Längta

Åh.Längtar till Jenny och pauliina kommer.Vi ska ha skojj. Och så ska vi bada, tror jag .

Men nu ska jag gå ut- 

    // Aattid


Tackk .

Taack så väldigt mycket jenny för designen, och det var super fin ,! Tack tack..Jenny , // Aattid

Photo -

hallåjj ..   Nu har jag fått laddat upp bilder och ska lägga in dom nu . Så här kommer lite bilder från gårdagens färd .


   Eric och Axel



   Jockfall .


  Laxtrappan.



    Mig


Jockfall

Hejhej . Har nu inget att göra. Har nyss kommit från durschen , eftersom har varit på stranden hela dagen . Och då har jag själv klart fått Sand i håret och så var jag allmän smutsig efter Stranden , Men jag hade varit och durschat på morgonen oxå ..  
När vi kom hem , så hade pappa och ingemar tagit ut båten och då var dom och körde (Själv klart var ju julia med) . Så jag,mamma och eric gick ner till stranden för att se om dom var där .. Om efter en liten stund så man att dom kom med båten . Jag och Eric ville ju åka båt , så då for vi en sväng , Vi stanna på grynnan , och då passade jag på att bada där oxå . Fast det gjorde ju mamma oxå .. Det var mycket varmare i vattnet vid grynnan än vid springbacken . Sen for vi hem och då gick jag i durschen . Snart ska vi fara till Jockfall med Moster och Moster och kusiner , Ingemar och majvor ska oxå följa med.. Och då kommer jag fota mycket där så , då laddar jag upp dom imorgon eller sen ikväll ... Det beror på vad jag hinner och inte hinner .   Iallafall så ska jag försöka att hinna , med beror på hur länge vi kommr vara uppe i jock ..
Men nu ska jag göra annat. . Tjohejjj .

      // Aattid

3 st bilder kommer idag ..

Tjoohoj . Orkar inte skriva nå typ idag .  Bjuder på några bilder idag , Och så ska jag försöka komma ihåg att Lägga upp mer bilder sen .. Eller om det blir imorgon . Jag ska försöka lägga in minst 2 bilder per dag .. men det tror jag inte det kommer gå så bra ..  Men här kommer några bilder ... 


    En sommar bild från veckan..



   The suns day -


  The Flower.


Mötte en "liten" spindel idag , i dusch rummet . Och dom 8 benen var inte så trevliga . Men dränkte den med vatten , så den borde vara död vid denna stund.
Ska äta snart , sen ska jag mamma och Eric cykla till springbacken för att bada . Men envisa Julia skulle inte komma för att igår kväll var vi dit för ett kvälls bad, det är ganska grunt där och så blir det typ tvär djup och då kommer man som in i strömfåran.. Så då vill julia inte bada där så då ska hon vara hemma ... Men det bryr jag mej inte i . Det är bara skönt att hon inte är med , men nu har jag ju ingen så jag vill bada med , Det är inte "Så" roligt att bada med axel och Eric . Så då badar jag hellre själv -

Men nu ska jag typ äta så hejjssvejs ..

     // Aattid

Tjoojsan

Tjoojsan . Nu är jag till baks.Sitter och tittar på lite och varje. Har inga planer på vad jag ska göra sen .
Men nu har jag int nå mer att skriva om . Hejss

       // Aattid

go away if fifteen minute

Far om 15 min. Till Bränna.   Tjoojsan!

       // Aattid

Ett litet inköp från H&M

Hallå..  Har inte skrivit på den sista dagarna , För det har varit fint väger,och då har jag varit ute och solat elr fotat .. Jag har mycket bilder som jag tänkte ladda upp , men orkar ej ladda upp alla ..  Men är är lite sen igår..

Onsdag:
Julia kom och väckte mig vid 10.00 för mamma hade ringt till Julia att vi skulle fara och bada i poolen efter hon slutat jobbat. Och då skulle maten vara klar till 12.00.. . Och vid elva så gick jag och julia upp till pappa för att jag hade lämnat ett paket som han skulle skicka med posten när dom kom.. Men när vi går upp dit och jag tittar i bilen där jag stoppade det . Och så låg den kvar där.. Så då tänkte jag att vi kunde ta den när vi skulle åka till bränna för att bada..Men då kom vi inte ihåg paketet .. Så idag får vi väll ta det om vi far till bränna ..
När vi varit i poolen , så for vi till ica för att handla. Och när mamma står vid frukterna , så får hon ett sms. Det var att vi kunde hämta ut kläderna som vi hade beställt från h&m på ica . Så då gick mamma bara och hämtade kläderna .
Jag provade kläderna och dom passade bra . Jag och julia hade fått var sin bad shorts men julia kunde inte ha sin så dår fick jag två ..  Men nu har jag inte så mycket att skiva nu från Onsdagen..

Idag har jag vaknat vid halv 10 för att någon ringde och då kunde jag inte somna om..  Så nu sitter jag och skriver , Har varit och durschat nyss.  vet ej vad jag ska göra sen.. hejdå. .

    // Aattid

En liten låt.....



Här är en liten låt på köpet med jag var inne för att kolla en sak, Hade inte tänkt skriva eller nå annnat..

       // Aattid

Jag har fått.....

Jipppi jag har fått pengar idag.. Dom pengarna räcker "Väldigt" långt till min system kamera som jag ska köpa .. 15 Kr. Visst?   För idag har jag och julia varit och hjälp Farfar när det kom gäster till musse. Och då ville en gubbe ha ha kaffe , med det fanns inte så då blandade jag saft .. Och då fick jag 15 kr för att han gjode besvär. Inte för att det var besvär . Men vi kan säja så för jag vill ju ha dom dära pengarna , Så nu har jag 15 kr mer i kamera köpet.. Ha!

Vet ej vad jag ska göra sen , kanske fara och äta med pappa elr nå sånt. Iallafall så sitter jag och skriver , lyssnar även på musik..   Ska snart gå upp och spela sims2. 

Men herdå .. Ska äta något nu .. Och sen blir det väll sims2 ...

      // Aattid

Kameran ska med ...

Hej och hejdå  nästan , Har väldigt brottom nu ,,
Kameran ska med, eric har fotbolls träning och då ska kameran med ,,  Hejdååå

Skriver kanske mer sen ....

Canon eller nikon??

Hallå , idag är det måndag , känns inte ut som det , Söndag känns det ut som . Det är könt att ha sommar lov, Idag har det varit ganska soligt , Men sen började det regna mot efter middan ...

Canon eller Nikon?? Vad är bäst ? Alltså i kamera väg , System .... 
Tittar på System kameror , men vet ej om Canon är bättre än Nikon, eller Nikon bättre än Canon ...
Vill ha , vill ha .. Måste försöka tvinga mamma o pappa att köpa en kamera åt mig , eller mig och syrran om man ska säja exakt . Men det kommer inte att bli så änkelt det , för dom är inte så lätt tvingade . Och det har hänt att jag har fått tvingat dom ett få tal gånger , men man kommer aldrig till saken .  Som i igår försökte jag tvinga mamma när vi var i haparanda på djur magazinet , att jag fick köpa råttor , men mamma gick till kassan och frågade om man skulle ha råttor när man var allergiker , och hon sa nej . Så det där rått köpet är helt borta ... !! Skit..skit skit .
Men måste försöka att tvinga dom något annat..  Men det kommer inte att vara så himmla änkelt.

Men nu måste jag gå och hjälpa pappa stoppa upp en hylla som jag fick igår när vi var i haparanda.. Hejjss.

        // Aattid

Skrollan

Här är lite nya bilder på Skrollan ..

   




Kommer kanske mer bilder. Måste se och kolla vad jag har för bilder och annat --.-

       // Aattid


Right round - florida



Gillar denna låt -   Right round

5:an avklarad .

Åh . Äntligen är det sommar lov , Fast det mäsks inte på vädret .. Regnar och blåser lite. Nice alltså , Hehe .
Men könt att få sova länge på morgonan ... Vet ej har jag ska fira min Examen , Mamma och syrran håller på att göra en Polly Kaka  , tror jag . Mums.ss.

 
Blev typ ingen bra bild , En av dom bästa...      Examens kläder ... 

        
  // Aattid

Skolavslutning....... Imorgon

Jag vill ha Sommar lov !!  Men får vänta många timmar . eller många timmar . Tittar åp klockan , men orkar inte räkna ut hur många timmar som det är kvar ...

Imorgon ska jag Pau , Jennis och kanske Mandis tälta hos Pau . Hoppas Mandis kan komma , håller på att fundera om någon har ett tält som man kan sova 4 i .. Men det värkar inte ut som det --.

Vet ej vad jag ska göra sen! Kanske fika något . Hejdååå

       // Aattid

Lilla gräs håriga .....


   

Det här jag och Julias lilla Gräs håriga Berta . !     

         // Aattid


Mig och min lill....

Mig - Mitt lilla liv.   


  Här är jag och min lilla värld .



 
___________________________________________________________________________________

Mig och min lilla värld .  Foto av Mig -  

Söndag

Hallå . Idag är det Söndag .  Har varit och duschat på morgonen  . Ville fara till Ikea idag , Men pappa ville ej det , Han och Ingemar skulle istället fara någon stans . Måste äta lunch snart , Vet ej vad .

Vet ej vad jag ska göra sen  .. ! .. Kanske gå ut.  Fara någon stans . Ska sen iallafall gå upp till musse , För igår när  jag skulle stänga . Så stod det ett skåp med massor av kameror , 2 system , Men dom var gamla . Och så fanns det oxå massor med fler kameror . ! Coolt coolt , i like it . !

Men hejdå , Ska äta nu . Hejjss.

      // Aattid

Sveriges nationaldag ida....

Sveriges nationaldag idag . Har inte gjort nå nästan idag . ! Var till bränna för att se hos Sture om han hade någon popcornmaskin att köpa , Våran andra har gått sönder -- Men det fanns inte . Men sen for vi Ica . men där fanns det inte häller. ..
For sen på Larsons Järn .  Där fick man tatueruíngar . Sverige tatueringar . Åh ,vad roligt asså .
Men orkar inte skriva nåå mer nu ,

Moster och stefan är här nu . Så ska säkert fika sen . Hejdåå .. Ska se om det finns nå på tv som är bra .. !!
Heejjs

         // Aattid

Hallåojj alla , fjärde.....

Hallåojj alla , fjärde juni idag . Skriver lite idag . ..........  Så nu ska jag byta ämne : .... Hade så himla kul med er igår : J , P och A .   Längtar till skolavslutningen , Tälta med dom . Och ....   Men nu är det ju bara en vecka nästan tills det är Examen  . !!! Jippie . Aaaa!! 

Har haft elevens val idag . Var på tex.slöjden idag istället för Bilden . Aaa !
Åt TACOS till lunch..  Orkar inte skriva mer . Hejjs.


I juni

Hej alla . Nu är det 1 juni. Om 1 vecka 4 dagar har vi EXAMEN !!
Längtar längtar längtar ..   Sitter och ser på blocket. På djur . Har bestämmt att jag ska köpa ett djur till sommaren . Men tror att det inte kommer hända.

Mormor och Morfar är här nu , Har varit till kompisen  idag oxå .  Vet ej vad jag ska göra sen , kanske hoppa studsamatta . Jo det ska jag göra  . Hejdå. Hejdå .  Skriver kanske imorgon . Hejdåå .

        // Aattid

RSS 2.0