matsalen.. Och då sa jag : Men jag ska du ju fråga!    Och så började vi gap skratta! Hhahhahahha.. (Hahha, okej ni kanske inte fattar vad som är roligt med det!)
Men iallafall så for kusin hem nyss! Och Eric följde med så det är helt.... tyst.. Förrutom att tvn surrar, diskmaskinen är igång, Syster spelar musik uppe , mamma äter skorpor och jag sitter och smaskar på min chokladpuddig :) Helt tyst! not..
Ska nog snart gå ut, Och kanske hoppa studsmatta elr om jag ska fota egobilder :) Men jag hinner nog med både..
Så det kommer säkert bilder ikv. Om jag orkar lägga upp då.. Men nu ska jag fortsätta chatta med Emma och Pauliina och äta upp min chokladpudding :) Heeeejs !

            // Astridbergström <3

Me-Me-Me

 

  

                            // Astridbergström <3

Skrollaaaaan ;)

SKROLLAN <3

En bild på SKROLLLLIIIIS från förra veckaan :) 

                  // Astridbergström <3

Preeemmmiäär! :)

Heejheej!
Har kommit från skolan för ett tag sen, Kanske en 30 min sen.. Har inte gjort så mykt sen dess. Elr man kanske inte riktigt hinner så mykt på 30 min.. Jo lite iallafall men inte jag, Jag brukar vara såå efter ;) Hahhaa!!
Igår kom JENNY <3 till mig, Vi gjorde lite greejjss och sen for vi till hon! Dära gjorde vi oxxå lite grejjeer och sen gick vi ut med hundarna på lång promenad.. Till bränna! Vi for till hennes farmor och ringde efter skjuss för vi orkade inte gå tillbaka. Hahha visst är vi lata??  Neejdåå :P Men for hem. Och då var maten klar.  Gjorde inte så mykt mer igår då!
Joo justee stoppade upp studsmattan igåår <3 Hahahaa. men hoppade inte så jätte mykt igår, för att det är så himla jobbigt att hoppa när Lillebror oxå hoppar. Men jag får ta och försöka smyga ut. Men han kommer säkert snabbt efter jag har smällt igen dörren.. Men iallafall så ska jag ta och fota lite idag, elr kanske mer ikv... Så nu ska jag gå ut och hopppaaaa studsmatta :)   Heeejs!


En bild på lillebror igååår! Premiäär! :)

                    // Astridbergström <3

RubriK?

Heejheej!
Har varit till mormor och morfar ett tag, Har inte gjort så mykt mera, Tänkte ta fram studsmattan med det blåste så mykt.. Så tror att vi tar fram den imorrn, Om vi inte far till Finland,, Hiiihii jag vill haa MJÖLK <3
Har inte ännu ätit nå, Så håller på att dö av hunger, Mamma är inte hemma, och alla andra i familjen är helt efter att klockan är 7!!! Men jag få ta och ringa till mamma , om jag orkar då. Hahhaaa laat!

Igår var jag Jenny Pauliina och Amanda på ROCKKARUSELLEN! Jag röstade självklart på BLACK OUT! Dom kom tvåååa, Och så var det något luleå lag som vann. Men iallafall hade vi det kuul igåår <3
Nu vet jag inte vad jag ska gööööraaa...-  IIIIh,, mamma kom äntligen, Då kanske vi får oss nå mat nån gång! 
Heeeeeejs!

            // Astridbergström <3


Bild..

  

                 // Astridbergtröm <3

huhuu







            // Astridbergström <3

Baasket <3



               // Astridbergström <3

Torsdag!

Heeejheeej!
Orkar inte skriva så mykt.! Har varit ett tag på bränna med Jenny och Amanda , sara var oxxå ett tag med oss.
Vi var och köpte glass på Fenix och sen var ett tag i sporthallen och spelade fotboll och basket!!
Jo juste var ett litet tag hos amanda oxåå..
Ska cykla till skolan imorrn... Joo förresten om du ser det häära jenny! Så Kommer jag vid halv 8 till dig:):) Men annars så kommer jag ändå att ringa diig sen ikv :) <3<3
Men nu lyssar jag på musiiik, Ska snart äätaaa, Håller på att dö av svält !
Så heeeejs !! :)

Best friends forever!

           // Astridbergström <3

Saluuuuut!

Saaaaaaaluuut!
Imorrn har vi franska, Så har typ träntat klart nu! Men jag tror inte ändå att jag akan uttala alla ord..Elr jag VET att jag inte kan! Men jag får väl göra mitt bästa om vi måste läsa upp..
Har inte hänt så spec. på skolan idag heller..Ganska vanligt.. Nu har vi fått vårat kontrakt på TOBAKS FRI DUO, Jag skriver under med mamma, Nästa vecka ska vi få vårat vårat bonus kort på olika affärer. Men jag måste ha med mig något foto.. Men jag tar och fotar något eget foto med kameran och tar med på Fredag elr Måndag! För jag är så himla ful på skolfotot..
Har varitoch ätit på nilles idag, Åt hamburgare! Var sen till ingemar och fikade, Och fick nå fotopapper , För vi pappa har köpt ny skrivare..
Måste gå och duscha nu, Innan klockan är för mykt.. Så byeee..

RABBATERNA PÅ TOBAKSFRIDUO!
ÖVERKALIX
Seth Engström:
10% på ord. pris
Lauras: 50kr rabatt på valfri Bh
Brännvalls Café: 10% på valfritt fikabröd
Köket Restaurang & Pizzeria: Skrovmål 50 kr (ord. 59 kr)
Norra Skobutiken: 10% rabatt på ett par skor, gäller ordinarie pris.
Nilles Restaurang & Camping: 10% på pizza
Dona Data & Konstruktion: 100 kr rabatt när du handlar för 1500 kr, gäller vid ett tillfälle
OKQ8: Baugettkorv för 15 kr (ord. 25 kr)
Fenix kiosk och butik: 10% på fikabröd

             // Astridbergström <3



in My HEEEAD :)



:):)
JASON DERULO! IN MY HEAD !

                // Astridbergström <3

Heellooo

HELLOO!
Har inte haft nå spec på skolan idag, Helt vanligt och tråkigt.. Ska fara till bränna och se på nån fotbolls match.. Men nu måste jag gå upp med SKROLLAN <3 Heeejs !!

            // Astridbergström <3


Bilder**













               // Astridbergström <3

<3

 

                // Astridbergström <3


I´ll hope you follow your heart!

Hejhej <3
Har kommit från Jenny för ett tag sen, Har varit till bränna med Amanda<3 och Jenny<3 Vi har varit och köpt mjukglass och sen var vi och spelade basket och tjorvade annars runt ;) Idag har vi varit och pimplat på djupträsket. Det var 5:an och
6:an som skullee! Jag fiskade 8 fiskar , Helt uselt! Amanda är helt proffs! 29 FISKAR! :):) Vi fick 198 fiskar i hela klassen. Och 5:an fick typ 161 fiskar, elr nåt sånt.. Imorrn vet jag inte vad jag ska göra. Ska kanske fara till mormor och morfar för var aldrig igår, Men jag vet inte om vi skulle imorrn elr nå.. På onsdag ska jag nog ta och cykla till skolan, Det går ju typ as snabbt... Typp... Ööööhhh
Jajaa. Ska lägga in bilder som vi fotat med det blev inte så jätte många bilder eftersom jag hade ju nästan slut batteri på kameran.. SJÄLVKLART :( Men några bilder blev det iallafall... Men nu ska jag gå upp och se om det finns nån bok och läsa... Heeejs <3<3<3<3

I´ll hope you follow your heart

                       // Astridbergström <3

Hihiiheehe

Hejhej!
Blev precis klar med Systers design.. Lite tjorvigt.. Men nu är det fixxat och klaart :) Hon tyckte väl om den (iallafall tills vidare) och jag blev väl nöjd med den då ;) Men den blev inte toppen.. Hahaa, Jag hade lite problem med bilderna med det gick.. Ska nog fara till mormor och morfar snart.. Fast ska nog äta först.. Men nu ska jag göra nå annat.. Heeejs!

PSSSS... Kolla in JULIAS blogg ! ( www.julalilin.webblogg.se )   :):)  Kommentera gära hennes blogg, Hon behöver några kommentareer ;)

       // Astridbergström <3

Söndag!

Hejhej!
Nu är det Söndag och imorrn skola! Har inte gjort nästa nå på morgonen, Sett på tv och sånt..
Idag vet jag inte ännu vad jag ska göra, Det har ju typ snöat så nu kan man ju inte heller ta farm studsmattan, Hahaa, jag hade tänkt ta fram den ;) Men det blir nog ännu att vänta! Tror säkert att vi ska fara nå till mormor och morfar idag, Så det blir väl det ända jag gör idag , Förrutom att städa, Vi måste typ städa här nere oxåå :( M
Men nu ska jag gå och ta på mig nå kläder istället för att springa runt i nattkläderna.. HEEJS!

        // Astridbergström <3

Biildeeer

Heeejheej!
Nu tjockar jag i mig godis och lägger in bilder på datorn och allmänt svammel. Chattar på msn med vissa personer.
Har fotat ganska mykt bilder, men orkar inte lägga upp så mångaa. Men nån ska ni få iallafall!
Imorrn vet jag inte vad jag ska göra. Amanda och Emma kommer ju hem imorrn, Dom har säkert haft SUPER däraa! Jag ville ju oxxå till Umeå! Men nu ska jag draaa, Heejs <3






Bild från föräldrar matchen i måndags!

Hahaa, Orkar inte lägga upp nå mer bilder! ;)

      // Astridbergström <3

Lördag!!

Hejhej!
Nu är jag inte längre förkyld, Elr jag är lite snuvig ännu då iallafall! Har varit och cyklat idag, Lillebror skulle till kusin så cyklade dit med han och mamma! Var på nilles och köpte godis, Ja det var ju bara som därför jag följde med.. Haha ;)
Har typ bara städat på eftermiddagen, För ananrs hade vi behövt städa imorrn. Men det är bara att damsuga kvar, Elr Julia ska damsuga :):) Då slipper jag det! Hahhaaa!!
Det SNÖAR! Hojjaa!
Ska ta och fota lite ikv nu! Men nu ska jag ta och äta middag! Potatis gratäng och Köött! Så gott :):)
PSSSS... Lägger upp bilder seeeeen!! Heeeeeejs

         // Astridbergström <3

-Sjuk-

Hejhej!
Ska vara hemma idag från skolan, Kan typ inte äns prata nu.. Och halstaletterna hjälpte inte! Men jag får se om jag ska vara hemma imorrn, oxå men jag tror att jag ska fara. Men jag ska vara frisk tills på Måndag då vi ska och pimpa.. Men nu ska jag gåå! Heejs

            //Astridbergström <3

På skolan!

HeejHeej!
Nu sitter vi i datasalen, Vi har skoltidningen men vi ska skriva ut nå fakta med vi är på internet istället.
Har cyklart till skolan idag! Det gick ganska snabbt men det tog cirka 15 min. Till Jenny!
Nu ska MATILDA skrivaa!! Skriver sen ikv.. Heejs!!

       // Astridbergström <3

Huuhuu!

Heejhej!
Nu har jag köpt cykel lås, Så det blir att cykla till skolan imorrn, Men bara så det inte typ spöregnar. För då vet int jag om jag orkar.. Har inte gjort nästa nå på mskolan idag, Inte nå spec iallafall. Jag Matilda och Pauliina var och gick på idrotten, Hahaa, det var garn jobbigt ;)
På Torsdag skull vi typ ha nå timpel greejs, Men jag fattar inte.. Vi ska pimpla på Djupträsket, Det går inte att köra skoter däraa för att det är för mykt vatten på isen, Och hur f*n ska vi då kunna pimpla?? Jaja, Fråga som jag jag kan svara på.. Men iallafall så vet jag inte äns om det blir något, Eftersom det är plusgrader på natten och då tinar det ju, Men om det blir minus nå så kanske.. Det är ju bättre att pimpla än att ha vanlig skoldag så Jaa att jag vill fara.
Har haft nå om självkänsla, Jag har jätte dåligt självkänska och självförtroende. Men jag vet inte om det bättrades.. Jaja, men jag ska fåå.. bättre dåå..
Men iallafall så hade vi ju föräldra match igår, Vi förlorade med 1 mål! Men vi spelade två till perioder så vi spelade sammanlagt 6 perioder. Så vi borde ju ha vunnit... Vi kunde ha gjort det! ;)
Men nu är ju basket sesongen slut nu.. Så i sommar får vi fara och spela basket på skolan och friskolan! Så skojj!
Jag längtar värkligen till sommaren, Vi måst bara göra nå på sommarlovs dagen! :):)
Ska typ äta snart. Ungspankaka :) Jag gillar det.. Men jag hade velat ha något annat idag men vi hade typ inget annat..
Ska nog kolla igen bilder sen.. Och kanske fota nå. Men jag vet inte om vi skull fara till mormor och morfar så vi kanske far dit istället..
Jag vill ta fram studsmattan men det är som lite mykt snö kvar ännuu, Men det går ju alltid , Men jag tror att vi får vänta nån vecka till elr mer. Men pappa har ju skottat bort snöhögen som har varit dära så vi behöver inte vänta tills allt snö är borta.. Bara lite.. Haha ;)
Nu var maten klar så nu ska jag ätaa! Heejs!

          // AstridBergström <3


Tittuuu


Hihiii , Jag vill haa <3<3

            // AstridBergström <3

Girls night!






Hihii, Den bjuder vi på ;)

         // Astridbergström <3

Första skoldagen efter lovet!

Hejhej!
Har inte hänt alls nå spec. idag på skolan.. Håller på att fundera om jag ska ta och cykla till skolan nå, Men blir nog på onsdag isåfall! Men jag måste på radio affären och köpa nåt cykel låsförst, För att det som jag hade vet jag inte var det är.. Så det blir väl att fara och köpa imorrn, Så kanske jag kan cykla på Onsdag. Det är ju inte så jätte lång det tar ju typ bara 20 min.. Så det är ju inte svin länge! ;)
Men iallafall så var det GARN jobbigt att vakna på morgonen, Så måst typ gå och lägga mig tidigare, Men jag kommer säkert inte ändå vakana när jag ska vakna!
Men nu ska jag lägga upp lite bilder och sen måst jag packa tills ikv.. Heejs!

          // Astridbergström <3

Skola imorrn!

Hejhej!
Har varit nog på dens ista skoterturen för iår.. Det var väldigt roligt! Pauliina och Jenny kom oxå med, Vi åkte på nån kälke, Haha, vi typ skrev hela tiden ;) Men iallafall så var det skojj! Dom for hem vid 5, och därefter har jag typ inte gjort nå.. Imorgon är det ju skola igen! Så måst ju gå och duscha för kommer inte orka det på morgonen, Så det kanske är bäst att gå nu innan klockan har blivit så mykt!
PSSS... Lägger in bilder imorrn, från igår och idag!!

               // Astridbergström <3

Nu är Jenny och Paaoow häära!

Hejhej!
Nu är Jenny och Pauliina häära! Vi har nyss sett THE SHINING! Den är typ inte alls läskigt, Men vi började ändå garn skrika ! Hahaa! Men iallafall så har vi typ bara spelat före de då, Typ Wii fit och nå spel på datorn..
Lyssnat på musik! ;) Och smikat oss, Hunnit oxå vara till bränna och köpt godis, Men de åt vi ju typ upp på direkten! Haaaha, Men nu har vi snott upp godis skålen så tjockar i oss det godiset nu! Jenny spelar wii och pau typ kollar på.. Blir nog min tur att spela snart. Så ska typ gå..
Men iallafall så sover vi nog säkert länge  imorrn.. Men hoppas man hinner göra något iallafall!
Men nu ska jag se när jenny spelar heejs!

         // Astridbergström <3


Vilkeen?

Ska jag ha Den hära designen?



Elr ska jag ha den hära...



Dom ser ju nästan likadana ut, Men det är nån skillnad.. Kommenteraa!

         // Astridbergström <3

":":":":"



                  // Astridbergström <3

Ny design!

Hejhej!
Ny design! Har varit så less på den förra, så gjorde en enkel tills vidare. Den duger nog ett tag..
Sorry för det vita sträcket i bilden i headern , fixxar det imorrn istället.. Ska nog gå och sova nu, Är typ as trött, fast det har jag ju varit sen vi for från piteåå!  Så heejs!

             // Astridbergström <3

TOP MODEL!




Så orkar inte lägga upp mer! Heejs!

// Astridbergström <3

Hejheej!



Hejhej!
Har nyss kommit från duschen! Har haft TOP MODEL! Haha ;)
Nu är vi själv hemma hära, Faster har farit till hennes pojkvän för att sova dära inatt oxåå!
Det var riktigt skojjigt idag på stan! Köpte ett par tyg skor för ca. 400-500 kr på Scorett! Ett diadem ,hårklämmor och hårsnoddar på Glitter! Ett linne och kjol på Ginatricot. Och nå strumpor på h&m.En väska på Lindex..
Och så for vi och käkade på nån pizza returang.
Ja det var väl vad jag köpte idag! Är riktigt nöjd nu..
Ska snart gå och sova.. Men inte riktigt ännu.. Måste bädda sängen och sånt.. Men nu ska jag lägga in nå bilder!
Heejs!

// Astridbergström <3

....


Hahaaa!!

Dagens!





Jajaa. Nu ska vi snart fara till stan!! Tjing!

// Astridbergström <3

Bildeerrrr









Så nu får det räcka för bilder !!

// Astridbergström <3

Öhhh...

Hejhej!
Nu har vi nyss vaknat.. Elr för en halv timma sen.. Gör inte så mycket nu.. Ska gå och äta något nu.. Och sen får vi väl se vad vi gör! Heejss


Hahaa !!

// Astridbergström <3

Haha ;)

Hejhej!
Nu har vi kommit till piteå, Elr det har vi gjort vid 3..Men nu är vi ensamma hära.. Hon skulle sova hos hennes pojkvän, Istället för att trängas i soffan..
Så hon for typ för en timma sen.. Jag och syrran har hållt på att flammsa endel efter hon for, Bl.a i webbcameran =)
Hahaa... Har fotat lite med hennes systemkamera =) Men tror att jag ska lägga in nå bilder på datorn.. Bara så jag vet hur man gör :D Men det fixxar sig nog!
Nu lyssnar vi på musik.. Måst nog gå och kolla om Thitti ska in.. Så heejs!


Hahaa ;)


=)=)











Så det får räcka.. Kommer säkert mer bilder sen!!

// Astridbergström <3

Klart =)

Hejhej!
Så nu är allt klart! Åker till Piteå imorrn.. Men far tidigast vid 12. Och när vi kommer dära blir det en sväng på nå affärer.. Innan det blir att fara till faster.. Måste packa.. Men orkar int typ ha nå med mig. Det är ju bara 2 dagar typ.. Så då behöver man ju inte ha med sig hela garderoben! Haha =)
Men nu ska jag nog göra nå annat! Heejs



               // Astridbergström <3

=)

Hejhej!
Blev inte att fara och åka snowboard, Jenny hade så ont i huvudet..och det var synd!
Men iallafall så har jag inte typ gjort nåå annat idag.. Men har nyss kommit in efter ha varit och åkt skoter.. Haha ;) Jag tolkade med bobb efter.. HAHHA, jag flög typ..Men jag ramlade inte iallafall..
Imorgon blir det nog att fara till Piteå. Mamma och bror kommer med oss dit och så far vi nog hem på fredag. Och det ska bli så skojj!
Ska nog fara och kolla lite på stan imorgon oxå. Men det får vi se sen..
Nu ska jag göra nå.. annat.. Har typ inget att göra med hittar väl på nå.. Syster är på UG så med henne kan man ju inte hitta på nå med..   Heejs



// Astridbergström <3

Wii =)

Heeellluu!
Nu är JENNY hära <3 ;);) Vi har gjort massor.. Haha kanske inte massor.. Men iallafall så har vi messat.. Och chattat med some peoplee.. Hahha =)=) Men iallafall så var det skoojjigt.. Har oxå varit på datorn.. Har spelat nåt konstigt spel.. Haha låten är ju så braa. Haha, kanske inte. Och så spelade jenny nåt ***** spel.. Typ som gh.. Hahha ;);) Fast då med datorn. Lite mysko spel.. =)
Nu spelar jenny wii fit! SNOWBOARD!! =)=) Vi måst ju äga tills imorrn som vi ska till backen och åka! Hoppas det går bra då..

Hejhej! Nu är det Jenny som skriver för Astrid åker snowboard. På Wii Fit alltså ;) Hon ska ju åka snowboard imorgon, fast det kanske hon redan har skrivit, jag orkar inte kolla iallafall. Vet ni att jag är otrolig?! Jag har cirka 300 sms kvar. Och jag har haft 3000. Sms:en kommer ju ta slut! Typ första gången det blir så för mig. Brukar ju inte direkt sms:a så mycket men tydligen har jag börjat göra det. Hahaah..
Alltså Astrid kommer ju äga ut alla i backen imorgon, haha. Nej men det kommer gå jättebra. Hoppas att jag är bra som lärare.. hahah.. Bara lyften går bra så ska väl det andra också flyta på ;)
Nu håller Astrid på och gör nåt test på Wii:et. Ganska kul att se. Förresten, är det nån av er som vet om de är bra att ens BMI har gått upp? Haha, jag och Astrid är inte så smarta nu. Jaja, skitsamma.
Nu ska jag typ kolla vad Astrid håller på med nu då.
Hejs!

Heejheej! Astrid häraa igen.. Ni kanske läser samma.. Men vem bryr sig.. Jag ska ändå skrivaa.
Nu spelar vi wii fit. Jenny gör nå Body Test.. Hahaa =)=)
Hon hade som gått ner lite.. HAHAHHAA =)=) Lite konstigt. Men jaja.
Längtar tills Onsdag ska nog fara till Piteå. Shoppa och klippa sig. Alltås faster ska klippa mig då.. Det kommer nog bli skojj. Men måste bara få pengar på mobilen.. Blir helt galen eftersom jag har inte kan svara på sms jag får.. Men nu har dom typ slutat skicka för att jag inte svarar =) Hahaa
Men nu ska vi nog göra nå annat.. Skriver nog imorrn.. Heejss

       // Astridbergström <3<3

Snart Jeenny <3

Hejhej!
Har nyss kommit från duschen.. En snabb dusch.. 5 min....typ =)
Jenny borde komma snart.. Så kanske måste skynda på lite! Vi kommer säkert ha skojj, Men iallafall så brukar jag alltid ha det med Duu <3<3
Imorgon ska vi och åka Slalom.. Jenny ville inte åka snowboard! Så då blir det att vi båda åker Slalom! Och då kan vi fara i skogen utan att jag måst boxeraa henne. Typ egenom hela skogen =)=)  Hahahaa!
Men nu ska jag jag föna håret så jag kommer nån vart innan hon kommeeer. Heejss!

            // AstridBegström <3

Helluu

Helluu
Ska nog fara och grilla korv idag oxå =) Inte för att det är sol! Men ändå. Hoppas vi kommer oss iväg. Måste nog gå upp och väcka Syster snart..
Har nu fått ont i magen.. Gjorde en fruktsallad och tjockade i mig det med GLASS! Och tog lite överdrivet mycket glass kanske?
Men iallafall så ska jag göra nå annat nu.. Heejss

                 // AstridBegström <3

Astridbergström <3







        // Aattid ;)

Påskdagen!


Hejhej!
Idag änligen! Sol! For vid 12 och körde skoter, Elr jag åkte bob efter, For till vindskyddet och grillade korv!
Vi var dära ungeäfär till halv 3! Så var hemma 3 typ. Jag och syrran var ner till älven och fotade lite! Men batteriet tog slut, så hann inte fota så jätte många bilder!

Nu ska jag göra annat. Farmor har kommit så ska vara lite social! Heejss


Jag och syrran ;)




Haha ;) Den bjuder ja på :):)

                // Aattid ;)

Typ.. PåskAfton!

Hejhej!
Är typ helt dag vild nu.. Jag vet att det är Lördag.. Haha, okej inte förren jag kollade på almenackan..
Men jag vet inte alls om det är PåskAfton, Annandag Påsk elr nåt sånt dära. Har inte ännu nå påsk saker framme.. Jo förrutom en höna som Eric gjort på Lekis innan lovet =)

Har inte gjort ett skit idag, Inte varit ut med skotern.... Inte grillat korv elr träffat allmänt Folk! Haha, jo var och åt Lunch på Nilles.. Jaaa!Typ dagens tur.. Och varit en sväng till Ingemaar! Jaaa. inte nå mer än så jaa.
Imorgon blir det nog sol! Hoppas det iallafall. Blir nog att fara och köra skoter och grilla korv!
Farmor kom inte idag , Har inte heller pratat med henne. Men hoppas att hon kommer sig upp innan dom sticker ner till Boden igen!
Nu ska jag typ se film elr nåt sånt.. Heeejss

          // Aattid ;);)

.-''-.


Bilder!







             // Aattid

Påsklov!

Hejhej!
Det har varit helt rena SKIT väder! Slask och regn. Ingen soool!
Nu har ju lovet börjat och då ska man ju åka slalom vara med kompisarna <3 och grilla korv. Och massor med SOL!
men NOT! Inget av det... Idag blev det att fara till farmor och kurre. Men dom var i grundfors så vi behövde inte fara till Boden! Men jag ville ju till BODEN!! =) Imorgon kommer nog farmor upp. Elr det är ju inte så långt. Tar ju typ en kvart att åka från grundfors till ÖKX. Så inte så långt ;);)
Det blev ingen Sleep over idag. Men blir till veckan istället då <3
Ska nog sen gå ut och fota, alltås efter maten då. Eric tvingar typ ut en nu. Men jag är ju döö hungrig !! Klockan är ju 19!
Men nu ska jag göra annat. Får se om jag ska orka stoppa upp gardinerna som jag fick i Julas, Det var som meningen att stoppa upp dom då.. Men det blev inte riktigt så.. Det var DECEMBER då... och nu.. APRIL :D:D:D
Ska draa nu dåå ;);)

          // Aattid

Hihi, Titta vad jag fick ;)



Heejheej
Hihii, Titta vad jag fick igår av Påskharen ;) Precis vad jag ville. Rosa :)

                // Aattid

Torsdag :)

Heejheej
Nu är ida hära. Hon spelar wii fit, Hon har sovit hära. Vi såg film och gjorde annat igår, vi har inte gjort så mycket på morgonen.
Igår så var vi ju och åkte slalom typ hela dan ;) ;)
först var vi ju och åkte med skolan, Sen var alla tjejerna förrutom Sara och åkte på kvällen! Det var väldigt roligt :):)
FÖREESTEN!! DET ÄR LOOOOOOOOOOOOOOOOV! :):):):):)
Nu ska jag gå heejs ;)

              // Aattid

RSS 2.0