Neeeeew moon från 11 år nu!

Heeej <3

Läste precis att new moon har blivit från 11 år. Så längtar till jag ska se den. Vet inte riktigt när men nån gång på biooo!
Måste bra se deeeen! Går säkert i Luleå elr nån annan stans. Men jag får väl se. Har nyss kommit från basket-träningen, Var rets så roligt , fast det är inte lika roligt nu som föree.  For till mamma efter skolan , gick till sara då , så film , Another cinderella story och She´s the man. Fast var såg inte så mycket av båda filmerna , halva  another cinderella story och typ till mitten av she´s the man. För den sista tiden av she´s the man var vi ute med Saraaas sööta lilla hund Max.. Så cuteee!
Har typ nedräkning till Jul och det är bara 33 dagar kvar. Och 37 dagar kvaer till jag fyller år.   Såå läängtar!

Ska snart äta. så Ha det bääässst! <3

               // Aattid

Heeeeeejsan

Heeej

Skriver ett kort inlägg nuuu. Iallafall har jag ingenting att göra nu! Tänkte börja läsa om jag kunde drömma alltså första twilight boken , men jag har inte alls nå lust att läsa alls nå böcker nu. För det känns bara ut som att den ska vara skit tråkig eftersom jag har redan sett filmen och de, Så dår känns det ut som de , Men den är säker mycket bra när man kommer in i den. Mamma har börjat nyss med om jag kunde drömma . Så det blir att vänta ett tag tills hon är klar. Men hon kommer säker ha läst typ alla böckerna innan jag har läst klar när jag hör din röst., Men det får vi väl see. Men måste bara börja med boken så fort jag kan.

Imorgon blir det ev. att gå till mamma efter skolan , Och vi slutar ju TIDIGT! Yeeeess!
 Ska gå upp och se nån film nu , så Ha det bäääääässt! <3

                    // Aattid

Heeeeeeejh

Heeeeeeeeej

For till Amanda efter skolan. Var på bränna ett tag , och sen stack vi till henne, Vi såg tv och gjorde annat. For hem vid 7. Ser film nu , Twilight den är på tv 1000. Men orkar inte se den nu ,så skriver ett kort inlägg och kollar Facebook...

Ska fortsätta kolla på filmen heeeeeeejjjs.

                 // Aattid

Värdspremiär på New moon om 3 dagar !!

Heeej

Har nyss fixat klart designen ,  gratis design från Tescho , Rätts så snygg tyckte jag . Men det är ju vad jag tycker. Och det var den snyggaste därifrån tror jag . Men kollade inte så jätte noga. För ville bara få bytt design , Var ganska less på den som jag hade förrut , så den blir bra med den hära tills vidre. Men måste nog göra nån egen , men det beror på om jag orkar, Annars får jag väl klara mig på gratis designerna.. Haha 

Ska gå och se på film nu , Twilight..   Joo föresten är ju NEW MOON på värdsbio den 20 nov. Alltså om 3 dagar.. Men den kommer ju inte då hit till oss i överkalix då , men vi får vänta länge , Annars far jag till luleå elr nå.. Men hallå det är 15 års gräns!! Lite överdrivet va?? Den kommer inte alls vara nå läskig , tror jag..  För twilight är ju inge läskig!!  Och jag kan inte tänka mig att New moon kommer vara värre.. Men inte vet jag , men det var ju 15 års gräns på twilight och det var oxå jätte överdrivet. Så om jag hade valt hade det typ varit 11 års gräns elr , vad det nu finns. För den kanske är lite läskig för de yngre än 10.. int vet ja. Men iallafall borde ju 12 åringar få se filmen, Men jag vet inte.. Men nu ska jag gå och se på film som sakt och det är väl bara att vänta på att den kommer på bio så får man väl se då om man får... Ha det bäässt! <3



             // Aattid

36 dagar kvar! 40 dagar kvar! 43 dagar kvar!

Ååååå. Det är bara 36 dagar kvar till julafton , *** vad jag längtar! Och prick 40 dagar kvar till jag fyller år!  Och 43 dagr kvar till nyår.. Längtar till allt. Julafton är ju ganska självklart och samma När jag fyller år. Men till nyår så längtar jaag till när vi ska skjuta fyrverkerier med Hjorten, Okej inte så roligt att vara med de då. Men de har ju typ hundra stycken fyrverkerier alltså..  Och på kvällen vid 10 ska vi till hotellet och se när det ryska nyåret firas. Och sen blir det fyrverkerier hemma prick klockan 00.00 , kanske inte riktigt prick men nära på det..





2 bilder som är tagna från Google..

       // Aattid

KE$HA

Heeej lyssnar på låten Tik tok med KE$HA ..





      // Aattid


What Happens in Vegas

Heeej

Har precis sett en film , What Happens in Vegas.. Syster har spelat in den så kan tänkta mig att hon kommer säkert se den hela tiden nu eftersom hon är förskyld och hemma från skolan.  Spelar lite spel på Facebook och kollar bloggar.

Ska tömma diskmaskinen innan mamma kommer hem. Och ska sen tvinga henne att spela Cirkus, fast det kommer säkert aldrig hända.. Ha det bäässt! <3



                 // Aattid

Heeeeeej <3

Heeej <3

Kommer ett litet och snabbt inlägg nu, För måste snart  gå upp till bussen.    Men *** vad mörkt det är ute.  Men det blir väl ännu mörkare sen elr?    Har Bad idag på idrotten så måste packa ihop de i de sista minuterna..

Längtar imorgon tills jag ska till Amandaa. Men nu måste jag gååååå !   Ha det bäässt! <3

                  // Aattid

♦♥♦♥♦♥♦



♦♥♦♥♦♥♦
Åååå.. Finns inte en ända bild på datorn !: Jaa förutom såna dära exempelbilderna . Men men ändå. Men här är en bild därifrån , Lovar att det kommer bilder imorgon.  

           // Aattid


New Dator..

Heeeeej <3

Måndag , Första dagen i veckan. Pappa har köpt en ny dator idag , och den har rent sakt gigantisk skärm! , svart och snygg. Så jag hann paxa datorn , elr kanske inte paxade den men typ nå liknande ,, Hahhaha..  Haft friskvård idag på skolan , Gick nån runda vi hotellet, Men gick ändå fel väg :P  , Har inte hänt så annat och roligt idag..

Orkade inte fara på basketen så var och handlade just och har mest slappat..  Imorgon blir det troligtvis att fara till Amanda efter skolan, Vi vet exakt vad vi ska göra, Kanske inte riktigt exakt men nära på det då..  Men hon skulle ringa upp när hennes mamma kom hem. Och det är ungefär om ett tag.

Guuud! Vad det klammpar uppe i mitt rum , Kanske hoppar . Vem vet. De spelar väl wii fit säker. Joo juste, har fått mitt wii fit och wii sport reseort från jultidningarna nu , så det är suuuper skooojj. Jenny var här igår så då spelade vi det, Vi låste upp massor med nytt , bl.a snowboard och boxning och sånt. 

Amanda ringde nyss , så far på Onsdag istället till hon för det gick inte imorgon.

Ska gå och kolla vad Eric och Julia gör igentligen i mitt rum.. Men hoppas att de bara spelar wii fit. 
     Ha det bääst! <3

           // Aattid

Tooorsdag!

Heej <3

Nu är det Torsdag kväll och sen är det Fredag. Skönt ! Fått 12 franska glosor till på Torsdag. Super Enkla , kan de redan. De är tex. Salut (Hej/Hejdå) , La tour Eiffel (Eiffeltorn) och J´habite.. (Jag bor..)  Har även Engelska och Svenska glosor till imorgon. Kan de oxå, Iallfall de Engelska , It´s a pity och delicious . bl.a ...
Är på Facebook och kollar bloggar. Lyssnar även på musik..  Tränar lite extra på de Engelska och franska glosorna bara för att få alla rätt i morgon och på Torsdag.   
Ska se nån film nu och sen gå och sova, Imorgon blir det att ta det dära vaccintet som alla har varit så "lyckliga när det kommit därifrån"  Ha det bääst! <3

          // Aattid

Heeej <3

Heeej <3

Nu är det Tisdag , Hade skridskor på idrotten , Hittade ett par skridskor.  Har bytt platster (igen) i klassrummet. Jag tyckte att det var nyss iallafall. Men nu sitter jag brevid Amanda och Matilda , Fast hon går ju inte längre så då sitter jag brevid Amanda :) Chattar med Pauliina på Fb. För orkar inte logga in på msn . Och dessutom är jag på fel dator , för vi har inte msn alls så den hära datorn.

Måste kolla vad vi ska äta till Middag. För det hade inte J lust att göra..  
         Så ha det bääst! <3

             // Aattid

Hellooooj

Helloj <3

Har int alls srkivit på typ undra år.. Men kanske inte riktigt så länge sen. men jaaaja. Har inte hänt så mycket idag på skolan.. Förutom det vanliga typ Matte , engelska och sånt. Imorgon blir det skritskor på idrotten. Int min faavorit. Men jag vet absolut int om jag har nå Skriskor.. Men måste kolla om jag hittar något. Men annars finns det ju att låna men orka.. Förra gången var jag ju inte med. Men då var jag med matilda och hörde på musik , Tik Tok. Och höll på att flammsa med W.L , Som tex. När han kastade en boll på "grape".. Och lite av varje.
Har haft basket träning idag. Nu spelar ju alla basket av Tjejerna. Skojj !  Hade nå stafetter och spelade nån match , och annat.  Har träning på Fredag igen. 

Orkar int blogga längre  .. Ha det bääst! <3

              // Aattid <3


Heeeeeejsaaan

Heeej. <3

Har inte så mycket att skriva men vill bara skriva ett inlägg för att se att jag lever med bloggandet.. Kollar bloggar och lyssnar på musik på de as braiga lååtar. !  Ska göra annat nu... Ha det bäässt! <3

        // Aattid

Tisdaaaag

Heeej <3

Har nyss sett nån film som hette typ ÄlvornasKung elr nå. den var på tv 1000 family.. Inte riktigt en höjdare för min del.. Elr inte i min smak av filmer.. Men det var det ända filmen som såg bäst ut.. Har haft idrott idag på skolan, Bad. Det var bara Jag Amanda och Ida som badade.. För de andra fick inte elr så var de sjuka elr hade varit sjukaaa. Så på Badet höll vi på att kasta med nån boll och så dök vi lite .. Alltså Jaaaag Amaaandaa och Iiiiiiidaaa...  

Nördar låtar och nöter spelen på Facebook.. Aaaaas braiga låtaaar.    Men nu ska jag draa. 
Ha det bäässt! <3





      // Aattid

Söndag

Hejheej.

Har typ inte skriivit på hundra år! Men iallafall så hade jag Halloweeeen feeesten i fredags. Vi såg två filmer , Död Snö och Haunting in Connecticut . Båda var bra. Bara att död snö var ganska ovärklig på ett sätt. Vi var ute och lekte På rymmen. Vi pratade oxå med lite personer. Aaha.  Har letat överallt efter Jennys kamera för hon har tappat bort den, Men jag tror inte att hon stappade den när vi lekte på rymmen. För hon höll på att fota med den på kvällen ,men på morgonen var den borta.. Spårlöst försvunnen.. Så hoppas att jag hittar den , och att hon får tillbaka den.  Men imorgon är det skola. Och då måste man ju vakna så tidigt. Men man får ju sova en timme extra eftersom det är vintertid nu. Så då är ju klockan en timme kortare.

Idag har lillebror fyllt år, så då fick han indiana Jones tv-spelet och andra grejjer. Så nu spelar Julia och eric.
Och jag kollar på.. Men blir irriterad eftersom han fattar ingeting.. Säger vi.. Chattar med jenny nu. Om lite Privata grejjs.   Ska kolla lite bloggar , sen blir det att gå in på facebook och kolla dära.. Ha det bäääst! <3

                // Aattid

RSS 2.0