Söndaag ;)

Heeej  ;)

Igår hade ida kalas, vi såg på film, American pie: the book of love. Vi såg oxå scary movie 3 , Den var rolig ;)
Sen kom jenny och sov hos mig, Vi sminkade oss, Och sen fotade vi.. Vi såg robinson, Det var ganska bra att Hasse vann. (visst var så han hette?) Jag tycker inte alls om den dära ... Ja , vad han nu hette , Inte för att jag har sett så mkt av robinson, men han värkade... Ja, men så däraa.. Jaja, hoppas ni fattar då. Vi var och *Tänkte* åka bob ner vid älven , men det var så mycket snö. Så det gick som intee. Haha ;)

Farmor har nyss farit, Hon och snuttan skulle tillbaka till Grundfors nu.
Imorgon är det skolan.. Måste nog duscha ikväll, Elr så tar jag och tvättar håret imorgon, eftersom vi har basket oxå , så då måste jag ju duscha då. Men jag får se. Men jag tror att jag tar en snabb dusch sen. Inte för att jag har skitit hår , elr så. Men jag har hår spray och så kommer det säkert vara skitit imorgon.
Men nu ska jag gå och ta bort madrassen får mitt rum , Och plocka ihop lite klädeer. Heejss




      // Aattid

Lördag

Heeej

Måste snart gå och duscha , elr kanske bara tvättar håret. Men ja får se. Har fotat lite på morgonen , och ska fota mer sen. Men får se om det kommer nå bilder sen. Måste till bränna och köpa present till Ida.
Nu lyssnar jag på musik och kollar lite  bloggar. Jag lyssnar på Fireflies.. Kan den typ utantill nu , för har lyssnat på den hela tiden nu. 
Ska gå och kolla om min choklad är kvar, om inte nån har ätit upp det då. Håller på att dö av hungeer.!!
Så heejdå

            // Aattid

Mitt 301 inlägg!!

Heeej

Nu skriver jag mitt 301 inlägg! :)

Idag skulle nog slalombacken öppna , men det är ju för kallt. Ikväll blir det att fara till Ida på film kväll :) Det blir nog säkert skojj! Är nu på facebook. Och ska gå och väcka syster snart. haha,det kommer hon iinte tycka om.!!
     Heeejs

                       // Aattid


Fredaag

Heej

Imorgon ska jag på filmkväll hos ida , Det var typ klockan 17. Åker med jenny dit, Paow ska oxå åka, För det är bara vi 3 som ska och kan. Jag och Jenny ska typ köpta nå tillsammans till henne,Men jag vet inte riktigt vad .Men jag tror att jag ungefär vet.  Imorgon kommer faster, Så håller på att städa där uppe , Igen. Hahaa. Jag kommer ingen vart när jag städar. Men är klar typ nu. Så heeejs :)

            // Aattid

Sjuk :(

Heej

Är hemma från skolan idag , Hade frukansvärt ont i halsen. Fast det har jag ju haft hela veckan. Men jag ville inte bli mer förkyld. Imorgon är det Lördag, Jag vet inte när slalombacken skulle öppna. Hoppas det öppnar imorgon , Men jag vill ju vara frisk tills då, Men ska försöka vila mig. Men jag känner mig bättre än imorse iallafall.
Är på facbook nu och kollar lite bilder.. Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik..!! Heeejs













Mamma bakade bullor och hallongrottor i Tisdags :)

Torsdag!!

Heeej

Har haft franska idag, Har fått läxor att träna på tills nästa vecka. Jag ficka alla rätt på glosorna förra veckan då vi hade Djuren.. Tror inte att jag fick alla rätt denna gång, Men hoppas det. Var inte med på idrotten idag, Håller på att bli förkyld, elr är typ förkyld, elr lite iallafall.  Imorgon är det Fredag, Vi har engelska och svenska glosor som ska göras imorgon. Så måste nog träna på de. Det ända jag kan är leksak - Toy. hahaaa. Enkelt va?? Så kanske ska ta och göra det innan jag ska upp och se film. Så nu ska jag gå.. Heeejs !! :) 

 ... Juste det kommer inga bilder nu, elr idag eftersom jag hinner inte nu , Så det kommer imorgon. En en gång. Heejs :)

              // Aattid

Olw city - fireflies

Heeej

Snart ännu en dag borta, Onsdag, denna vecka bara rusar iväg , tycker jag då.. Idag har vi haft elevens val,  Jag har börjat på min klänning. Det blir svart vit. Hoppas att den blir bra då , Men jag är inte alls nå proffs på det. Så tror att den kommer bli misslyckad. Men hoppas på den bästaa. Imorgon fyller Ida År.. HIPP HIPP HURRA!! i förskott :)
Hon ska ha typ filmkväll på lördag och tror att jag ska fara. Måste bara komma på vad jag ska ge henne. Men måste fråga hon imorgon vad hon önskar sig igentligen.
Imorgon har vi franska och då har vi glosor oxå, Månderna. Vissa är änkla som , Octobre , Decembre , mai och de.Men jag har problem med Januari och februari , så måste träna mer på de. Måste kunna de!!
Ska snart gå upp och läsa , Har börjat på Twilight böckerna ,Hahahaa. (visst är jag efter? och ändå haft de ett bra tag) Jajaa, Har typ kommit 4 sidor framåt. Hahaa. En bit kvar då.. Kommer skriva imorgon troligtvis. Men får se.
Fotade kring 200 bilder igår, men endel kommer imorgon tror jag då. Men inget som är säkert. Men nu ska jag trna på glosorna och lyssna på musik- OWL CITY - FIREFLIES!! Den äger!! 

       


       <3 <3 

      Heeejdå !!!

                           // Aattid

Music!

       MUSIC!!


Sugababes - About you now!!! 

     
di bom digi bom di deng di deng digigi ..... Hahaa, Teddybears med CobraStyle

                   // Aattid

Hälsogrojektet

Heej

Idag är det Söndag, Imorgn Måndag , och skola.. På tidag har vi hälsoprojektet. Vi ska ha bugg!!! Och breakdance. Och typ nå mer.. Bugg dansar man väl pojke flicka. elr????? 

Jajaa, Ska gå och se film med syrran , Vet inte vad för film, men får väl se sen då-.  Så HEEEJSS
Hahaa , vad långti nälgg vaa?? :P
             
               // Aattid

Vi vann mot Boden

Heeej

Har kommit hem från övertårneå för ungefär 2 timmar seen.. Vi vann mot Boden.. Höken och polcirken förlorade vi mot. Åkte med Pauliina till Övertårneå, Jenny åkte oxå med.

Har nyss ätit, Fondue och klyftpotastis. Mimosa sallad, Mumsii. I LOVE MIMOSA SALLAD :)   HAHAHA
Det var gott. Eric har precis kommit hem, Han har varit med Kusin till luleå på leos, Så nu har jag ätit , och ska gå och kolla bloggar .. Heeeejs

      // Aattid

Match idaaag!

Heeej

Idag har vi match . Och kommer då ett kart inlägg eftersom jag MÅSTE vara i bränna vid 9, elr ungefär.. Hoppas vi vinner.
Jag är jätte nervös , men vet dock ej varför. Men väntar nu bara på att mamma och pappa ska komma och skjussa mig nu.. Men nu ska jag draa . Heeeeeeejs!!

               // Aattid

di bom digi bom di deng di deng digigi ..

.....HAHAA....


Di bom digi bom di deng di deng digigi....

Matcch Imoorgon

Heej

Idag är det basket, Faar upp vid kvart i 5. Och då hämtar vi upp jenny oxå. Imorgon är det ju match i Övertårneå..
Har inte nå mer att skriva nu. Kommer ett inlääg kanske imorgon. Men får se. Heeejs

            // Aattid

Torsdag

Heejsan

Har varit på skolan idag , Var ganska roligt , OKEJ inte jätte. Men inte sämsta dagen iallafall.. Hade språkval första timmen - Franska. Vi hade glosor ,Djuren. Jag tror att jag fick alla rätt, Men säkert på fick jag inte det , Nåt stavfel säkert..
Har oxå haft idrott idag , Uppvärmde med ... Kommer inte på vad det heter!! Men sen hade vi handboll, det var skojj . Det var Matilda, Sara och Jenny som hade valt det för det var deras tur att välja. Vi slöade oss efter idrotten och var och spelade basket.. Hahhaaa.. Jajaa, Vi hade typ 10-20 min på oss att äta sen innan det ringde in. Men det tog nästan bara 5min att äta. För det var laxgratäng, Okej vet inte riktigt var det var för mat.  For till Amanda efter skolan, Gick till ABF där hennes mamma jobbar och åkte hem med henne, Vi var och kollade när New moon kommer hit.. Och det är den 3 Februari. Då måste jag se den!!!   Vi spelade kvick och stress hos Amanda var hos flippan och gjorde lite andra saker..

På lördag har vi match i Övertårneå ,Vi ska möta Höken, polcirken och Boden.  Vi måste vinna nån match, VI MÅSTE VERKLIGEN!!!  Hoppas alla matcher, men tror inte det. Nej så får jag inte säga ! vi ska vinna vi ska vinna!!! Wohhooo!!¨
Vet inte vem jag ska åka med , Om pappa ska komma med mig, elr om jag åker med nån annan, Typ Amanda. För jag fick plats med vet ej om jag får. För mamma har ju krockat så vi har ju ingen mer bil än pappas som han kör med. För hon skulle typ komma efter hon har slutat jobba, men hon kan ju inte nu. Så om jag typ åker med Amanda så skulle hon typ hämta mig i Övertårneå och se den sista matchen. och sen åker vi kanske in till Finland och köper MJÖLK!! Mumssiii. :):) Hahhhaha

Imorgon har vi både Svenska och engelska glosor. Men det är typ bara 6 st , engelska och kan de redan. Jo förresten jag kan bara säga de, men jag har inte tränat på att stava de. För jag och Amanda spelade glos Stress..  Hahaa,
Nu ska jag kolla facebook och några bloggar, Sen ska jag träna på engelska och svenska glosorna.. Heejss


             // Aattid


Hellooooj

Hellooooj
Har vaarit på skolan idag , Efter det så for jag Amanda, Jenny och Paoow och seplade basket i sporthallen. Vi spelade match , Jag och Amanda, mot Jenny och Paaow , Och så gjorde vi skuta på korg tävligar , som 21 bl.a, tror jaa. Men kom hem för ungefär en halv timma sen. Pappa har dargit ur modemet nere , för att vi har inte kvar vårat viruskydd, så pappa måste köpa nytt elr vad man nu gör.. Men det söög iallafall!!  Så måste sitta här uppe och var på internet, om msn uppe då!!

Ska spela sims2 nu , Hiihi. Jajaa, Heeejss


                   // Aattid

Bildeer

Heeej ..

Fick lite bilder av Faster igår som jag har fotat med hennes kamera , så nu har jag lite bilder. Men det gick som inte att ta imot alla bilderna , men jag fick iallafall de bilderna som jag ville ha mest..
Så nu ska jag lägga in lite bilder igen.. så..












Så nu får det räcka har några andra bilder, men kan lägga upp de nån annan gång.

Vet inte riktigt vad jag tänker på nu.. Mamma och Eric har precis krockat. De är på sjukstugan nu, Hoppas inte E har gjort sen nå, Mamma hade inte fått nå. Men man vet ju aldrig , det kan ju komma efter. Så väntar på att de ska komma hem nu och sen blir det att äta nå, Men J kanske måste börja med maten NU!! Så hejdåå

                // Aattid

Now becomes the pictures

Heeej

Nu kommer bildeer :)











Så nu får det räckaa.Alla är ju inte från idag , mend e mästaa. Ska kolla vad de på msn har skrivit.. Pappa har laddat ner msn på denna dator, så har det nu på typ alla datorer.. Så heeeejss. Skriver imorgon.. :)

                  // Aattid

måndag

heej Här kommer ett mobil inlägg.. har varit på skolan idag.. Gjorde inte så jätte Spec. Men Iallafall Så här jag varit på basket träningen idag, tränande försvar hade låsats match och nån stafett. Det var roligt.. Vet inte vad Jag ska göra nu. Men Jag hittar väl på nå.. Jo förresten Det Kommer bilder men inte nu , eftersom iag har inga bilder här på mobilen, elr inga intressanta Iallafall .... så kommer väl nå bilder ikväll hoppas jag. ska ta och fotade lite Så heejs!! // Aattid

Paramore - Decode


Decode med Paramore.....

         // Aattid

Söndag

Heejhejj :)

Nu är det Söndag och sista dagen på denna vecka . Imorgon är det Måndag och skola. Har gjort franska läxan elr , måste träna på glosorna, men bra så är de till Tordag så har nån dag på mig. Vet inte vad jag ska göra sen , elr kanske sova?? Kanske ser nån film med syrran. vet inte vad jag ska se. Kanske filmen som vi köpte i förr går, Ne int vet ja!  Jaja får se.    Kommer inte nå bilder idag, Har haft borta kameran men när jag frågade mamma så sa hon att den var på hyllan , så nu är batteriet i laddaren så blir väl ev. nå bilder imorgon, men det är inget jag lovar. Men ska försöka fota nå iallafall och lägga upp då,  Jag fotar ju för det mästa , men orkar nästan aldrig lägga upp elr nå sånt..

Har fikat nyss, morfar har varit och fyss farit. Hahha, varit och farit... 
Men nu ska jag kolla FB, och nån blogg.
Heejs
                // Aattid

Lördaag

Heeej

Var på skolan igår, Sen for jag på basketen , Det var roligt , Men lite jobbigt eftersom jag hacde så ont i magen. men iallafall så kom jenny till mig därefter.. Vi såg på lets dance och spelade lite kort innan vi åkte upp till bränna och hyrde Flickan som lekte med elden och köpte godis och pringles, Vi spelade sims2 igår, och gjorde lite annat. Vi såg Emplovee of the Month. Köpte den igår när vi och hyrde film och sånt..

Tänkte fara och köra skoter idag , men blev ej nå, tror jag , eftersom pappa måste ladda batteriera i skotrarna.. Så har sett precis klart Clueless och har nyss börjat se ännu en till film , A cindrella story..
Ska sen fortsätta spela sims2 med våran familj som vi gjorde... Nu ska jag återgå tilll filmen heejjjs

            // Aattid

Biilder!!

Biiiildeer.

Kommer några gamla bilder, nån från jul och samma ny år.. Men nån bild kommer här iallafall....







Så nån blid iallafall.. Får räcka tills vidare...

        // Aattid

FB Grejj


Astrid är bäst!!

Astrid är ett gammalt nordiskt kvinnonamn som är bildat från orden as...

Astrid är arton år och gravid  (Hahaaa :P)

Astrid är allt jag inte är

Astrid är älst av det älsta

Gjorde nån kul FB grejj , inte alls så svårt..  Googla namnet tex. "Astrid är"  och kopiera de 5 första resultaten som börjar  med "namnet" är.... Inte så svårt vaa??

______________________________________________________________________

Heeej förresten!!

Orkar int skriva nå mer idag , Iallafall så har jag varit sjuk från tisdagen men tror att jag far på skolan imorgon.. Men får se då. Ska kolla lite bilder nu och se om det finns nå att lägga upp annars blir det nån annan dag...!! Heeejjjjss
 
                // Aattid

skola igeen!

Heeej

Nu är jag hemma, elr kom hem redan igår vid 18.00 ungefär. Var ju och baadade och det var skojj. Jo juste har färgat håret elr tonade underhåret och färgade nån ljus slinga i luggen . Blev nöjd iallafalll, det är väl huvudsaken , visst? Jag tycke iallafall det var snyggt , men alla har ju inte samma smaaak. Så alla tycker ej lika som mig.

Första dagen på skolan efter Jul lovet. *Suck* Vakna tidigt, jobba, inte riktigt min grej... Men skoj att träffa kompisarna iallafall.

Såg en film som hette 5ive girls. Det var bra. En skräckiiiis. Men braaa!! Såg det hos faster, Hon laddade ner den.
Nu ska jag draa. heeedåå





                 // Aattid


Heeejjj , PiiiitEå daag 2 <3

Heeej

Kommer med en kortiss. Nån är här. Fattar inte riktigt vem, Men ... Jjajjaja ..  Blev ingee stan idag. Imooooorgon! Och inte heller nå slingoor. Men än en gång, imoorgon. Har köpt hårfärg idag. Elr toning, för får väl göra om det sen om jag ja ska ha det iggen.  Sitter och käkar goodis , Mumsiii <3
Vet int vad jag ska skriva nu.. Så ska väl se vad vi ska göra. int för att det finns så mycket. Thitti sover i Js knä , så hon kommer inte så långt. Men nu ska jag draaa :)  Heeejs

Sorry för mitt kostiga inlägg :P

               // Aattid

Foooootaa <3

Heejsan :)

Kommer ett kort inlägg nu. igår blev det hårfärgning , Iallafall för J. Medans så fotade jag med hennes system kamera , Sony A350. Fotade vatten och Thitti och nån bild på wilda. Men hon springer iväg ganska snabbt. Och så har jag ju självklart fotat annat. Men det var skojj iallafall.

Idag blir det stan , Efter Faster har kommit från Jobbet. Ikväll blir det slingor för både mig och J. Jag ska bara ha nå slingor i luggen, Men bara så det blir snyggt iallafall. Men det tror jag.  Nu ska jag gå och göra nå, Jo fixa till mig kanskee. Heeeejss.

              // Aattid

Hos faster i Piteå :)

Heej heeej :)

Nu är vi hära i piteå , Vi åkte med den sena bussen och var hära vid 13. A och Faster var och hämtade oss , och sen for vi till nån klädaffär och där hittade vi en tröja var,  Jag en tunika och J nån tröja av nå slag. Och sen blev det Ö&B , Hårfärg och annaat. Därefter for vi till dollarstore , men köpte inget dära. Gjorde andra saker , och sen for vi och åt .. Öh? vet inte riktigt vad man ska kalla det? Mellan mål? Lunch nr.2? Jajaa, iallafall delade jag och J på en Natcho tallrik ,  För vi hade inte alls orkat om vi hade tagit en var.  För vi åt ju en hamburgare i Luleå.

Sen blir det hårfärgning , Elr jag ska bara göra slingor.. Och så skulle faster göra något mer på oss , typ smika .osv.  Nu gossar J med Thitti, Men Wilda är lite mer skyggare (stavning?) , så hon har inte ännu kommit fram till oss. För hon har ju aldrig träffat oss förrut. Men thitti har träffat oss en gång före. Men då hade Faster precis tagit henne.   Lyssnade nyss på musik. men vet inte riktigt vars den tagit , så det är lite pinsam tysnad :) haha, Men faster sover nu , Hon skulle bara blunda "ett tag".. Men vet inte riktigt vart det leder till. 
Ska .... öh, vet inte vad jag ska göra. Vi fick göra vad vi ville men vet inte riktigt vad det finns att göra..
Men hejjdå iallafall :)

                 // Aattid

Piteå imorgon :)

Heej <3

Har packat klart , imorgon blir det ju piteå :)  Herregud vad skojj vi ska ha :) Längtar riktigt mycket <3  
Håller på att ladda ner låtar till mobilen , Lady gaga . Så har något bra att lyssna på i bussen !! 
Ska ladda ner nå låtar från en blandskiva , sen blir det att försöka sova antar jag . Men kommer säkert somna vid 2 halv 3. Men iallafall så kommer jag noog inte skriva först på söndag. men ser väl om det kommer nåt inlägg när vi är i pite. Ska draa nu ,  Heeeeeejs :)


Piiteeååå!!

Heeej

Har redan vaknat och klockan är 11!! Elr jag vaknade vid 10 men såg på nån film. Somnade ungefär igår vid halv 3.
Shiit , Måste vakna klockan 7 imorgon. Jag och syster kliver på bussen och åker till luleå vid åtta , Äter och är i luleå till 12 å nå.. Och sen bär det av till Piiteeååå!!  Faster ska färga håret på J nån dag , Och sen blir det shoppa! Ska typ vara på stan fredag och lördag. Och sen på söndag kommer familjen och hämtar oss , därefter blir det Pitehavsbadet :)

Måste få mer pengar på mobilen !! Har typ 39 öre. Räker ju långt ,visst?  Vill ladda för 300 kr, får då gratis sms , och nå mer typ. Int kommer jag ihåg..    Måste packa lite kläder snart. och sen ser jag väl på tvn. Finns säker nå bra :) 
   Ha deeet bässt!!



                      // Aattid

Tidsfördriv...

Mobiltest:
- Var ligger din telefon när du sover? olika
- Hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier? Typ aldrig
- Får du någon gång höra att du är en telefonälskare?  Nej
- Hur länge har du haft mobil? 2 år  ungefär.
- Hur många telefoner har du haft det senaste året? Två
- Blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? Nej
- Vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? Nejdå
- Vad står de i de senaste skickade sms:et? Ja.
- Vem är överst listan över missade samtal? Mamma
- Vem är 6a på listan över mottagna samtal? Jenny
- Vem är 2a på listan över uppringda nummer? Amanda
- Hur mkt batteri har du? 24%
- Vem är 8 på din kontakt lista? Cc
- Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? Jag vet inte
- Vem är den första på bokstaven "F" i din Kontaktlista? Farfar
- Vad heter din mobil, som bluetooth namn? Astrid
- Vad är den bästa låten på din mobil? Vet int
- Den sämsta låten på din mobil? Vet inte
- Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? Meej
- Hur mkt är klockan när du gör detta? 14:56

                          // Aattid


2010

Heeej , Nu är det nytt år , shiit redan 2010 ! Iallafall så kom kusinerna vid halv sju igår , Vi åt mat och sen vid 10 så var vi ut och sköt nån raket. Men sen vid kvart i 12 så kom hjorten , de hade köpt raketer för 3000 kr. Om man lägger ihop allt. Shit , 3000 kr , Så mycket kostar ju typ kameran som jag vill ha , Men jajaaa..  De hade massor med raketer , Fast det är ju ganska självklart om de hade köpt för 3000kr då.  Försökte fota, Men jag var för tidig elr för sen , så det blev bara stjärnor, Så orkade inte fota sen nå mer, Men hade fått bilder, för vissa var ju jätte långa , elr hur man nu säger, Man kanske säger att det hade jätte mycket... öhh.. jajaa, hoppas ni fattar iallafall :)  Vi var ute till 1 och sen höll man på att frysa ihjäl. Kusinerna gick hem , det var ju skit kallt så jag skulle inte ha klarat mig att gå nästan till kiosken från oss.  Raketerna var jätte snygga, hahaa.

Pratar med faster på msn , Jag och syster åker dit till veckan , alltså Piteå ,  Vet inte riktigt vilken dag , men måste prata mer med mamma och pappa om det. Vi ska shoppa , Julia ska färga håret, Vet inte om jag ska göra det.  Sen kommer väl mamma pappa och Eric , och hämtar oss nästa helg. Far och badar i havsbadet då. Tror jah. Men jag tror att mamma sa typ så. Ska ha så skojh däraa. Har typ 950 kr nu , Och ska få julklapps pengar och födelsedags pengar av mormor och morfar. Men vet inte när, Hoppas iallafall innan vi åker till piteå.. Hoppas värkligen det , för då har jag lite mer än 1000 kr att handla för.  Och så måste jag och julia ha buss pengar oxå , men det får mamma och pappa fixa till oss. Men nu ska jag draaa :)
     Ha en bra början på det nya året!!

                           // Aattid

RSS 2.0