inga biiilder nu..

hej igen. det kommer inga bilder idag eftersom datorn var så tröög! Och så istället kommer det et litet inlägg, mobil inlägg. Ser på tv och ska kanske sen se film. men nu är reklamen slut så ska fortsätta se klart nu.. hejjs // Aattid

Ish.

Hejhej. Det blev ingen Baasket eftersom Tailändare är i hela Motions hallen. Men då blir det på Fredag som vi ska ha annars.  Jag Jenny och Pau hade det roligt idag på Matte timmen. Och på bilden hade vi oxå skojj.    Nu har jag det trååkigt.   Håller på att dö av hunger. Som vanligt.  Det kommer bilder idag , men det blir sen eftersom jag måste byta dator. Och det orkar jag ej nu göra. Men det blir väll efter maten elr nå sånt.  Nu sitter jag och chattar på msn med Pauu och Jenny.. Ska äta snart, Hoppas jag.   Men som ni vet så kommer det bilder sen. Men nu ska jag se om maten är klar snart.  Hejjs

Det där var den bästa rubriken jag kom på.. Haha

               // Aattid

Ett litet kort inlägg.

HejHej. Nu har jag kommit från bränna och Jenny har åkt hem, Jag fick skjuss hem av Jenny´s föreldrar.  Ska göraa en Design . Men får se när jag orkar.. Men nu ska jag väcka från hons Twilight läsande. Och sen gå upp och spela. Elr gåut och fota.   Så hejjs-

          // Aattid

Baaasket.

hejhej. Nu är Jenny här.  Vi ska snart fara till Friskolan och spela basket.  Men vi måste vänta tills pappa kommer hem. Imorgon börjaaaar basketen.. Jippi. Jag tror att jenny skulle börja för amanda tvingat hon.. Hon är faktiskt bra.  Men nu ska vi typ fara.. hejs.

              // Aattid

Hejhej..

Hejhej..Igår ringede Amanda och frågade om hon kunde komma . Vi gjorde lite greejer. Och sånt. Sen for jag till hon och sov.  Där gjorde vi oxxå grejjs.  Men för nån timme sen har jag kommit hem. Så nu lyssnar jag på musik. (Lady gaga - Paparazzi)   Och andra. Det kommer bilder sen tror jag , men nu ska jag fortsätta se när syrran spelar sims2.  Såå hejjs. 


                // Aattid

Inga bilder nu.. Men sen.

Hejhej.  Nu sittter jag och chattar och kollar lite bloggar.. Det blev inga bilder igårkväll men det kommer ikväll istället säkert. Men det är inte något jag kan lova..  Tror inte att det blir nån bil utställning idag för oss. För det regnar och då är det inte så skojj att fara. Men jag vill ändå fara någon stans.  
 
Hittar väl på nå att göra idag. Hoppas jag. Iallfall vill jag fara till Boden hos farmor elr luleå elr nå annat sånt.
Men jag vet ej om pappa ids. Men det är väl bara att hoppas på det. Men nu ska jag surfa runt på Internet och sen blir det att äta något elr spela.. Såå hejjs.

           // Aattid

Biiilder imorgon.. elr sen.

Hejhej. "Guuuud" så bra Rubrik jag kom på.. Suuuper. !! Värkligen. Nu har jag inget att göra. Så då blir det ju ett inlägg. ! Självklart.. Julia håller på att vaska här uppe för jag har damsugit före.  Så nu kan jag slappa vid datorn medan hon vaskar..  Men lyssnar på lite låtar från Camp Rock och andra.. Har varit och fotat lite vid stranden och sånt, men bilder kommer säkert imorgon...Men nu ska jag fortsätta slappa och lyssna på musik. så Chaaao.

          // Aattid


Fredag.

HejHej. Nu är det Fredag och sen helg. Så skönt.  Sitter och spelar sims2 .. Lyssnar även på Musik.  Har fotat med Kameran lite efter jag kom hem från skolan..  Som sakt sa jag ju att det skulle komma bilder igår. Men pappa måste installera något grejs så kanske ikväll elr imorgon... Imorgon blir det kanske Bil utställning i Boden. Men vi får se.   Men nu ska jag gå ner och äta och sen blir det väl sims2. Men Chao..

         // Aattid


KAMERAAAA.

Hejhej. Nu är jag på gått gått humör.. För pappa ropade på mig och då hade kameran kommit. Han har beställt den typ förra veckan elr nå sånt. Så nu är jag happy!!!  Den heter Canon Digital Ixus 100 IS svart ... Har stoppat i batteriet så det håller på att ladda nu. Och den har 12,1 megapixlar.... !!!1 Jipppi jag leder av alla först jag sen jenny och sist pauu.   Men nu ska jag fortsätta spela och vänta på att batteriet ska ladda.. Så det kommer självklart bilder sen...Hejjs. 

 
Det var inte så bra bild men annars gå in på : http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/info.php?article=ixus100svart
'
                         // Aattid

           

Bioo med Tjejerna.

Hejhej.   Nu är paau här . Hon spelar sims2 och jag skriver och chattar med lite personer.  Har nyss varit och cyklat till bron men det blev väldigt jobbigt på slutet hem.  Men som sakt så vet jag inte vad jag ska skriva mer än att Jag behöver en ny design så jag ska göra en typ imorgon..    Men förresten så ska jag , jenny och paau på bioo sen , Harry Potter och halvblodsprinsen..  Så ser ifram mot det. Men nu ska jag göra nå annat.. Så hejdå..

          // Aattid.

ett litet inlägg.

Hej. Vaknade för 10 min. sen.  Så är väldigt Tröööt. Zzz  ......    Men man får väl äta något först. Och sen borstatänderna,och göra lite till. Men nu ska jag gå och äta nå.   Så hejs

            // Aattid


Bioo

Hej. Imorgon blir det bioo ev. Men glömde ringa Mandiis men får höra me hon på skolan imorgon..   Har nyss kommit hem från Mormor och Morfar, har fikat däär och nu är jag som sakt hemma. Julia är ännu på bioo , Så har typ inget att göra.  Jag vill göra en header..men vet inte till vem jag ska göra åt. Vill göra åt en person men vet inte..  Skicka en Kommentar så trixar jag ihop en Design.. För har så suuper ståkigt. Så vet inte vad jag ska gööra.  

Ska typ se film snart. Men jag får se om jag orkar elr om jag ska sätta mig ner och göra en design åt ingenstans..
Men får se om jag orkar.. Men jag får se.    Så nu ska jag kolla lite på tv och sen blir det väl film elr Design.   Såå...Hejjs.

           // Aattid

Best forever + Amandiis.

Hellu. Har inte gjort nå mer än att varit på skolan,  Och surfat lite på internet.. Chattat lite på msn och lite annat. Orka skriva mer typ. Men iallafall hade vi Bad idag på idrotten.. Jenny har varit sjuk så hoppas att hon kommer imorgon.
Ska ev. På Bioo imorgon, Harry Potter och halvblodsprinsen.   Men får se om Paau kan annars vet jag inte. Syrran ska idag och se den med hons kompisar.       Men nu orkar jag inte skriva nå mer..     Hejjs.



 
Best forever + Amandiis.

           // Aattid


Trööögt med bilder.

Hej. Har inget att göra så fick i huvudet att Skriva ett till inlägg ändå för att jag skrev ett inlägg för ungefär 5 min. sen. 
Jag är vääääääääldigt tröög med mitt Bild in läggande. Elr vad man ska kalla det?.. Men ska försöka förbättra det .. Men får väl se om det går. Inte för att jag tror det. Men får väl försöka.. Så nu kanske jag ska gå.  Så hejjs.

          // Aattid


TjaTjaja.

Hejjhej.. Nu har jag precis kommit hem från Jenny , för for till Pauliina efter skolan men det gick inte riktigt som vi hade tänkt.. Vi tänkte åka buss till hon men då åkte vi med "stråkan-bussen" .. Men då svängde han inte in i Tallvik så då tänkte vi kliva av vid kvarnvägen.. Elr vad det heter...Men då gjorde vi inte det. Och så tänkte vi kliva av på alnda hundra olika platser. Men nejj. !    Så tills slut när alla hade klivit av så satte vi oss längst framme ochdå var vi i stråkan... då frågade Peter (busschauför)
-Vars ska ni flickor då?
- Öh.. Hihhi. Tallvik. 
- Men då ska ni ju åka med "Övertårneå-bussen"
- Okej. ?
- Men jag fixar er så ni kommer till Tallvik då..
Så då släppte han av oss i Tallvik och så fick vi gå sista biten hem till Paaau.
Så när vi hade kommit fram till paaau så åt vi brända muffins som hon bakat igår.   Därefter gjorde vi lite Grejjer. Men orka tala om vad..    For till bränna sen och mötte upp Mandiss. Var och Pratade runt på bränna ett tag for sen till Mandiss Farmor och åt goodis och kakor drack läsk och massor med annat.. Men Hallåååå!!!   Skit vilken farmor hon har...!!!!
For sen till Jenny och då kom mamma efter ett tag.

Men nu har jag kommit hem och kollar in en ***** blogg... Men hallå trööög.?? Elr? Lite efter bliven person rent sakt. 
Men ska typ äta nåt nu... Syrran har kompis så dom sitter och ser film. För annars hade tänkt se film.. Men får väll göra nåt annat.. Så ska kolla klart ***** bloggen och sen går jag väll ner och ser vad dom gör där nere... Såå hejjs.

                // Aattid

Hej

HejHej. Nu är det Måndag och skola. Har ungefär för en timme sedan vaknat , eftersom jag skulle durscha så måste jag hinna det oxå oxh allt annat som jag måste göra.  Men nyss elr för en timme sedan har jag durschat. Så nu har jag precis ätit klart frukost och hade inget att göra så då tänkte jag ju att jag kunde skriva ett inlägg. ¨
Efter skolan åker jag och Jenny och kanske Amanda till pauliinaa..  Men nu måste jag gå.. Hejdåå.

          // Aattid

tjaaja..

tjaaja.. Nu är klockan vid 10 och snart måste man väll sova. Men jag tänkte bara få in ett liteeeet ilägg. och det blir det väll. Imorgon blir det skola.. Hm. inte riktigt vad jag hade tänkt mig..Men det är väl bara att gilla läget.. Tittar på mtv på nåt program , Men det är väl bäst att försöka sova nu elr aldrig.. Så skriver kansle ett inlägg på morgonen med det beror på vad jag hinner.... Menbnu ska jag sluta mitt mobilbloggning och försöka sova... Så hejjsss // Aattid

Scary Movie 2.

Tjaaa. Har kommit hem för 2.h sen ungefär.. Som sakt hade vi sjuktskojj i Lansån. Vi for på Fredag och kom hem idag som sakt.  
Fredag: For till Jenny därekt efter skolan då kom mamma med sakera och det andra som jag skulle ha med.. Vid 4 elr når det var så for vi till Lansån...  Sen gjorde vi mycket mer...
På Lördag så gjorde det vi alltid gör typ och såg några filmer, Happy Gillmor, power off 10 och Scary Movie 2.. Haha. Och söndag så var vi och badade och så får vi hem.. Stannade hon Jenny ett tag innan pappa kom och hämtade mig. var ner till stranden och andra saker...

Så nu sitter jag och ser när Julia spelar sims2. Och själv chattar jag med Jenny och Pauliina..
Men nu kommer bilder elr 2 st. Har tagit dom från Jenny. Kolla in : www.jeenylii.blogg.se för att se mer bilder... Men nu ska jag gå och stääda elr nå sånt tååkigt.    Hejjs.





          // Aattid


Ännu ett Rubrikhatande inlägg...

Hej. Har gjort en header för blev ganska less på den andra. Men den här kommer bara tills vidare.. För måste ju trixa ihop en annan design.   Men om ett tag far jag till Bränna för att träffa Jenny och Paow och paows farmoor.. Men nu ska jag snart ringa till dom och sen åker jag in till bränna en svääääng.   Men nu ska jag gåå . Hejjs.

              // Aattid


Rubrikhatande inlägg

Ännu ett rubrikhatande inlägg...  Har nyss pratat med Faster av en viss anledning.. Så nu är det bara att vänta. Men det får ni veta nästa vecka elr nåå.   Men nu lyssnar jag på musik för det blev så trååkigt att Städa. Tänkte hänga med till bränna med Jenny och paow.  Men behövde då städa rummet. Men det behöver jag ju ändå nu oxå..   Men ska spela Gh just sen blir det väll att fortsätta städa...   Skriver väll sen ett till Rubrikhatande inlägg... Hejjs.

         // Aattid.


så svårt kan det väll inte vara ??

Så svårt kan det väll inte vara att fara till Luleå köpa en SystemKamera köpa en soffa och slösa pengar.. Elr ?  
Men förresten... Tjaaa-  Sitter och chattar med jenny på msn.  Och så klart har jag så trååkigt!. och dåå skriver jag ett inlägg. Väntar på att mamma och eric ska komma hem från Lekis för han har börjat idag men det braigaste är att jag behöver bara vänta i mer än en halv h.Och sen vill jag fara till LULEÅ.! Svårt att förstå??????   

Åhh. imorgon börjar skolan.. Så Triiiiiist.!    Håller på att döö av hunger nu så jag måste äta något.. !!    Hejjjs.

           // Aattid


Jaag vill.

Hejhej. Jag har inget att göra så jag skriver inlägg hela tiden . Fast nu sitter jag och pratar med jenny och vi har bestämt att vi ska fara till luleå öch kööööpa Kamera . Men det kommer ju "säkert" att gå .  Men nu ska jag fortsätta sjata- Hejss

       // Aattid

Jag är brunett. !

I am a back -  Min hemlighet .. Jag är brunett !!!! Elr jag har ju varit lite mitt i mellan av brunett och blondin.  Ha Pauu du är mobbad ! Men ska äta miina nudlar nu såå hejjs.

       // Aattid


hiiihi

hejhej. For till bränna efter varit hos matilda. vi hade suuper roligt. Nu sitter jag på att vänta för har gjort en hemlighet.. hiihi. jenny sitter och kollar på bloggar. men nu ska jag vänta vänttttttttta !! // Aattid

Tjaaaa.

Tjaatja. Sitter och chattar med m.n och Jenny och Adam... Jag och jenny har ett "Litet" problem ..  Men kan ejj säja det..   Men vi hade som sakt Suuper roligt med er paau och Jenny. Ska kanske träffa dom imorgon oxå , om jag inte ska till Luleå och köpa kamera..  Men jag har inte nå mer att skriva ska fortsätta mitt samtal med Jenny m.n och Adam.. Hejjs

          // Aattid


Tjaaatja

tjaaatja.  Har precis tömt diskmaskinen. Hm.  Åker snart till jenny. Måste ta med pengar om vi ska köpa nå och kanske hyra film.   Lyssnar på musik nu , lady Gaga.   Hm. alla låtar är ju inte så....

Men jaja .    Har haft en gissa motivet tävling och den som vann var Louise Persson : http://louisepsson.blogg.se/
Så ska trixa ihop en snygg design ..   Men nu ska jag fara hejjs.

        // Aattid

Trååkigt

tjaa.  Usch så trååkigt jag har. Började på en design men den blev så korkad så jag orkade inte fortsätta med den.
Sitter och chattar med jenny, Det är det ända jag gör.  Jag längtar tills 16.00 för då ska jag och paau fara till Jenny och vi ska ha så skojjit .  Men det är ju typ 2 h. kvar.  Åhh . Så jobbigt.  Men får väll hitta på nåt.   Men nu ska jag gå och se vad dom andra gör i huset..  hejjdå

        // Aattid


Iiih.

Tjaa.  Idag är det måndag , Snart kommer den hatande dagen. Fredag. Men man måste väll.  Har typ inte nå att skriva om men iallafall så måste jag gå och durscha.   Skriver väll sen innan jag far till jenny. Och där kanske det kommer ett inlägg , Men får väll se då sen.  Men hejjs . Skriver sen..    Hejhejss.



      // Aattid

Tjaa.

Tjaa. Nu är  jag hemma från Ansvar och sitter och ser film .. Har nyss pratat med Jenny på mob. Men nu chattar jag med hon och Catta på msn.

Vi hade sjukt Skojj i Ansvar.  Snart kommer bilder så måste berätta lite före.
Jo fick åka med Jenny till Ansvar igår. För pauuliina var ju redan där. Vi fick sova i LillStugan. Supper mysigt Fast lite läskigt Paratat med en Visspers. idag och igår...  Idag har vi varit upp till Jock. För det är typ bara 3 km från Ansvar.  Så då jobbade det är Cool gubbe där som han höll på att prata åt oss. och mitt i allt började han sjunga , Han kom från Gotland. Men jag har en fråga , Varför åker man till Jock för att jobba om man bor i Gotland?
 
Men jaja.. Väntar på att Jenny ska ladda upp bilder på bloggen så jag kan ta av hon bilder För att nu är Kameran helt cp-
För har tappat den ett par gånger.   Imorgon har Jag Pauu och Jenny bestämmt att vi ska sova hos Jenny. Så jag tar ej med Kameran då men jag får väll se om pappa har sett om det kan går att laga. För annars MÅSTE vi köpa en ny KAMERA. !  För blir bara så avis när alla andra håller på att fota med sina Kameror medan jag får stå och see. ! Så I not like it. !  

Men nu kommer det bilder. !
















Så bilder.. Har tagit dom dära bilderna från Jenny och imorgon kanske det kommer bilder från Pauu.  Men det beror ju om hon ska ladda upp.

Längtar Längtar

Hejhej. Åker om en h. ungefär till Ansvar..  Nu har Ingemar och Majvor kommit. Vi ska snart äta kräftor och då hinner jag precis. Har gjort en header för jag hade inget att göra. För det är så skojjigt och har laddat upp nya penslar. Så skicka en Kommentar och så kan jag trixa ihop en Design.
Men nu ska jag gåå.. Tar med Kameran till Ansvar så då kommer det bilder imorgon..  Hejjss.

          // Aattid.

Ansvar imorgon

Hejhej. Det blev inget att sova hos Jenny i Husvagnen. Men istället far vi till Ansvar jag pau och Jenny. Pau tror jag redan är i Ansvar med då far jag och jenny dit upp och sover i nån liten stuga tydligen..  Imorgon ska vi äta kräfor med ingemar och Majvor men jag kanske inte hinner för jag kanske har redan farit till Ansvar då.

Det blir väll sen att se på film men det får man väll se.. Vill göra en Header till nån. Skicka en kommentar så kan jag fixa en header till dig. Det är så änkelt och Skojjigt. Så det är bara att skicka en kommentar. 

Om du läser det här (inte för att jag tror det) line så skicka ett sms .. Så kan jag logga in på msn och så får du skicka bilden till din header.   !!!   Lääs LINE.! Lääs!

Men nu ska jag välja film och sen blir det julias film val. Så ikväll blir det att se 2 filmer. För igår fick jag se en usel film. Elizabeth - the golden age.  Så idag blir det jag som får välja..

Men nu ska jag intressera mig på msn och titta på lite Epost.

         // Aattid

Gissa motivet.

hejj hej. Tänkte testa nå nytt så då blev det Gissa Motivet : Man kan vinna en design till bloggen . 

Gissa på ni..   Menddelar när tävlingen är klar.. Det pågår ungefär till på Måndag.




// Aattid                                                                                                   

Photos

Här kommer bilder från mig under dom 3 senaste åren : 2007 2008 och 2009.



2007


2008


2009

     Sådär har jag sett under 2007 2008 och 2009.

       // Aattid

Bilder.


Här kommer dom bilderna som jag lovade ladda upp igår.. !





         // Aattid

Tack Tack.

Tack Tack jenny för den snygga designen ..

      // Aattid.


Elizabeth - The golden age

Ursäkta för mitt dålig bloggning.  Skrev inte alls igår. Ssitter och chattar med Jenny på Msn.. Blir imorgon att sova hos hon tror jag. Så då lovar jag ta med Kameran ..  Som sakt kom det ju inte nå bilder idag. har inte orkat ängna mig åt blogg idag.. men jag LOVAR att det kommer imorgon, ska försöka iallafall.. Jenny har gjort en design åt mig och den blev riktigt snygg.. faktiskt.  Håller på att se film nu - Elizabeth - the golden age. Vet ej vad det handlar om. så det kanske är på tiden att komma in ihandligen i filmen.. Så det kommer bilder imorgon och ett inlägg....  Så nu åter går jag till filmen..



Elizabeth - the golden age

// Aattid

kvart i 5..

hejhej. mitt 3 elr 4 inlägg idag.. fast det är ju en ny dag nuu. Sitter och spelar surf up som vanligt. men det är ju höjdar spelat nuu. Har fotat fotat bilder.. och Pau liknar ju bara Lady gaga... alltsåå. Ska kanske gå och äta nå sen... Nu är det ju typ ljust ute för nån h. sen var det kolsvart ute typ!! men nu ska jag se hur det går med spelandet och kolla efter ett par "apror" som vi kallar dom.. men ska göra annat nu... Hejjs. // Aattid

surf up!!

hejhejj.. ännu ett inlägg.. har varit nyss och hyrt film - i taket lyser stjärnorna .. tror jag den hette.. Nu sitter Pau och spelar surf up. Sen blir det väll min tur. men har inte nå mer att säja än att att amanda kunde ju inte komma ovh att vi ska se 3 filmer ikväll blir det väll för pau tog med 2 st. nu har jag spelat.. och nu spelar jenny... men det kanske kommer ett inlägg in natt ... fast får väll see.. hejjs // Aattid

TjejKväll to night

Hejj. Har nyss pratat med Jenny. Inför Filmkvällen. Elr Tjejkväll , Elr vad man ska kalla det. Ska kring 18.00 och hyra film med dom. Men först måste jag äta. Tacos. Julia ska laga mat. Hoppas hon inte typ tappar kryddburken i köttfärsen som hon har typ gjort nån annan gång. Fast det var ju inte när vi åt Tacos. Mamma ska hjälpa mig med PhotoShop när jag har skrivit klart. Så jag kanske börjar använda Photoshop istället för Gimp.. Kusin Axel är här så dom håller på att Spela i mitt rum på Wiiet. Så jag anar att jag får gå och städa efter dom.. Inte för att det är min hobby. Men Eric och Axel har ju inte lust att plocka ihop efter som. Varje gång Eric har en kompis här så spelar som wii och då lämnar dom alltid en Bil elr nån ActionGubbe. elr som Elias kallar dom Gaymen.. typ nå sånt. Men det är väll bäst att gå upp nu. Kommer säkert hinna med ett inlägg senar ikväll elr nå.. Hejjs. // Aattid

Chipmunk


FiilmKväll.

Hej. Som sakt vart det ett inlägg bara för att jag inte har nå att göra.  Har för ett tag sen pratat med Kompisarna.. Och då har vi bestämmt att vi ska ha film kväll imorgon.. Ska hyra 2 filmer på Ica för ungefär 15 kr/st. Och då blir det ju typ 30 kr.  Det är som en stooor skilnad mellan Ok och Ica. På ica kostar det att hyra flim för 15-20kr och på Ok så kostar det att hyra en film ett dygn 55 kr. Utan nå vip grejjs elr nå.   Så då ska vi träffas på ica vid 6 elr nå. Men Jenny skullle höra av sig imorgon.. 
Jo Pappa och Ingemar har Lagat KAMARAN!!!    Jippii. Så det kanske kommer bilder nån gång. Fast jag måste ju fota nå först..

Sitter och skriver nu. Mamma och Pappa for nyss till bränna , Och Hasse H har kommit nu så han sitter och ser nå på Tvn.  Har fått kläder av Julia idag, Hon har städat sin garderob. Fick några linnen och 2 kjolar.. Och nån jeans.
Sitter och kollar på musikvidos och hittar den här :



och den här :



Så nu har jag bjudigt på 2 musikVidiosar .. Lägger in mer på ett annat Inlägg :

       // Aattid

Cillas Design..

Hejj. Idag har jag gjort Cillas design. ( www.zillas.blogg.se )  Har försökt leta någonstans där som man kan ladda ner Penslar till gimp och Photoshop!   Fast hittar men jag vet inte hur man gör.  Skicka en kommentar om ni vet hur man laddar ner till photoshop elr Gimp..  För vill ha några mer penslar än bara såna tråkiga..  Men nu ska jag gå ner och se vad dom sysslar med.. Fast hörs ut som mamma städar så jag kanske blir i arbete om jag går ner så jag kanseke stannar här uppe istället. fast jag får väll se...  Skriver sen kanske elr imorgon.. Hejjs. 

                    // Aattid.

Clueless

Hejhej. Har varit och badat idag. Men sen började det dra in så mycket måln och sen vid 6 så började det Åska. For och åt på vippa, En Hamburgar tallrik. Har nyss sett en film, Clueless. Och nu ser jag och Julia på Harry Potter och den vise stenen..  Ska fortsätta se film nu.. Vet ej vad jag ska göra imorgon , Hade velat fara till Luleå någon dag för att köpa Kamera. Men får väll se nästa helg.  :)   Ska återgå till filmen nu. Hejjs.

              // Aattid

Soommar...

Hej allesammans.. Idag är det Söndag och typ den sista dagen att sola och bada..  Så idag ska jag Sooola!  och bada ... För kanske sista gången..  Hade Jätte kulit med er igår!!  Jag har inte nåå! att skriva idag.  Men ska äta något nu. Det kommer inga bilder idag.. ! Eftersom kámeran ur fuktion.  Fast jag kanske kan fota med något annat.. Men nu ska jag gåå.. Hejjs.

              // Aattid


Bilder....

Här kommer 2 bilder som Eric har fotat !





            // Aattid


Hm! elr? I like it.

Hejjhejj..Nu är det Lördag .. Idag har det varit Sool.. Som ni vet bestämde ju Jag och Jenny att vi Jag pau och Jenny skulle fara ut till grynnan och Bada, Men vi for till Syntes (stavning?) istället.  Vi hade bara Super.. Hade velat att Amanda oxå hade varit där.. Men hon kunde ju inte.. När vi for tillbaks från Syntes med Båten så satt vi längst fram Jag jenny och Pauliina , och då vart det jätte stora vägor så det bara stänkte där över oss.
När vi kom hem så spelade vi Surf up. För det är ju bra för Roligt! 
Ett tag senare efter Pau farit hem så ringde Amanda och tänkte om vi kunde komma och köpa mjukglass med hon.. Så då for vi..   

När jag hade kommit hem och så gick jag ut där som andra satt (mamma pappa Julia och Eric) och så frågar pappa:
- vad har du gjort med Kameran?
- Vad? Jag har inte gjort nåå!
När jag tog upp Kameran och såg på den så skrek jag världens ill skrik.! 
Eric hade tappat den på Plattorna i uteplatsen.  Och den är sönder nu!!
Men det gick att ladda upp bilder på datorn . 
Men jag vet inte om jag ska tycka om det elr om jag ska hata!    Hm! elr? I like it. 
För nu när den är sönder så måste vi ju köpa en ny Kamera (jag kommer inte klara mig utan kamera) så då kan jag ju satsa på en System.. Så då hoppas jag att vi beställer elr vad vi ska göra. !!

Det kommer bilder nu...












Sorry Pau för ditt avkapna huvud..













Pust!   Det tog ett tag att ladda upp bilderna..  Om ni vill se bilder gå in på : http://www.pixbox.se/usr_show_id117750_page0_order1.html    OBS! Om ni ska se mina bilder måste ni vara medlem och vara vän.. 

              // Aattid

Fisk..

Kommer en bild på Julias Nya firre...



Blev inte så bra bild .. Dom är ju inte det Enklaste att Fota...

              // Aattid

Bilder....

Hejhej. Det vart att fara och hyra film och köpa gott en kvart innan dom stängde..  Och twilight fanns. Det var andra gången jag såg den.. Och suuper bra är den ju oxå.
Men inga bilder vart det igår..  Så istället kommer det bilder  från igår och i förrgår. 

Joo.. Jenny och jag bestämde att vi ska alla 3 på grynnan idag , Jenny jag och Pau..  Vi försökte ringa Amanda med vi fick ej tag på hon. Så jag ska testa ringa till hon vid 11 halv 12.  Och hoppas hon kommer...
Kommer ta med Kameran på grynnan så då kommer det bilder sen elr imorgon... 
Men här kommer bilder......






Ängesholmen


Ängesholmen

 
Grynnan



Så orkar ej ladda upp mer bilder idag..   Syns sen..

              // Aattid


Bada..

Hejj hejj .. Har hela dan varit på grynnan, Tänkte ringa typ Jenny elr pau elr amanda idag, men ja tänkte att dom var säkert och badade elr bara var borta.  For en sväng med båten till Ängesholmen. men det är alltid så djupt där så det går ej att bada.

Har precis fixat klart min blogg med färgerna och sånt.  Ska kanske sen börja med Julias header med får väll se sen..
Jag och Julia ska kanske sen och hyra twilight flimen på Ok. och köpa nå gott. men om inte twilight filmen finns hyr vi väll nån annan.  Vi är så läss att alltid se typ " En djävulsk romans" elr någon annan sådan film. Så vi hade tänkt någon annan ikväll.  Jag och julia har sett typ varje kväll film. Men inte alltid.  Men nu ska jag gå ner och se om vi ska fara till bränna elr inte.  Men jag hoppas på att vi far..

Jag kommer sen att lägga in bilder fråg igår och idag. Men det blir sen... Hejjs syns sen.

                      // Aattid

Klar!

Äntligen klar! med Cattas Design.  Hon vart nöjd iallafall. Så då hoppas jag att den blev bra... Imorgon blir det väll att börja med Julias design.  Men nu ska jag fortsätts se Zuper Zebran . Som Julia har valt .. Hörs imorgon säkert.. Hejjs.

            // Aattid

Ny Design!!

Ny design. Har gjort den själv , hade inget att göa så satte mig ner och började ... Jag tyckte att den blev ganska Bra.  Men det är ju min åsikt. Vad tycke ni?  Ska jag ha den gamla elr den som jag ha nu.. ?

Jag tror att Jenny skulle göra en Design åt mig....
Men nu ska jag börja med Cattas...  www.bloggcattas.blogg.se     Hejj. hejjs....

               
// Aattid

sola och Bada <3

Tjoohej... Ännu en ny dag. Jag längtade till den här dagen men det kanske var i en dröm. Jag håller inte koll på mina drömmar och tankar.. Men jaja.  Jag tror att jag åter går till Photoshop istället för Gimp. Jag vill ju ha mer stämplar till gimp.. Men jag vet ej hur man laddar ner. Så då ska jag höra med mamma hur man gör i photoshop, jag kan ju lite men jag vill lära mig mig.  Mina designer blir så knäppa, och om ni har något tips. elr så. Så då kan ni ju skicka en kommentar.  Jo, förresten, jag har börjat på en ny header och så ska mamma hjälpa mig dåå. Men det blir sen ..

Idag blir det väll att sola och bada <3.. på grynnan..  Eric har en kompis nu här så då har han sälskap på stranden istället för att vara med mig och Julia.  Så. Nu ska jag gå ner för att äta nåå. Kommer blider sen tror jag. Men hejdåå hejs. '

                             // Aattid


Hehe.

Vilken svordom använder du mest? vet ej
Äger du en iPod? nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Sommer lov? Halllå!
Hur många resväskor äger du? noll
Använder du flip-flops? ja
Var köper du dina matvaror ifrån? köper inte matvaror
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? ja
Vilken var den senaste filmen du såg? en djävulsk romans
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? vän!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? System Kamera!!
Har någon någonsin kallat min lat? jaaa
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nejj
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Absolut summer hits 2009
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? florida
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? kommer ej ihåg!
Vad åt du till middag senast? spagetti och korv.
Använder du huvtröjor? ibland
Kan du vissla? ja!
Vem var den senaste som ringde dig? jenny <3
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? vet ej
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? ja.!!
Vilket riktnummer befinner du dig i? ??
Tittade du på tecknat när du var liten? ja . !
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Ökx.? Inte så mycket att kalla köpcentrum
Hur många syskon har du? 2
Är du blyg inför det motsatta könet? det beror på vem det är
Vilken film kan du alla replikerna till? vet ejj
Äger du några band t-shirts? ja.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4
Läser du för skojs skull? Nej!
Pratar du några andra språk? engelska.
Diskar du din egen disk? nej!
Har du gråtit offentligt? ja!
Har du en stationär dator eller en laptop? Bååda!
Försöker du alltid lära dig nya saker? ne?
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nepp
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? spelar väll ingen roll
Kan du kasta macka? ibland
Har du någonsin varit på Jamaica? nej
Vad har du med dig in på bion? olika
Vem var din favoritlärare och varför? hatar denna fråga! tycker absolut nästan inte om någon lärare vi har/haft förutom Else-maj.
Har du dejtat någon av en annan religion? ne. !
Vad är du för väder? vet ejj?
Har du en blogg? Öh
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? får väll se när jag uppnått gymnasiet.!
Gillar du att flyga? har aldrig provat.
När sov du senast på golvet? kommer int ihåg.
Vilken är din favoritdrink? vet ej.
Gillar du din boende-situation? tror det.
Vilken är din mammas hemstad? Ökx.
Din pappas hemstad? Ökx.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? olika, det beror på mitt humör innan jag somnar.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? sällan.
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? rättså
Vilken är din favoritfrukt? olika.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? ??
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 12 år .
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? nej!
Tror du på liv på andra planeter? har inte tänkt så långt .
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? syskonen.
Tror du att Gud är man eller kvinna? Jag ängnar inte min tid åt sånt. !
Vad var det senaste du åt? glass.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? samma.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? släckten. .
Gillar du senap? iuh!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? jag pratar inte med mig själv då.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? nej!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? vet ej.
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? eBay? aldrig.
Tycker du om att krama folk? nej!
Skulle du säga att du är trendig? nej
Äger du en digitalkamera? halft
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? inga.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? nej.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? vet ej.
Tycker du att du är attraktiv? vet ejj .
Vad är du allergisk mot? äkliga människor. haha..
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? ne.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? tänker inte så långt.
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? alla. !

Jag har inte skrivit frågorna själv. Ha koperat dom från : www.jeenylii.blogg.se ,för jag ville se hur min skulle se ut jämnfört mot Jennys.

Men nu ska jag göra annat.. Hejjs.

       // Aattid.


KulKul

Hejj. Idag har jag mest badat..Kul kul.. For hem vid halv 5.. Och då hade farmor kommit.. Har inte ännu blivit klar med designen för ska stoppa in en bild. Och jag har inte riktigt fattat greppet med en sak.. Men nu ska jag fika.. Hejjs svejjs.

      // Aattid

Tjoojsan

Tjoojsan.. Nu är det Tisdag , elr? Men jaja. Idag blir det väll att bada..Hoppas vi far på Grynnan och badar..  Ska göra klart designen innan vi far och badar..

Hade behövt lite mer stämmplar till gimp.. Men vet ej hur man laddar ner..  Skicka en kommentar om ni vet. Men nu ska jag göra den klar ..
Det kommer säkert bilder från dagen sen.. Hejjs

                 // Aattid


Foto <3

Bilder från dagen..






Flugan tyckte oxå om Jenny.


Jenny



Har inte fotat så jätte mycket idag , Men ändel bilder finns ju nu...

Badat och badat

Hejj igen . Som ni vet har vi ju varit och badat idag.. Suuper skojj hade vi. Har spelat Mario kart, försökte låsa upp nya banor men fick ejj gjort det.  Till middag åt vi Lax och potatis.. For sedan till bränna för att Köpa Mjukglass.
Men nu har Jenny åkt hem. Så trixa ihop en Design och se om den blir nå bra . Men är inte så säker på det. 
Imorgon blir det väll oxå att bada bada och mer bada. Men får se. Det beror ju på vädret.. 

Igår laddade Jenný ner Gimp. Och då gjorde hon en design , för att visa hur man gör: www.aattid.blogg.se/testblogg
(Om ni undrar så är det jag på bilder på headern som liten)
Och så gjorde hon en till.. Men nu ska jag leta reda på Gimp och ska börja på Headern förs nu.. 

Det kommer inga bilder nu , Men jag får se efter headern... :) Jo  men hejdåå Ska gåå.  hej hejjs

                  // Aattid

 

helloj

Hallå.. har inget att skriva men , får väll se om jag kommer på något , Jo jenny har ju sovit så vi har för ungefär en timme  sen vaknat , vi gick och la oss vid 4. Så då vaknade vi vid halv 12. Nu ska vi fara till Grynnan . Tar med kameran så kommer eventuelt bilder sen. hejjs måste gåå .   Hejs hejjs

          // Aattid.

hahah

ojj vilken bra rubrik : hahah .... men jajaa,, Nu är jenny här, sitter och spelar sims2.. Men nu ska jag spela... hejjs // Aattid

<3

Hejj. ska göra en header nu till mig själv.. inte för att den  kommer bli snygg. men ändå.. Nu ska jag göra headern så orkar inte skriva mer .skriver imorgon elr sen.... Hejjs hejss

             // Aattid


RSS 2.0