Gott nytt år

Heeeej

Det blev bara vi 3 som det nästan alltid blir , Men iallafall så kom inte Amanda, så blev bara jag Paow och Jeeny :)
Shiiit så skoj vi hade Spelade nästan allt möjligt , Mario kart , Guitar hero och massor mer . Vi sminkade oss , Och hade bara så skojj!!  De sover ännu , Har vaknat nästan för en timma sen. Men så nu kollar jag facebook och kollar nån blogg!

Blir att skjuta raketer ikväll. Elr inatt , klockan 12 :)  Hjorten och kusinerna ska komma .  Elr hjorten ska bara skuta raketer hos oss , och sen blir det att fiiiira!!     Ska se om jag kan fota. Men jag vet inte, testade förra året , men blev så mörkt .. Men tror det ska gå iår , eftersom har ju ny kamera och ett nytt år :) 

Bibbi ringde för en halv timme sen , Farfar hade kommit på att jag fyllt år (han är inte så bra med att komma ihåg födelsedagarna) Så han skulle komma sen . Elr hon sa om ett tag , Men jag vet inte riktigt hur länge ett tag är för de.. Så är väl bara att vänta och se :)

Ska gå och se om de sover ännu . Men tror det , för det var väldigt tyst. Sen går jag väl ner och kollar vad de gör där nere :)    Gott nytt år allesammans :) 


Bild tagen från google

              // Aattid

Wii fyraa!!

Heeeeej <3

Lyssnar på musik nu , Städar och städar.. Okej , jag tog en paus under städande. Igår var jenny och Amanda hääär!!! Shiiiiit så skojj vi hade. Jenny smiknade oss , Spelade Gh och Mariiio Kart :) 
Ikväll ska jag ha kalas , Hoppas det blir vi 4 !! Har alltid det bäst vi <3  Kommer blir suuper skojj!! Spela gh , Mariio kart och säkert surf up elr bara nåååååå skooojj!!! 

Väntar på att Mamma ska komma hem , Hon ska köpa pringels och godiiiiis!!! Muuummss :) 
Jenny kommer ungefär om en kvart och Paoow och Amanda om 45 min. Vet inte riktigt.. Guuuuud vad jag läängar tills de kommer <3
Lovar att det kommer biiilder seeen!!! Jag looovar , looooovar!!!  Sniiiiceee. !!
Nu ska jag draaa måste städa upp kläderna i mitt rum och sen kommer väl Jeennny om ett taagh.. Heeeeejdå

                // Aattid

Juuul!!



             // Aattid

Rena julafton idag!

Heej

Själva rena julafton idag! Har nyss kommit från Mormor och morfar. Fick en skiva av moster som var där. Britney spears . Lyssnar på den nu. Den var riktigt bra! Har inte ännu fått pengarna av mormor och morfar. Men får dom typ på Måndag , My birthday!!   Firar jul med familjen och faster , Kanske farfar. Men får väl se om han kommer. Jo. förresten , ficke tt wii-spel och ett halsband på morgonen .   Ska nu draaa!!



                   // Aattid


God jul

Good Jul!! 



              Ha en bra Jul !!!

                                          // Aattid


Dan före doppare dan

Heeej <3

Dan för doppare dan idaag! F*n vad jag längtaar!. Nu är julen här på riktigt. Men det känns inte ut så. Men det är väl bara att inse att det är deet! Räknade igår hur många MINUTER det var kvar till Juul.. Men fattade inte riktigt hur man skulle göra. Och är inte heller så intresserad hur man gör. Det bästa är ju att det är ju Dan före doppare dan.. Hoppas man får något man vill värkligen haa... Hahaa ,  Kameraaa!! Men tror inte det. Men hooooppaaas.!!!!

Har varit med Amanda idag , Var på bränna , så hon köpte de sista julklapparna och så dor vi hem till hooon! Sminkade oss , och gjorde lite av varjee. Fick åka TRAKTOR hem.. För pappa hade varit på träsket. Så det var ju bara att svänga om och hämta mig då. Men bra så hade pappa hörselkopor (stavning??) med radio. Så hört på radion, Mammas nya kille. Haha, var inte så jätte intressant men då och då spelade dom nån låt som var väl okeej.

När jag kom hem hade faster kommit. Tog en snabb dusch, så behöver jag inte duscha imorgon.. Hade fått kläder, Som hon då rensat i hennes garderob. Fick nån scarf , 2 linnen , en byxa och en Kjol.. Allt var snyggt.
Har fått skolkatalogen idag.. Fy vad ful man var då.

Ska dra nu!!

                           // Aattid

2 daaagar kvar!!

Heeej..

Bara 2 dagar.. Bara 2 dagar , Kvaraar!!   Jag längar tar värkligen , men det kommer säkert bli tråkigt på jul, eftersom vi ska ev. vara själva, Alltså min familjjj!! Men hoppas att faster och farfar kommer :) Var så skoooj förra året. !! Hoppas hoppaaas.!!

Vi losade på innebandyn.. Vi kom typ sist :( Not so fun>

Ska gåååå nu :)

Mååååndag

Heeej..

Chattar med Jeeeeeny på msn !!  Har vaskat idag, Okj. bara i mitt rum. Orkade int i mittenrummet. elr syrran ska göra det för hon har inte gjort nååå!!. Din lilla ... ! Har ju inneBandy turnering imorgon.. Har oxå tydligen knytkalas. Kom inte äns ihåg det förren nån nämnde det på skolan idaag.. Så hoppas att jag blir med nån av: Jeeny , Paaow och Amandaa <3  Hoppas hoppaaaas!  Har köpt chips och choklad till knytiset imorgon.. Och en dricka dåååå!!: Nammii vad gött!!: Men hoppas jag kommer ihåg att ta med de då.. Har glömt det nån gååång.. Haha, det är ju som jag med 1 GB minnee. Haha, shiiit snälla jaa!  Juuuuste måste komma ihåg att ta nå geeejs till de ryska breven.. Hade helt glömt bort det.. :) Nicee!  Ska gå nu .. hejjjjs

      :P Ni hejjjar väl på mitt lag :P

                 // Aattid

Fiilm daagss!

Heeej

Blev nyss klar med pepparKakorna . Blev nån missbildad och några bättree. Inga bilder idag heller.. Men ska se om jag fotar nå imorgoon! Ser väl om jag kan fota nå nu så kanske det kommer nå bildeer. Ska upp och se på film snaart tror jaag. Dirty Dancing , Fick den igår. Men såg en film som syrran fiick. Catch me if you can..
Så idag blir det dirty dancing..

Har varit till bränna på morgonen.. Köpte julklappar åt syster , bror , mamma och Paappa.. Jag och syrran köpte tillsammans. Åt mamma och pappa kan jag inte säga vad jag köpte eftersom mamma läser typ.. Och samma med Juliia. elr jag och julia vet som ungefär vad vi har köpt åt varann.. Men iallafall.. Och åt Eric köpte vi nån leksaks lastbil och så hade den massor med äkliga godis hamburgare i flaket. Elr vad man nu kallar det däraa. 

Imorgon är det Måndaag! Fyy oxxå , skoola! Men det är ju bara Måndag och Tisdaag. Båda dagarna kommer väl gå snabbt. Måndag , Vanlig skoldag . Och på Tisdag , Innebandy Turnering .. Så då försvinner hela förmiddan. Och sen har vi tex. slöjd efter lunch. Så då är ju den dagen borta och det är Jul Loooov!!  Shiiiiit vad jag längtaar , till Julafton , När jag fyller år och Nyår.. Massor raketer och sånt roligt :) Och jul och födelsedag fattar ni ju varför jag läängtar!

Joo justee. Farmor och Kurre har  varit här oxå , de hade med sig julklapparna , så har redan öppnat de. För farmor ville se om det passade på oss.. Jag fick en tröjaa. Julia ett linne och eric en skjortaa. Och så fick jag och julia lite underkläder oxå..
På julafton kommer faster , så ännu mer paket. fast de öppnar ja ju när jag ska öppna alla andra paket.  Hoppas det blir lika rolig jul som förra året. Faster och Farfar var tomtaar :) Hahaha,, shiit det var så skooooj!! 

Ska nu vara på facebook ett tag , sen blir det nog film :)


    
<---------------------------------catch me if you can--------------------------------------->


<------------------ Dirty Dncing------------------------------------>


                       ´Ha det bääääst!! 

                                                 // Aattid

4 advent!!

Heeeej

4 advent iiddaaaag!!  Shiiit vad snabbt det giick.. Nyss tycke jag det var 3 advent- Städar nu.. Och ska snart äta tror jaa- Faster kommer nog imorgon.. Så blir nog att fira jul med hon.. Vet faktiskt inte om det blir så!.  Blev inga bilder igåår. Men ska försöka se om jag kommer mig ut nån. svääänggg. !!! Jajajjaa. ska fortsätta hjälpa julia där uppeee. !! Heeeeejdå


                   
                        // Aattid

Se det snöar se det snöar...

det var väl roligt hurraaaa!!!   Äntligeen:! det snöaar..  Men inte så mycket ännu..
Har nyss kommit från duschen.. Chattat med Jenny på msn.. Hahhahaa. Det fattade inte niiii.  Sorry Jeeny :)
Har damsugit mitt rum. Och städat lite i mitten rummeet ! Ska försöka fota nå idaag. Tror att jag går ut och fotar ett tag sen..

Förresten har innebandy turnering på Måndag, Hoppas det blir skojj. Förra året kom mitt lag 2a tror jaa. Kommer inte riktigt ihåååg. Men nu ska jaaah draaaaaaa. <3  Heeeeejs.

                    // Aattid <3

Lördaaag!

Heeeej <3

Har inte gjort alls nå idag , Elr jag vaknade för en halvtimma sen så,.. jajaa. Är på Facebook nu och ska kolla lite bloggar sen.. Får se om jag ska ha övernattning ikväll. Men har inte ännu städat för hade så ont i huvudet igåår.. Så tror inte att jag ska då .. Imorgon är det första advent :)

Då är det bara 4 dagar kvaaaar! Yess yess yess!! och idag är det ju 5 dagar kvaar. Söndag , Måndag , Tisdag och jul lov, Onsdag och till Sist Torsdag!!! Måste till bränna idag elr imorgon .. För att köpa nån jul klapp.. Hhaha, jag är så efter!!

Pratade nyss med bibbi.. Ska och äta mat dära vid 5. Hon skulle typ laga Tornedals middag .. Ne int kommer jag ihååg. ..
Så måste duscha och fixa mig innan dess.

Ska gåååå!!!    Heeeejdå

                  // Aattid


Helgen , Måndag , tisdag och sen...

Heejsan

Blev att vara hemma från skolan idag, Efter har tagit sviniga sprutaan! Har haft feber hela natten , Och hade det på morgonen oxxå. Men är lite bättre nu än igårkväll och på morgonen...  Tänkte ha övernattning imorgon , men vet inte om det blir , Har inte ännu städat klart. Och har så ont i huvudet så vet ej om jag ska ha.. Men jag får se. Har ännu mitten rummet kvar... *suck*  Hade velat bara slappa framför tv.. Men blir någ det iallafall.

Baaaaraa 6 dagar kvaar!! Kan inte vi få jul lov nu! Bara helgen kvar, Måndag , Tisdag och sen Looov!
10 dagar kvar
tills Jag fyller år!! Shiit vad jag längtar.. Längtar längtar Lääängtar!  Kan inte tiden gå snabbare?? Det tar ju ett år innan det är juul. Och efter juul. Swisshh , så är det Februari mitt allt. Poff Poff .Och så fyller Farfar, Bibbi och Syrran år!

Kommer lite bilder från gårdagen och idaag..







   

Ska se på tv nu..     Heeejss

                      // Aattid

Tiiiiiidsfördriv...

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: Drama filmer , Massor , massor.
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Läxor , låneböcker ,
Tre saker jag gör just nu: Svarar på frågor, lyssnar på musik och är på facebook
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Vinna 1 miljon , hoppa bungy-jump ,
Tre saker jag kan: Basket , Rita ,
Tre saker jag inte kan: stå på händer , laga mat , klara mig utan en dator i resten av livet..
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Party in the usa, SOS och
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Vet ej ,
Tre favoriträtter: Taco, Pizza och älgkött

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover? En stor t-shirt
- Hur sover du helst? På sidan
- Hur många kuddar har du i sängen? två
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Oftast
- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? Ja

Mode-testet

Beskriv din stil med 3 ord. normal
Vad innebär mode för dig? Ingenting
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker? Gina och Lindex
Shoppar du second hand? Nej
Vilken är din favoritdesigner? Ööh
Vad är din favorit i höst? Ööh
Hur mycket shoppar du för i månaden? Beror på..
Dyraste plagget respektive billigaste? Vet ej
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag? Mycket mera..
Brukar du tröstshoppa? Nej?
Högklackat eller lågklackat? Lågklackat
Vilken är din drömväska? Ingen
Vilket blir ditt nästa köpen? en mössa.. tror jaa.
Vilka är dina stilikoner? Ööh
Favoritplagg just nu? Vet inte
Favoritaccessoarer? Ööh

Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total: 23!!
———————————

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig! < ------------------------ Yeeesss.  ;P



1 veeecka kvar till juuul.

Heeeejj!

Sitter och kollar nån film, Elr vet inte om det var nån film det är typ en serie.. Ojj.. juste Ghost wisper hette det. Så alltså en seriie , Kollar några bloggar, och lyssnar på musiiiik...  Jenny och paoooow har haft med kortlekar på skolan , så har spelat stress-- Vi 4 !  Amanda , Jag , Paooow , och Jeeeny!  Blev väldigt Stressigt!  Men det heter stress då men Ändåå..

Har tagit en J***a svin sprutan idag och hatar den väääääligt myckeet nu...!!
Footade lite igår kväll men orkar inte stoppa in de på datorn nu. så det blir väl sen elr aldrig de kommer in på bloggen - Men jag tror på sen!. 

Cooooolt att det är bara en vecka kvar till juuuul!!   :):) 

Ska gå upp och städaa... Hejjjjjs



              // Aattid
 

Operation dagsverk....

Heeej !!

Kommer ett kort inlägg nu! Har ju operations dagsverk idag , så ska vara på blomsteraffären , Men mamma är hos tandläkaren så får vänta tills hon kommer.

Igår kom jenny till mig efter skolan.. Vi spelade lite och sen for upp till bränna.. Var på datorn på bibblo.. Och sen for vi och åt en stripslåda..Men nu ska jag Draa-a-a!! Heeeeejdåå!!

                     // Aattid

Tredje Advent

Heejsaan :)

Idag är det Tredje adevent!! Bara ungefär 2 veckor kvar till juuuul! Ska på kalas hos Amanda sen,  SKa väl bli roligt däraaa :)  Ska och handla vid 4 så ska fara om nån halv timme. Ska kolla Facebook just ----


    Bilden tagen från Google

       // Aattid

Lördaag..

Heeej.

For till Amanda vid kvart i 7. For sen ner till bränna. Och gick till Köket för att hämta pengar av pappa.. For sen till Blomsteraffären.. Och Jenny och Paoow såg oss dära. Ochh sen tänkte de gömma sig för oss, elr de hade följt efter oss hela tideen ..... !!!!!  Gick till Centrum för att Amanda skulle säg vad hon önskade i Födelsedags Present. Och hon ville ha nån mascara och Parfym..   Vi var och köpte godis sen på Ok.. Och sen tänkte vi gå hem till hon. Fast då gick vi och köpte en stripslåda fast de var inte alls goooda. Blä --   For hem vid halv nio, Vi såg lite idool. och sen spelade vi med Kort, Stress och Vänd tia.  Lyssnade på musik och var hos flippaaan!!-

For hem vid 2 idag , men for till morfar för att Mamma skulle dit och mublera och städaaa däraa. Så beställde pizza tillMiddag , En familje Pizza.  Så vi åt alla däraa. (alltså det var juu inte bara min familj , utan min moster , Andra mosterna med hennes man , Och så var det ju morfar..)  Så pizzan räkte preecis-

Har nyss sett En film , Hitta pappa .. Och såg ett tag Robinson..

Såååg ni Idoool igåår????    Jag tyckte att rätt var braa som vaann!






Ska gå och se sista minuterna av robinson.. Heeeejs-

    // Aattid

Nattöppeeet

Heeej.

Onsdag .. Torsdag och häntligen... FREDAAAG. Har varit på morgonen och sett när Niorna har lussat. Ska snart fara till Amanda , ska gå på nattöppet och Se Idoool finaleeen. Vi ska ha sååååå suuuper skkooojjji..

Tar med mig kameran så kommer väl bilder imorgon.. Fast jag har stoppat den i laddaren för en halvtimme sen så... jaja , ska fara nuu.. Fast sitter och skrattar åt pappaa.. Hhhahhaha- ni fattar inte...!! Hhahah loseer. Jajjajaj. heeejdddååååå

         // Aattid

Tisdfördriving....

[ ] egen boxer
[ ] egen dvd
[ ] egen video
[ ] egen data 
[ ] har något eget husdjur 
[ ] ditt rum är stort 
[ ] du får alltid pengar när du ber om det 
[x] du har en hel del vänner
[ ] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x]din mobil har Mp3
[ ] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[ ] ipod
[x] eget rum
[x] egen tv

summa: 7

[x] säng större än 90 cm
[x] studsmatta 
[ ] pool
[ ] basketkorg 
[ ] hockeyspel 
[x] cykel
[ ] pokerbord
[x] pingisbord
[x] bor i hus
[x] två bilar i familjen

summa: 6

[x] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] Gamecube
[ ] PlayStation 1 - 
[ ] PlayStation 2 - 
[ ] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[x] GuitarHero - 
[ ] Singstar
[ ] Moped
[x] Cross
[x] Fyrhjuling

summa: 4

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[x] Syster
[x] Farmor
[x] Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar

summa: 8

[ ] varit på skidsemester i utlandet
[ ] varit på solsemester i utlandet
[ ] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ] varit i Storbritanien
[ ] varit i Tyskland
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[ ] varit i Stockholm
[ ] varit i göteborg
[ ] varit i malmö

summa: 1

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[ ] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[ ] åkt spårvagn
[ ] åkt tunnelbana

summa: 6

[ ] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02.00

summa: 8

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] plattång
[x] laptop
[ ] gitarr
[ ] elgitarr
[ ] piano
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] Stereo
[ ]surroundljud  

summa: 4

[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[ ] du har pojk/flickvän
[ ] ska snart på en konsert
[ ] du ska snart utomlands  
[ ] du har allt man kan önska sig

summa: 1

Totalt : 45 :)

0-10 : Har ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer
31-50:Du är normal !!!
51-70:Sluta Tjata du har allt
71-70:Överklass snobb

               
      // Aattid

Skrollaaaan <3

Hejsan

Kollar på bilder och hittar massor på Söööötisen.. SKROLLAN <3<3 







Sweeet <3 

                 // Aattid

Vinteer , I looveee

Heeeej.  

Vars f*n är VINTERN?? Snö, Soligt och bara bääst.  Snart är det juul! Och det finns ännu inte äns snö för att åka slaloooom!
Nu är det ju bääst att den kommer på riktigt och man kan göra det som man gör på vintern. Dricka choklad i vinter sooolen , Åka skoter, och Slaloom!  Backen kan väl iallafall öppna, De får väl använda snökanoner, Int vet väl jaaa! Sitter och kollar igenom massor med vinterbilder från Februari Mars och April.  Ska lägga upp några biilderr.


Okej. det blev bara en bild, har inte ork att lägga upp fler

      Skriver sen , Kommer ev. biiilder...
                                                      // Aattid

Luuleååå på Lördaag

      

Heej igen . Blir nog det sista inlägget för dagen, Ska försöka komma ihåg att skriva imorgon oxxå. Visste ni att jag är inte så bra på att hålla allt det jag säger typ att jag ska lägga in bilder imorgon.. Asså att jag loooooovar. Men jag håller det aldrig , Bl.a för att jag inte har nå bilder att lägga upp elr så att jag inte orkar. Men jag ska försöka att hålla det jag lovaar.

Åker till Luleå på Lördag med syrran , Hon ska handla julklappar till hennes kompisar och bara allmänt shoppa. Jag ska köpa nån julklapp till familjen och släkten , okej bara till mamma , pappa och eric tror jag .. För åt julia har jag redan köpt åt, Men jag kan tyvärr inte säga vad jag h ar köpt för hon kanske kommer läsa detta inlägg. Men det tror jag inte är så tror chans. Men iallafaall.  Tar nog med kameran då. Och ska försöka få en framplats längst uppe. Alltså det är en dubbeldäckareeeeee.
Så fotar lite dära och ssåååånt typ.. Men jag får väl se. Förra gången jag tänkte ta med kameran glömde jag bara den hemma. Fast jag har ju ett minne som en guldfisk.. Hahaa.

Hoppas jag är frisk tills imorgon. Men får väl see.. Heeeejss

            // Aattid

Ny Deesign

Heeej

Har precis blivit klar med designen och det var väl hyfsad.. Okej, kanske inte men den får vara tills vidare..
Har varit hemma idag från skolan, eftersom har haft jätte ont i huvudet och lite ont i halsen. Så får se om jag far imorgon.  Har bara varit på morgonen på datorn och hann inte skriva inlägg då. Och sen från halv 12 har det varit strömm avbrott tills ända halv 2 . Typ. så pappa var och beställde en hamburgare åt mig på nilles , fast det gjorde han vid 1. och ett tagh innan så kom strömen tillbakkkx. Så vet inte sen vad jag ska göra. Kanske ser nån film med J . fast det gör jag typ alltid då. men ändååå.
Kusin är här så jag kan inte leta efter Jennys kamera som jag hade tänkt gööra , För de är och spelar Wii...

Ska kolla lite bloggar , och sen vet jag inte vad jag ska göööra.. Heeejjjjs

        // Aattid

Andra Advent..

Heeej

Äntligen har det blivit andra advent. Fast det kanske gick ganska snabbt sen första Advent.. Bara 2 v. och 3 dagar KVAR.. Herre gud så snabbt det gick igentligen.  Har inte ännu en ända advents sak i rummet. Lika trist , mitt rum som vanligt asså..

Idag är det Julmarknad i bastugan, Och ska fara dit och kolla vad som finns dära dåå.. Men trorm inte att jag orkar ta med nå pengar, Okej, jag har inga om jag ska säga så..

     


Fredaaag

Heeej

Ännu en vecka gått och har inte skrivit typ alls nå. Men har inte orkat och så inte hunnit.. Dte har ju blivit redan 4 Dec nu så bara 20 dagar kvar. Elr nästan 19.. Imorgon är det lärdag , och får se vad jag ska göra. Men ikväll är det basket. men jag vet inte om jag ska eftersom jag är så himla trött!! Men får se, Amanda skulle ringa innan hon far så jag får se om jag är piggare då.. Men men får väl se.. För hon vill inte vara ensam 97:a , men Paow skulle kanske fara ... Så om hon kommer så blir ju inte AManda själv..
Nu sitter jag och käkar godis, Tutti frutti godisar (elr vad man nu kallar dee) Ska kolla lite bloggar. och bara göra lite allmänt¨på datron.. Såå. Ha det bäässt! <3

         // Aattid

RSS 2.0