Not halloween fest.

Hejsan <3

Blev inte att ha nå halloween fest. Kollar bloggar..    Shiiit vad långt inlägg.!
Ha det bääst! <3

         // Aattid


Halloooweeen <3

Heeej <3

Har vaknat tidigt idag , eftersom mamma och julia skulle handla så då földe jag med. Men ikväll blir det nog att Jenny kommer. Så ska vi planera till Halloween.. Och så blir det kanske att handla ikväll elr imorgon.

Såg Twilight igår. Ååå det är så ***** bra !!!!  Så måste bara se den mer och mer.  Som sakt fick jag ju kläder av faster igår, så nu har jag kollat igenom allt och det finns mycket snygg enligt mig ,Men hon har mycket korta party linnen och sånt. Och så var linnen och t-shirtar och nån kjol och sånt.  

Kommer ev. bilder sen, men annars på lördag elr söndag, det beror på..

Nu ska jag kolla bloggar och höra på musik..   Ha det bääst! <3

         // Aattid

Gratttis paapppa.

Heeeeej <3

Kommer med ett litet inlägg innan maten. Jag och julia köpte en Aladdin ask åt pappa i födelsedags present. Fast det verkar ut som det är erics nu, Men NEJ! Jag har ju betalat den själv.   För nån halv timme sen har bella kommit , med en IKEA kasse full med kläder. Så nu har jag och julia massor av kläder. Jag gillaar massor av de, men endel kan jag inte ha. En tröja somjag har provat hade massor katthår (det är så om man har katt) Så fick byta till en annan. Så min outfit är ett vitt linne och jeansleggins och en annan tröja. Men nu ska jag äta.
Skriver kanske sen..      Ha det bääst <3

              // Aattid


Heeeeeejsan <3

Heeeeeeej <3

Har nyss ätit , och tänkte logga in på msn men det fungerade inte. Men jag lovade jenny att göra det <3
Men äntligen nu fungerade det. Så nu chattar jag med jenny på msn. :)

Har faktiskt bytt dag på halloweenande till fredag . För att Pauliina kunde inte , och jag vill så gärna attt hon ska komma. Så då blev det från fredag till Lördag.

Kollar bloggar och skickar lite kommentarer. Så nu ska jag kolla in facebook och chatta med Saara och Jeenny<3
       Ha det bääst<3

          // Aattid

Heeej <3

Heeeej <3

Har nyss gjort en header till jenny, och så får hon fixa stilmallen själv. Jag gjorde en snabbis. (Gå och kolla den hära)   .. Ska gå och sova nu , håller typ på att somna , Vaknade ganska tidigt idag. 
Ha det bääst! <3

       // Aattid

Haaalloo..

Haaaalloo.

Ojsan, jag har inte skrivit sen på lööördag, Men iallafall så förlorade vi matchen med 24-36 .. Vi looosade!   Läs mer på Jennys blogg ..  Var i söndags till Morjärv på Gks.. Och köpte lite godis och sånt annat. Har planerat att ha Haalooweeen Feeest hos mig. Men jag vet inte riktigt vilken tid det ska vara. Så jag läängtar. Men Julia ska ha samtidigt halloween fest , Och då har dom paxat tv typ hela kvällen , men vi ska få ha den i 2 och en halv timme. Så då ska vi spela wii och se på nån film. Hoppas vi hinner det iallafall. Och så ska vi vara ute.

Har nyss pratat med Matty . Och därföre varit till farfar och sålt de sista kola burkarna. Och så fick jag och julia 50 kr. att dela på. Så 25 kronor har jag fått idag , Visst är jag rik??

Men nu ska jag fortsätta chatta med jenny på msn . Ha de bääst! <3

           // Aattid


Maaatch....

Hejhej.

Pappa håller på att mobba mig nu, Typ att dra mig i håret elr nå sånt.. Åååå... Vad jag lääääääängtar!
Om en timme måste jag vara i Bränna. För då har vi samling (10.00).  Och så börjar matchen klockan 10.30 .. Så nu ska jag äta och sen blir det att packa.. Ha det bääst! <3

         // Aattid

Hos jenny

Hejhej.

Nu är jag hos Jenny. Vi har nyss varit ut med hundarna och så var vi före till fåren , Men vi visste inte att det fanns får där före.. Ska nu typ äta.. Ha det bääst <3

         // Aattid

Ny design på gåång..

Chaaaooo ♥

Har varit hemma från skolan idag oxå. Men imorgon blir det skola. Har bytt platser iklass rummet, tydligen . Elr det sa jenny.. Haha , typ ingen hade blivt glad vars dom sitter , men men...

Har match på Lördag , men det blir ingen träning på Fredag. Ska på Torsdag och köpa basketshots på Larsons järn. Ska typ köpa likadana som jenny, Elr hon ville att jag skulle göra det. Så då tar jag väl och gör det då..

Har gjort en ny design , och fixat andra grejjer så det blir nog att byta sen , elr imorgon.. Jag ska byta design för att typ alla har en likadan, iallafall, Johanna, Ccc. och Juliaa.. Så jag vill vara egen om mina desginer så då ska jag ta och byta....

Jag vara aktiv med Jenny nu på msn , och lite andra personer. Så ha det bääst! <3

     // Aattid


Tjoohej

HejHej.

Sitter och Nödar spelen på Facebook. Och kollar bloggar.. Måste snart äta nå , men jag vet inte vad. Men jag får väl se.. Så nu håller jag på att dö av hunger ...   Ha det bääst! <3

Tidsfördröjning..

Håller du på med nån sport? Ja, Basket
Är du kär i nån just nu? Kanske
Har du nåt husdjur? Fiskar , katt
Vad fyller du nästa gång du fyller år? 12 .
Är dina föräldrar skilda? Nepp
Har du iPod? Nej
Har du nån gång (i år) sett Bolibompa i smyg? I do not think so.
Har du gråtit under det senaste dygnet? Neej
Har du blivit kramad uder det senaste dygnet? Ja.
Berätta hur du träffade dina närmsta vänner:  Jenny på dagis och Pauliina på Lekis.
Tror du på "love at first sight"? Ja

Hejhej

Hejhej.

Sitter och skriver i min lilla värd nu.  Kollar bloggar och sånt. Ville fara på Basketen ikväll , men eftersom jag har varit hemma idag så kan jag inte. Men på Fredag måste jag fara , för på lördag som sakt ha match. Ska kolla lite bloggar och sånt.    Ha det Bääst! <3

Tjaooa <3

Tjaoooa ♥

Har precis fixat lite grejjer på bloggen, Men allt blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men men . Jag får väl
göra det nån annan gång. Bl.a har jag gjort så att det står Aattid efter varje inlägg. Och så gjorde jag nå mer. Men nu ska jah kolla in Facebook och sen se vad vi ska äta.  Ha det bääst! <3


Sjuuk..

Tjaoooa.  Blev att vara hemma idag från skolan, eftersom är förkyld. Så då kan jag ju inte fara på basketen sen ikväll. Men men .. Längtar tills vi har match. Det är typ till helgen elr nå , Men jag vet inte. Ska gå och se tv nu. Kanske på Mtv, elr nån film kanal.

       // Aattid


BloggTrafik..

Hejhej.  Har du inte nog med Besökare?? Bli medlem på BloggTrafik och få mer besökare via det. 

  Klicka här .. Och bli medlem NU!

     (detta är inge reklam)

Sleep over hos paow.

Tjaoooa ♥

Orkar inte skriva nå fårn Paows Kalas i förrgår och igår. Men här kommer bilder istället.


Bäääst!










 


Baasket...

Hejhej, har för nån timme sen kommit hem från skolan, Det är ju FREDAG så då har jag ju slutat tidigt.. Läängatar tills basketen och sen har ju paow, Kalas. Så måste gå och packa nu tills basketen för far upp till bränna vid kvart i. Det blev inte alls nå långt inlägg idag ,Men det brukar det ju aldrig vara , men längra än nu . Ha det bääst! <3

                   // Aattid<3

Hejj,

Hejhej..   Tack tack så mycket för kommentarerna , och vill ha mer oxå.  Vad är en blogg utan kommentarer?

Men jaja. Sitter och dricker nyponsoppa nu , eftersom har lite int ihalsen , och vill absolut inte bli sjuk till helgen..
Ska kolla fb. Och sen blir det väl att gå upp till Bussen..
         Ha det bässt! <3

                                      // Aattid


Tjaaooa<3

Tjaooa . Har för nån timme sedan kommit hem från Mormor och morfar, Sålt lite kakor åt de från skolan. Och nu har jag nyss laddat upp bidlerna på datorn . Vet inte vad jag ska göra sen , Kanske nån film, Kollar på Tv , elr bara nåt sånt dära slappande.  Så nu ska jag höra om julia har lust att baka något , jag vill som ha något gott.
             Ha det bääst!







            // Aattid


Best Birthday Ever sleep over2..

Tjaooa♥  Har precis ätit, Och nu dags att slappa vid datorn, Kollar runt på facebook och lyssnar på musik. Har varit och klippt mig idag , Rakt Längden är lite längre än axlarna, Typ. Snedlugg. Och... Jaja, iallafall blev jag nöjd.  Åå, längtar tills imorgon då ska pauuis ha kalas , Sleep over. Hoppas det blir Best Birthday Ever sleep over2, för vi hade så himla kulit på Jennys kalas. Och hoppas det blir roligare , Men jag tror inte det kan slå jennys Best Birthday Ever sleep over , För hallå , Det var ju bara så bääst ! 
Missar basketen imorgon, Men vem bryr sig, vi har ju ändå SFA... Hahha. Det är ju bara vi som fattar,  Hehe.

Jaja ,  Men nu ska jag kolla fb, och sen drar jag någ till Mormor och Morfar en sväng.  

    Kommer bilder sen .    Ha det bääst !

       
                     // Aattid


♥Tjaoooa♥

Tjaoooa ♥ Som ni märker så har jag asså så här, Ingenting att göra... Så inlägg, Hallåå? jag måste ju vara aktiv.hehe. Men imorgon , **** vad jag längtar, Asså inget kan jämnföra assså. Så .. Men nu ska jag vara aktiv på Msn .    Ha det bääst!

         // Aattid


<3

Dagens humör: Haha , Vem vet?
Dagens planer: Tv. Asså
Dagens kändis: Emma♥
Dagens serie: vet int
Dagens låt: Lady Gaga - Just dance
Dagens nedräkning:
Dagens smink och hår: uppsatt, not smik.
Dagens väder: -1ºC ute.

Heeej

Hejhej. Sara har för ett tag sen farit hem , Sitter och chattar med matty och jenny, Jag och jenny håller på att prata om morgon dagen . Hehe , så skojj det kommer bli. :P  (Ni fattar absolut ingenting) , Har så lust för att blogga , men jag vet inte vad jag ska skriva, Men jag får väl se , Ska väl kolla in facebook , Och sen får jag väl se vad jag gör.     Ha det bääst !

       // Aattid

Heej

Hejhej. Igen, Har inte nå att göra nu , Men jag väntar på att Sara ska komma, Och då ska jag göra en Design åt hon , För hon ville ha en ny. Så det är väl det vi ska göra. Och säkert nå mer.  Så nu väntar jag , Är på facebook och kollar runt där. Har nyss städat..  Måste dra , Ha det bääst!






Sporthallen!

Hejhej. Har nyss kommit hem från skolan, Och sitter nu och äter nå kakor och dricker mjölk. Chattar med Paow, Sara och Jenny.  Har haft Hk idag på skolan, gjorde scones , elr hur det nu stavas. Jag var med Sara och Paow.  Haft friskvård och så stack jag Emma Matty och Paow  (Hannes och davidd var ju oxå med för den delen) , så där var vi och sköt på korjen, Och så höll sara hannes och davidd på att hänga i basketkorgen. (Kolla in bilder på saras blogg) Har inte så mycket mer att skriva så ska kolla just facebook och sen blir det att se på tv elr nå sånt.  
        Ha det bääst.

                      // Aattid


Tidsfördröjning

DAGENS:
Klädsel: Deesix byxor och Gina tröja
Frisyr: Utsläppt
Låt: Lady gaga - Boys Boys Boys
Vill ha: Kamera, Ipod , mobil....
Tråkigaste: Vet int
Roligaste: Sleep over i Ansvar.
SENASTE PERSON SOM:

Sov i din säng: Mee.
Såg dig gråta: Vet int
Fick dig att gråta: vet int
Fick dig att börja skratta: Typ
Du gick på bio med: Jenny och Paow
Skickade ett email till dig: Nadya
Skickade ett sms till dig: Ccc
Skickade ett lunarinlägg till dig: Lunar? Så ute.
EXTRA:
Vad är du mest rädd för: En spindel
Vart vill du gifta dig: I joock. Mot fallet.
Vem hatar du verkligen:  Massor,
Varit kär: Jaaa !
Kör du bil: Nej?
Har du ett jobb: nee?
Gillar du att ha folk omkring dig: Ibland
Är du ett hälsofreak: Aldrig
Är du ensam nu: Ne.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Typ alla?
FAVORIT:
Rum i huset: My room.
Typ av musik: Bra musik?
Parfym: Olika
Månad: December är ju bääst.
Mat: Tacos
Dricka: Cola
Godis: Choklad <3
Tidning: Friidaa
Film: Twilight
Djur: Katt , Hund

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:

Gråtit: Nepp
Köpt någonting: Nej
Sjungit: Ja.
Sagt att du älskar någon: Ja,
Saknat någon: Mm.
Kramat någon: Jaa.
Kissed someone: Jepp , Skrollan

Tisdag

Hejhej. Haha ,  så skojj vi har haft idag efter idrotten, Kan int säga va. Har inte så spec. att berätta , Åå , Ser i tidningen att Kobdalis (Stavning??) öppnar slalom backen till helgen , Jag vill ju oxxå åka slalom! Hoppas slalombacken i överkalix (lappberget) öppnar snart. Men det blir väl kanske i november nån gång , men det beror ju på hur mycket snö det hinner komma. Men hoppas hoppas.  Ska snart äta kyckling och ris, typ.  Så nu ska jag just kolla in Facebook och sen blir det nog att äta.  Ha det bääst. :P

      // Aattid

Tack johanna för designen.

Hejhej.  Snart blir det träääning. Och då ska Matty typ börja.a Jipsis..  Har precis fått en ny design och love it. Bara att jag inte tycker om mitt smile på värst mycket. Men men, Men försent att tycka det nu, jag skulle väl ha haft bättre smile när hon fotade mig..  Måste snart äta nå, För träningen börjar ju kvart över 5. Så blir att fara upp till bränna vid 10 i 5.   Skriver väl efter träningen sen .  Hejjs.


       // Aattid

Hehej.

Hejhej.  Har ungefär för en timme sen kommit från skolan, Har inte hänt så spec. idag heller.  (Fast har haft Franska idag det var skojj , så jag tror att jag ska välja det) Förutom att vi har haft idrott, Och det var skojj, Iallafall efter . (Men det är bara jenny,Emma , amanda och Matty som fattar vitsen) Haha.    Måste ta och värma mig en billys eftersom jag jenny emma och Matty (kanske amandis) ska till sporthallen och vara där, elr se på när matty och emma syskon tränar. Och så ska vi vara där och göra lite andra greejjs.     Så nu måste jag gå, hejjs.

             // Aattid

Desperate housewives

hejhej .  Idag är det Tisdag , Har inte hänt så spec. på skolan idag , Förrutom att vi har haft idrott - Bad, fast jag glömde kläderna . Duktiga jag :)  :P Vet inte vad jag ska göra sen , Det är ju Desperate housewive på 5an sen , Men jag tror att jag ska se det , men Julia och mamma har väl paxat tv redan, Så jag får väl gå upp och se , Bara så inte pappa ska se nere på nå , Och så mamma och julia uppe .. Men neee. Det får dom inte säger. Men nu ska jag gå och kolla lite vad mamma gör, För jag tror att hon skulle göra en design till hennes blogg.

Skriver imorgon. 

         // Aattid

Lady gaga - boys boys boys


Lady Gaga - Boys boys boys.

           // Aattid

Luleeeå!

Hejhej.

Nu har jag för nån timme kommit hem från Jenny. Vi har ju varit till Luleeå och Shoppat! 

Inhandlat :

JeansLeggins
Linne

Och så var det nå mer.   Asså jag är jutyp så här världens smartaste person!!! Värkligen-
För igår stoppade jag kamerabattriet i laddaren , För att jag skulle ha med den.  Men jag glömde ta med den , Och det var dubbel deckare, så då fick jag och jenny framplats där upp och det var jätte snygg utsikt asså. Så både jag och jenny hade velat fotat med nej,

Nu kommer lite biilder både från igår.

Sara igår :)


Wille.

Jag har mer bilder , Men jag vet inte om jag får lägga upp bilderna som jag fotat idag av jenny. 

Men nu ska jag fortsätta se på körslaget på tv4.



Guten Morgen (god morgon på Tyska)

Hejhej.

Har för ett tag sen vaknat, Mamma har farit och jobbat så då får vi se tills så eric ska göra sig klar. 
Jag vet inte Julia typ sover ännu elr nå.  Så ska skicka upp eric och väcka hon, för det ids int ja.
Jag måste träna nån extra gång på läxan , Engelska glosorna och veckans ord.   Ska nu äta nå , ´hejjs

           // Aattid

Assis här!

Nu kommer bilder...






Goo paauis. !

Så nu har ni fått bilder, Det kommer kanske bilder imorgon, Men jag måste gå upp och sova nu , Elr gå upp och se på tv, Men snart slår pappa va internet.. Så hejjs

         // Aattid


Assis och Pauuis skriver..

Hejhej. Nu är pauuis här. Vi har precis kommit in efter varit till höbalarna och klättrat , fast man rammlar , elr glider ner. Så jag kom inte högst upp. Men det gjorde pauuis.  Och vi fotade lite så det blir väl bilder imorgon- elr sen om jag ids.

Nu ska vi kolla på bilderna som vi fotat.. :)

     // Aattid o Sweetpaow

RSS 2.0