*Onsdag*

Tjoo!
Nu är brittis hära! : ) Jag och syster har sovit hos farfar med henne. Och vi kommer nog sova hela resten av veckan oxå.
Vi har inte gjort så mykt hittils. Ska ta och äta snart, och sen tar väl jag och syster å går upp till faster där hon är. Men nu ska jag nog äta. Så heejs! :D


VIVAZ

Tjo!
Pappa har fått hans SONY ERICSSON VIVAZ.. Heeehee den är jätte cool :P Men han har typ inte provat den nåå.
Men jag har som paxat den när han köper en ny:P Hehhehe, Dååå blir den min... elr så inte
Men ska till tandläkaren snart, så måste kanske draaa!



Mååndag ; )

Tjoo!
Har vaknat för en timma sen, Farfar elr nån höll på att klippa gräset, så då vaknade jag. Alltså jag är väldigt lätt väckt ibland. Ska till tandläkaren sen, Buuuhuu. Gud vad jag hatar att vara däära.
Men iallafall så kommer ju faster imorrn! : ) Så kommer bli väldigt dårlig uppgradering under denna vecka. Om en vecka far jag till luleå. Jag ska vara med jenny och sova i husvagn.
Men nu skulle Eric ha datorn, och så måst jag äta något! Heejjs ;D

kortkort

Tjoo!
Har haft främmande, Sofia linnea och ronnie har varit och betökt oss, Dom bor i gällievare och har typ en stuga hära.
Så vi ska typ träffas senare i sommar nå.
Men nu chattar jag med Jenny. Och gör typ inget mer.... Men nu vet jag inte vad jag ska skriva. Så det blev ett kort inlägg, Ändå för att mina inlägg inte brukar vara så långa.. hahhah;P
Heejs!


ASTRID BERGSTRÖM


.-Hehee-.




Söndag!

Tjoo!
Har nyss vaknat, Ingemar är hära. Dom håller på att bygga nån såndära liten traktor.. Neejjag vet inte vad det är:P Elr vad jag ska kalla det. Jag syster och mamma såg första filmen av stig larssons...... Män som hatar kvinnor. Ikv blir det flickan som lekte med elden, Hehee. Den har jag sett, Men jag kommer inte ihåg så mykt från den. Och så blir det nog luftslottet som sprängdes kvällen mot Tisdag! På Tisdag ska vi lämna in dom, det är lånade filmer från biblioteket.
Ska äta något nu! HEEJS!


Lördag!

Tjoo!
Orkar inte berätta något om igår!
Men iallafall så skulle jag och jenny till bränna sen. Men hon skulle packa så hon hann inte, eftersom hon far till Luleå imorrn, och stannar dära i 2 veckor. Så då kan vi inte hitta på något, om vi inte gör något imorrn. För hon skulle inte fara på morgonen.. Men jaja, under veckan så kommer jag inte hitta på något med mina kompisar, Ska vara hela veckan med faster, för hon kommer ju till ökx på tisdag, Elr hon är ju i piteå i morrn! Men nu ska jag se på nån film som alla andra i familjen ser på, Såå heejs!

Glad Midsommar!


midsommar imorrn!

Tjoo!
Har vaknat kring 11 idag. Kring halv 12 så for jag mamma Syster och bror upp till bränna för att fara till glas och ram, Lämna in en tavla som dom ska byta glas på. Sen for vi till furunäs på miljögrejset, men det var stängt. Så då for vi och handlade. När vi kom hem efter har varit och handlat så var vi dööhungriga, så när vi hade packat in allt, så väntade vi på att Bror skulle med kusin och bada i poolen. Och sen for vi upp till bränna och var och köpte taimat :) Naaam....
Men vi for hem och åt maten, för det var så mykt bilar och sånt i bränna. Efter vi ätit så har vi inte gjort så mykt spec, än att städa! Det är ju midsommar imorrn, Vi kommer vara under förmiddan i brännaberget. Och sen på eftermiddan så kommer kusiner mostrar och sånt på kvällen och grillar och så äter vi god mat! :P Så det blir att det säkert kommer bilder! Iallafall några..
Nu chattar jag med jenny och smsar med Faster! Hon kommer ju upp till veckan, Så hon är nog hära på TISDAG :) HIHIIHIHI, gud vad jag längar. Förra sommaren var senaste gången jag träffa henne! :)
Nu ska jag göra annat! Heejsveejs!<3


Onsdag!

Tjääänare!
Ändrade design, men det blev något konstigt i den, så tog bort den,  men jag tar och fixar den nån annan gång.

Har inte gjort så spec idag! Och blir nog ínte nå mer konstigheter sen. Kanske far ut med båten, Men det beror på.. För mamma ville typ städa, så vi får se var det blir av med det. Annars så hoppas jag väl att man kommer ut med båten imorrn iallafall, dom hade typ visat bättre väder, Men jaja..... Nu ska jag äta typ, och sen vet jag inte vad som händer!

       Heeejsveejs!

BILDBOMB från Ansvar!


































A-J-P ♥

Nu får det vara nog, Hehhe det blev en del bilder.... Men det kommer nog kanske mer bilder imorrn, Fast kanske fårn nån annan gång... Så kommer nog in nå mer Ansvar bilder.... 


Bilder sen vi var till grynnan!









Bilder från vi var till grynnan!

Hemma från Ansvar!

TJEENARE :D
Nu har jag kommit hem från Ansvar!
MÅNDAG!
Jag vaknade kring 8, cyklade till Jenny så jag var dära halv 10. Pappa fick komma med pengar för det hade jag ju självklart glömt :P Men vi stack efter det till pauliina. Vi var dära ett tag, gjorde smörgåsar och sen började vi cykla. Vi for mot furunäs och sen mot stråkan, Vi åkte färga i rödupp. Det var skojjsigt, det ska ni veta:P HIHIIH :D Vi fortsatte cykla med vi stannade väldigt många gånger, För att typ dricka och vi drack uppp en hel läsk sak. Elr vad man nu kallar det ;) Jennys mamma kom med packningen så hon stannade på en parkering och pratade med oss. Sen fortsatte vi cykla, och då var vi kring polcirken kanske, nej jag vet inte. Vi fortsatte cykla våran jooobiiiga resa ända till Ansvar. När vi hade kommit fram så for vi till pauus farmor och fikade, bulla, rulltårta och saft. Det var gott, sen for vi till hebre (stavning..) och var dära, vi spelade kort och gjorde lite annat. Vi åt köttbullar och potatis hos paus farmor och sen stack vi till Jockfall! Dära köpte vi glass, och gott till kvällen. Jag och Jenny hann oxå köpa en stripstallrik. Vi fotade dära, och det var garn mycket knott, Alltså det såg ut som det regnade, men det var knott. Hahha! Pauliinas farmor kom och hämtde oss och så for vi tillbaka till Ansvar. Vi for cykla ner till vattnet och var och kände på det, men det var garnkallt, så man fick nästan kramp i foten, hahah, kanske inte riktigt ändå:P När vi kom tillbaka till hebre så gick vi och bastade och sen grillade vi korv och mashmallows. Vi gick typ in sen och spelade kort och var på datorn.. Sen var vi ut och var på toa hos hon farmor.
Sen somnade vi typ, elr jag och jenny iaf. För pauliina var typ på datorn.
TISDAG!
vaknade kring 7, eftersom jag drömde att nån störd gubbe kom och garnknackade på en ruta, och då gick jenny och öppnade dörren, och han bara slog till Jenny och hon bara flög, och sen gick han och slog ner Mig, hahah störd dröm vaa? :P:P  Men jag somnade om igen, och vaknade sen vid 13.00 att pauliina och jenny var vaken. Vi gjorde inte så mycket mera då, var på datorn och chillade.. Sen började vi typ gaarn stääda. hahhah:D
Sen for vi till bränna, vi stannade vi handelsträdgården för att pauliinas farmor skulle köpa några blommor.
Sen fortsatte vi till tallvik för att pauliinas farmor skulle lämna nå hundmat till pauliina och dom. Alltså till Daisy då.
Sen for vi in till bränna, Vi åt på köket, jag åt kycklingsallad, jenny och pauliina vet jag inte vad det hette de dom åt.
Sen gick vi till lägenheten och såg tv, tills Paus farmor kom och därefter så var vi och handlade på ica, vi fick en chokladkaka. Vi for tillbaka till Ansvar, Dära så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde. HAHAHHA, jag och jenny satt vi bordet så höll jenny på med en kniv att hacka på läsken, och så mitt iallt så gick den sönder, så det bara sprutade läsk, haha, så vi fick ta och stoppa all läsk i en skål. Vi tog och grillade korv och mashmallows och drack läsk.  Vi gjorde klockan. Men jag losade hela tiden, förutom en gång när jag vann! :D  Sen kom pappa och hämtade jag och jenny.

Så nu är vi hemma, sitter och små skrattar åt vad som hänt i ansvar : ) Hiiihiih
Ska nog ta och se film med julia snart, Dom har lånat alla stig larssons filmerna, Alltså Män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden och luftslottet som sprängdes... Har bara sett flickan som lekte med elden.. 

HIHIIHIH Vad lång inlägg:P:P

Men nu ska jag ta och lägga in bilder på datorrn, Heejsveejs!

                        // Astridbergström<3


GODNAATTII:)

Nu skriver jag två meningar. För jag ska sova, Godnatt!!

          : )


tjo!

Tjoo!
Nu ääär jag glaad :D Faster kommer upp nästa vecka och är hära i en vecka oxå då. Så kommer bli så kul att träffa henne då. Men blir typ att gaarn stääda, haha kanske inte riktigt men nästan:P

Nu har jenny och pauliinaa farit, vi har varit och köpt mat tills imorrn då vi cyklar till ansvar :]
Vi kommer ha sssååå skojj! :D Ska ta och fråga pappa om jag får ta med datorn, så kan vi ta och lyssna på spotify i mörket, ja under dagen kan man ju oxå lyssna på musik, men det är ju inte så jätte mörkt under nätterna. Men iallafall så ska jag ta och äta nu!

Tjoollevippens:P            
                                   


hihihh, vi är vaaaken : D

Heeeej
Nu är jenny och pauliina hära..
orkar inte skriva nå mer, men vill bara skriva för att visa att vi ännu är vaken:P
PSPPSSS. misspau.blogg.se

             

-.trååkigt.-




    -.trååkigt.-

inget gällivare! ;`(

Heejheej!
Det blev inget gällivare idag, berodde nog på vädret, Regn ; (
Har typ städat hela dagen, Men nu har jag städat klart, elr det har jag som gjort för ett tag sen, alltså några timmar sen.. Jag vet inte om jenny och pauliina skulle komma ikv, Jenny skulle typ inte så jag ska ta och ringa och höra med pauliina om hon ska komma annars så chillar jag baraaa,
Kommer bilder snart, elr kanske sen. Men är på fel datorn så måste byyta, men är på den hära datorn bara för att lyssna på spotifyy : D  Men nu ska jaaag gå heejs!

            // Astridbergström<3

Nytt!

Bytt design tillsvidare, kommer innom kort en annan design, vet inte riktigt när, men ganska snart... kanske.

GRATIS DESIGN av Malin Calmebring 

Gooodmorgoon :D

Tjeenare : )
Har nyss vaknat, väntar nu på att veta om vi ska till gällivare, pappa pratar i tel. nu så det är säkert ingemar, jajaj men iallafall om vi far så tar jag ju självklart med kameran, Och den är full laddad nu : )
Det kommer säkert komma många bilder ikv, elr så inte...
Joojuste ikv kommer ju Pauliina och Jenny, dom ska sova häära. Kommer haa så skojj med dom meed : )
Imorrn när vi har vaknat och sånt sticker vi till bränna och handlar till måndag.
Hehhehe, dåå ska vi cykla till Ansvar, hahhaha vi kommer typ stanna massor med gångeer :P:P
Det är ju typ 5 mil dit. hahahah :P:P Mamma tyckte att vi måste starta på morgonen nån gång, annars kommer vi aldrig fram : D
Men iallafall så ska jag gå och duscha nuuu :P Heeejs! ;P

                 // Astridbergström ;D


Biiilder :P







Fick bara lust att lägga upp bilder, hade med kameran till grynnan då vi var och rodde, men de bilderna kommer imorrn :D

Heejs!
                             // Astridbergström<3

åkt bååååt :P

Heejheej!
Har nyss kommit hem, har tagit ut båten, alltså en robåt:P:P För pappa har köpt en sån, bara för att han tycker att det är änklare, än båten.. Nu saknas bara en motor på den, alltså kalla om jobbigt att ro, provade inte, men ska göra det i sommar, Hiihiihh :P:P:P:P
Men nu chattar jag med jenny och lyssnar på musik : )
Imorrn blir det nog gällivare, Bilutställning:P Vi tar buicken, men alltså vi far bara om det är bra väder, så jag hoppas det, jajamen! : )
Nu ska jag gåååå, Heejssveejs! :)

                    // Astridbergström<3

Bästaa dagen på sommarloveet : )

Heejheej!
Detta var nog den bästa sommarlovs dagen :) Hade väldigt kul med er TJEJER : )
Orkar inte förklara alls nå, kanske kommer bilder ist.
Men nu orkar jag inte skriva nååå! Jag har juuu sommarlov!!! : ) : )
Heeej!!!!! : D : D
                               // Astridbergström : )


Viii har sommaaarloov! :P

Heejheej!
Nu har vi haft sommarlov i en vecka! Hihii, igåår har jag nog fattat att det är sommarlov! : )
Jenny och pauliina var hos mig igår, vi lyssnade på musik, hoppade studsmatta och spelade kort! ; )
När dom for så var pappa och hämtade mig, och så for vi till ingemar och majvor och fikade.
Vi kom hem kring 11 kanske.. Jajaa, jag och syster tog och såg en film- Alvin & gänget 2, Hiihi dom är ju bara så söta : P
Nu lyssnar jag på musik, nöter spelen på fb och kollar bloggar..... Ska gåå heejs! : ) : )

                // Astridbergström

Torsdag?

Tjeenare :)
Sorry för min dårliga uppdatering, men men nu skriver jag iallafall!
Var med Amanda typ hela dagen igår, for dit kring, nån gång.. Vi for och badade i poolen, det varmt i vattnet, men svinigt kallt när man kom upp, men man vande sig tillslut. Jag var hem och åt och sen for jag till amanda igen efter, För att sova. Vi hade skojj, Vi sov typ till 11 eftersom hennes bror kom och väckte oss. Men jag for hem vid 1 för hon skulle till tandläkaren.
Förresten imorrn så har vi haft 1 vecka sommarlov, men jag har inte ännu fattat det, Jga får för mig att det är typ en jääääätte lång helg elr nå. Men nono, inte det ja.. Men jag får väl ta och skärpa mig! :P
Nu väntar jag på att pauliina och Jenny ska komma, undrar om jag ska ta och ringa till jenny och fråga vars de är, för dom skulle som komma efter 3, nån gång, inte för att det är fyra ännu, men snart... Men nu ska jag ta och kolla om dom kommer elr så inte, jaajaaa..... Kommer bilder ikv, Har som väldigt många bilder som jag måste lägga ut :P:P
Heejsveejs! :)

                 // Astridbergström<3


oooohhh, susiiee :P

Heejheej!<3
har typ lyssnat på denna låt hela j*vla dagen, eftersom jag har sett i taket lyser stjärnor för nån dag sen...¨



Oooooohh susiiee........... :P:P

            // Astridbergström<3

Hihi ;)

Hehhee, Jag har problem, jag vet inte vilken jag vill haaa :P:P:P
Bådaa kostar lika mycket och dom har ungefär lika mycket pixlar, och då kanske ni fattar att jag pratar om systemkamerooor...
För idag kom ju min favvootidning...... ELGIGANTEN :D:D
Och dåå hittade jag en CANON och en NIKON. Men jag vet inte vilken jag vill ha,
Så någon borde väl ha något tips? Elr??
Men kommenteera iallafall!! :P:P

Digitalkameror - System Nikon D3000 + AF-S DX 18-55/3,5-5,6G II
Deeen , Alltså en NIKON D3000

Elr......................

Digitalkameror - System Canon EOS 1000D hus + EF-S 18-55/3,5-5,6
Deeen, Alltså CANON EOS 1000D

                    // Astridbergström<3

Söndag!

Hejjheej!<3
Nu är det sommarlov, men har inte fått in sommarkänslan ännu, Men den kommer väl imorrn, för att det är måndag, och ingen skola. Och det gillas väärkligen att det är SOMMARLOV!<3 Väntar nu bara på att vi ska åka ner till Faster och hälsa på, Men det kanske blir i början av Juli, Men hoppas på tidigare. Men faster kommer ju oxå upp nå under sommaren hit, så längtar tills dess oxå. Men mest till när jag får bara träffa hon.
Men nu är jag hungrig, Funderar om pappa ska börja med någon mat.
Mamma är borta hela dagen idag så det blir nog att hitta på något med pappa och syskonen.
Jenny åker till Luleå idag, pauliina är sjuk och ida, vet jag inte.. Så jag vet inte alls vad jag ska hitta på imorrn,
Men jaja, kommer säkert hinna köra cross något varv idag, Men det får jag nog se. Ska kolla FACEBOOK och sen vet jag inte. Men hejjs!!
OBSSS... Kommer inte några bilder, för mamma har med kameran och har inte hunnit lägga upp några bilder, så det blir nog imorrn ist.

            // Astridbergström<3

hiihiii : D

HIHIHIHIH
!VI HAR SOMMMMMMMARLOOOOOOV!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
och det gillaas :P




// Astridbergström


koooort inläääääääägg...

HeejHeej!<3
Nu ska jag skriiiva vääääääääääääldigt snabbt! :P Ska på körslaget snart, så måste typ fara nu, så hinner inte skriva meer, Heejs!<3<3

                // Astriidbergström<3

HEHEH, 2 dagaar kvvar!<3<3





           // Astridbergström<3

Leediig idag till kl.17

HeeejHeej!<3
Nu är det bara 3 dagar kvar till skolavslutningen. Typ ingen vanlig dag, Idag är vi legiga till kl.17 och därefter har vi kv.skola till kl.21. Imorrn är väl den vanligaste dagen, men vi ska städa ur bänkarna och plocka ihop, så det blir nog inte så vanligt ändå. Och torsdag.... FOTBOLLSTUNERING : ) Det blir sääkert skojj! Och sen fredag skolavslutning!<3<3
HIIIHIHIH.... Det kommer gååå såå snabbt, Hoppas jag. Men sääkert. Men iallafall så ska jag till Amanda efter jag har ätit. Vi ska nog spela basket, nån stans, elr nåågot. Men så ska jag ta och se hennes rum. Och det är säkert garn snyggt. Så kommer jag nog ta med mig kameran. Men jag får se om jag orkar. Joo förresten så kanske jag tar och lägger in bilder från i helgen.. Elr kanske inte, men så ska jag äta nu, och sen måste jag nog ta och fixxa mig, sen får mamma skjussa upp mig till Amanda.. Heejs!<3



Orkar inte lägga in nåå mer!<3

           // Astridbergström<3

Dåligt upptadering

HeeejHeeej!<3
Har inte alls orkat skriva nååå, Men iallafall så var jag till haparanda med jenny igåår, Hon kööpte gaaalet snygga skoor! :P:P Men íallafall så orkar jag inte berätta nåå meeer, Men iallafall så har jag varit och sett när blackout spelade på torget idag, Men for näe frida isaksson skulle sjunga. Men jaa, och så har jag varit och kört cross idaag oxå, Hihiihi, deet vaar skoojJ :P:P
Men iallafall så är det ju bara 5 elr jaa näästan 4 dagar kvaar. Men igentligen är det ju 5 dagar kvaar <3<3 Men iallafall så blir det att fara och kolla på körslaget på onsdag kv. Systers och brors klasser ska ju sjungaa dååå, Såå sticker dit och fotar dååå. Men iallafall så ska jag taa och göraa något annat nuu. Heeejs!<3<3

              // Astridbergström<3


En veckka kvaar!<3

Baaaaaaaaaaaaaara En vecka kvaar :):) <3<3<3<3

              // Astridbergström<3


<3

J'ai le meilleur avec vous <3

// Astridbergström<3


Fotboll*

HeeejHeej!<3
Nu skriver jag heelt stööört, Jajajaaaa, vill prova pååå nåå nytt :P
Men iallafall så ska vi ju och tälta imorrn, men vi ska ha vanliga lektioner fram till lunch, Ochh det suuger! Hihii
Men iallafall så måste jag somna j*vligt tidigt såå jag orkar vara uppe imorrn, men jag tror inte att det kommer vara så svårt att vara vaken, eftersom alla ska sova i samma tält och alla kommer typ gapskratta heeela tiden, iallafall jaa :P
Men jag tror inte att jag kommer somna tidigt ikv. För kommer ha väldigt svåårt att somna, Men jag får f*n taa och tvingaa migg, jaa om det nu gåår. Haha, kommer inteee gåå :P:P
Men jaja, nu sitter jag och lyssnar på musik. Chattar med Jenny, Matildaa och Pauliina :)
Mååst snart gåå och packa, Men det får blii seeen :P Elr kanske inte eftersom jag skulle ju somna ssåå tiiidiiiiigt :P:P Hahhahahahhahahahhahhahahahah
 Haar varit och spelat fotboll med Amanda Jenny och Pauliina, och såå kom lucas efter ett tag, Hihi, vi spelade maaatch :P:P:P
Deeet var heelt skooj, men jag har j*vligt ont under fötterna, men jag fåår ta och försöka göööraa nåå åt det,
inte för att jag vet vad, men det åårdnar sig, Elr kanske inte.
Men nu måååste jaa ta och skäärpa mig, det är ju faan jäävligt ääkligt,, Hahaa, ingeen fattar typ det för utom någraa peers, som jaa,, men nååågraaa. orka fffförklara meer, Me nu måste jag ta och packaa. Heeejs!<3<3<3


Foootboooolll <3<3 :P

      // Astridbergström<3                         


Vääldigt kort inläägg*

HeejHeeej!<3
Nu chattar jag med Jenny och Amanda, Jaa och lite andra peers. Men allafall så kanske jag tar och cyklar till skolan, Men tror inte eftersom jag har inte städat, Hade ganska ont i huvudet. Imorrn imorrn skaaaa vi och täälta, HIhiII, Vaad skojj det kommer bli... Men nu ska jag taa och gåå , Heejs!<3<3

              // Astridbergström<3

RSS 2.0