Kort inläägg!!

Heej

Nu kommer ett snabbt inlägg.
Som sakt , Jenny har varit hos mig, vi var på datorn :D Och inte så mkt annat..
Måste gå och duscha nu , så heejss !!

Haha , kort inlägg, men ändååå!

           // Aattid :D


slalombacken!!

Heej

Har nyss kommit hem, Från backen, åkte med Emma, Amanda och Pauliina :) 
Det var roligt!! :D
Nu är jag hemma själv för de andra har farit till moster som fyller år idag!
Igår fyllde faster år! Men hon kommer hem från .-.-. Jag vet inte vars hon har varit , Men iallafall så kommer hon hem idag från vars hon nu varit, Typ i mars så kommer hon hit, Till ÖKX alltså!! Jag lääängtar!
Snart ska jenny komma, Hon skulle komma när hennes syster hade farit! Så hon borde komma snart då..
Det blåser och snöar massor nu , så det blev jättekallt i backen.

Såg melodifestivalen igår. Jag tror att jag tyckte om Anna bäst, Men förresten, vad gjorde hon med den, Vipps så var det ju borta mitt i allt....
Jag tyckte inte alls om de andra. kanske lite sibels låt, men jag vet inte...
Men den dära py elr vad hon hette såg ut som ozzy osborn! Och Noll discipl... jaja vad dom nu hette, dom lät ju typ ut som Jimmy Janssons låtar, fast dom som noll discilp... sjöng var ju lite rockigare.. Och dom andra var inte heller bra!

Nu ska jag äta något!! Heejss

GRATTIIS BÄSTA FASTEEER I EFTERSKOTT <3

Helloooooooo!!

Hellooo

Träningen var faktiskt ganska kul idag , Men det var inte nå roligt att köra doppboll! Men sen körde vi 97 mot 98/99 Och vi vaaann!! WOHOO! Körde nån stafett och mitt lag vann! Och så körde vi 21..
Snart är det ju Leeeos cup i Råneå. Men det är ju om 2 v. typ, så det är ju ett tag kvar typ..

Blir nog att fara till luleå imorgn, Far på storheden och far väl sen en sväng till kusiin! Men jag hoppas att vi kommer oss dit, annars far jag nog och åker slalom med nån.. Men vet inte vem, Kanske emma elr pau , elr vem som nu skaa!!
Nu ska jag se på OS. Haha , jag vet inte varför, jag är inte på intresserad att se, men blir ju självklart glad om vi får guld , silver elr borns!!
HeejddåÅ!

          // Aattid :D


SOMMAR <3


FREEEDAG <3

Heej

Håller på att kolla genom bilder från i sommar bland annat när vi var i Ansvar <3 Minnneen!! 
Åh, Jag vill ha sommar, som det var i sommras , Bada , kompisaaar! Gud vad jag längtaar till sommar!!
Roligast var nog när vi var i Ansvar, fast jag vet inte... Allt var ju toppen! Bästa sommaren faktiskt <3
Elr som när vi tältade oss mig, Och var vaken till 8 , 9 ! Och massor med meer!! Jag vill ha sommar som förra sommaren!!
JAG VILL HA SOMMAR, FATTA DET!

Äntligen är det FREDAG <3 Men dagen som går jätte sakta på skolan, Men vi slapp hela det jobbiga, efter lunch! För vi skulle på nån teater elr vad det nu var, som hette läppstift för odöda.. Haha, shiit vad vi skrattade :) Iallafall Jenny :D
Ikväll är det träning, och jag ska fara upp dit före 5, för pappa måste hämta E före 5, och träningen börjar ju kvart över fem, så då måste jag ju åka upp med han då.. Men jag får väl se vad jag ska äta, För jag måste ju äta nå! Men kanske bara äter nå mackor och så middag sen när jag kommer hem.
För nu är jag skiit hungrig, ändå för att jag inte åt nån mat idag på skolan, för att det var pytt i panna, och hatar deeet!! Men jag åt iallafall 5 smörgåsar! Haha, Tjockiis!!
Men nu ska jag fortsätta kolla på bilder, kolla bloggar och lyssna på musiiik!! Heejss

          // Aattid :D

Basket <3


Basket <3

Dagens..

DAGENS....
Dagens borde:
 Stäääda!
Dagens frisyr: vanligt..
Dagens klädsel: Jeansleggings , Tröja!
Dagens planer: Träning , Städa..
Dagens vill ha: Kameera <3
Dagens längtan: Leos cup, Sportlovet, lördag , Mars...
Dagens beroende: Massooor!
Dagens humör: Toppeen!
Dagens irritation: Tjuv!
Dagens låt: Bad boys - Alexandra Burke
Dagens skratt: Konserten! :D


DAGEEENS LÅÅT!

Jag vill ha sommar <3


.-.-.-.-.-.


Vill till Luleå!

Heeej

Jag vill fara till LULEÅÅ!! Köpa kamera, Men jag tror inte pappa vill köpa kamera .. Men jag vet inte om vi kanske kommer oss till luleå, Fara på biltema och lindex.. och såånt! Menn jag vill ju ha kamera, Den är ju typ Gratis? Elr??
Jaja iallafall så hade jag tänkt skriva lite tidigare än nu, men det gick inte att logga in, Men nu gå..
Är på facebook nu, Måste ta och träna på engelska glosorna som är tills imorgn, Så det kanske är dags nu?? Elr??
Så heejs :D

          // Aatttiid :D

Kort inlägg :D

Heej

Kommer ett snabbt inlägg, Har varit till mormor och morfar idag igen, Mamma , eric och julia har varit och duschat dära. Men när vi kom hem igeen så var det vatten, Men jag tror att det är fixat nu, så vi inte behöver vara utan vatten nå mer. Men jag hoppas iallafall att det kommer vara kvar detta vatten, för en gångs skull!
Ska typ gå och sova, Är skit trött. Håller på att somna, Det får bli en tidig kväll.. Så heejss

         // Aattid :D

Hihii :D

Heej

Hiiihi, Vad man kan ha fel.Vattnet kom igår :D Men.... är borta nu igen, Vi hade kunnat få vattnet.. Men...bla bla blaa!
Idag har vi gjort 80-testet, jag fick 4 min och 10s. Förra gången hade jag 7 min.. Hahhaa :P
Måste gå och träna på franska läxan nu.. Skriver kanske seen!! Heejss

           // Aattid

tisdag 23/2

Heeej

Har inte ännu fått tillbaka vattnet, Tror inte att det hinner komma nå idag , Elr det kommer INTE komma nå idag! Ganska skäker, faktiskt 99% säker.. Aaha.
Har fått trorka disken idag, TeamWork! Haha, Mamma diskade julia grejjade och jag torkade och stoppade in i skåpen..
Snart blir det att äta, sen ska vi fara till mormor och morfar, idag är det min sur att duscha :D
För vi hade ju skridskor idag på idrotten så kunde ju inte duscha då..
Nu ska jag gåå.. Skriver kanske seeen!! Heejdå :D

           // Aattid :D

Nattii!

Natti Natti :D

       // Aattid :)

Måndag 22/2

Heej :D

Har varit hos Amanda som ni kanske har läst, Men iallafall , Så stack vi till sporthallen, vi fick gå dit , eftersom hennes mamma hade redan farit till bränna , så då var det bara att gå.. Vi vaar kanske* lite flummiga , och höll på att vinka till varje bil som for förbi! Men vi kom farm till slut, och då höll jag iallafall på att frysa ihjäl, När vi kom det var det inte så länge kvar tills matchen började! Det var 96:orna som spelade mot Övertårneå.
När matchen var klar ringde mamma så då åkte vi till mormor och morfar för Julia , pappa och eric skulle duscha dära, Ja som sakt vi har inte ännu vatten och kommer inte heller få det idag, Förhoppnings vid imorgn, men inte så stor chans!  Men jag hade ju inte ätit nå så då for jag och mamma till vippa så åt jag en hamburgare dära, Och sen for vi tillbaka till mormor o morfar. Såg os dära och åt godiiiis! haha, onyttiga jag :D
Nu vet jag inte vad jag ska göraa, kanske stoppar på nån film och somnar till den, Ja.. det låter bra, det får det bli :D
Så nu måste jag bara hitta en fiiiilm .., Så heejs !

Jo förresteen! Har gjort ny design åt syster, ( www.julalilin.webblogg.se ) Så kolla gärna in.. Helt missslyckad blev den, men hoppas att den duger tills vidare.!! Heejs igen..

           // Aaaattid :D

Hos AMANDA :D

Heeej

Nu är jag hos amandaa.. Jag for hit efter skolan. Vi har ätit glass :D Det var mums!!! Sen kanske vi sticker till sporthallen och ser när det är match dära. Men vi vet inte ännu om vi får.. Vet inte vad jag ska göra sen idag , alltså när jag har kommit hem, hittar väl på något.
Men nu skulle typ amanda skriva ... Så heejs :D

      // Aattiiid :D

Hej nu är det amanda som skriver. Idag på skolan har vi spelat kort det var skit kul! Haft bild,matte,Oä,Sv En. Not so funny! Men nu har vi skit kul jag har målat mig i facet och astrid är så road av det. känns inte kul för mig, dumma astrid!!! skämta bara. Nu vill astrid att jag ska flytta mitt stora ersel ur stolen. det var inte snällt astrid!!!
Nu rotar astrid i mina saker och hittar allt möjligt skrot. Ska sminka oss så vi ses hejs hejs!!!!!/ps astrid äter upp mina godis hjärtan!!!

Söndag!

Heeej

Har vaknat vid 9 och kunde inte somna om sen. Har inte gjort så mycket sen, Sett på tv och nu datorn.. Det är ungefär
-23,5°c ute. Så det är ingen slalom backe öppen idag heller.
Såg melodifestivalen igår, Vet inte vem jag tycke bäst om.. Men några var ju bra!
Såg lite av os i vancouver igår, men såg ej när Marcus Hellner tog guld och Johan olsson brons! Så nu har vi 3 GULD 1 SILVER 2 BRONS!
Har inte ännu nå vatten, så om det inte har kommit ikväll, så måste jag fara till momor och morfar och duscha! Men hoppas att den kommer snart!  We miss you Water!!
Men nu ska jag äta något, Heejs :D

          // Aattid :D

Match i Råneå!

Heej

Nu ska jag berätta om min dag!
Åkte med Pauliina till Råneå, Det var jätte varmt i bilden, så höll på att svättas ihjäl! Men iallafall när vi kom dit var klockan vid 9 , Vid halv 10 ungefär så började vi värma upp , Då skulle vi möta Gammelstad. 
Första perioden så ledde vi med 2 p. Och sen rejsade dom om oss, Så när den matchen var klar så var ställningen typ 7 - 22 (kommer inte riktigt ihåg ställningen , Men något omkring det!) till dom. Efter matchen kollade vi på 00-arns match, De förlorade oxå, men kommer inte ihåg vad. Vi åt maten vi hade med oss, iallafall jag, Pauliina och Amanda, Elr Amanda åt inte så mycket. Och Emma hon åt senare med hennes Familj! Det var ju 4 timmars mellanrum mellan matcherna så det var ett tag att vänta, Och ena sekunden hade man massor och göra, och andra sekunden låg man bara på bänken och stirrade! Inte så skojj! Vi gjorde oxå lite annat :D Fast det vet ju bara vi!! Men iallafall så sprang vi dära i korridoren och var lite ego om bollarna ibland, Och ibland sköt vi mellan varann. När klockan var vid 20 över 2 så började vi leta upp alla för uppvärmning! När de andras match var slut så hade vi fyllt falskorna med vatten , varit på toa, och gjort oss klara! Men när vi skulle sätta lägga våra flaskor på bänken för uppvärming så kom Gammelstad mitt i allt , och dom trodde att de skulle vara dära. Så då fick vi ju gå till Anita och höra om vi skulle vara hära och varför dom var hära. Och när tränare såg att vi kom så frågade han varför vi var dära, Och då sa vi att vi skulle vara hära, Så då gick han till dom som satt i seketariatet och frågade om De skulle vara dära, Men det skulle ju dom inte då, Så då gick dom, Så då fick vi äntligen börja värma upp! Jag fick börja spela första perioden, och det tycker jag inte om, det får jag jag alltid göra!
Men första perioden så kommer jag inte ihåg vad ställningen var, Men under kanske andra perioden så fick de 14-4 , så att vi kämpade och kom ikapp! Och det är Jag glad för!! Så nu känner jag mig stot över lageeet :D
Och sen vann vi med 18-16. HAHAHA, vi vann med 1 mål! Jag gjorde typ 2 elr 3 mål, kommer inte ihåg riktigt.
Sen duschade vi och sen stack vi heem!

Vi är ännu utan vatten har varit det sen igår natt! Och det är så j*vla jobbigt! Man kan ju inte klara sig utan deet!
Imorgon vet jag verkligen inte vad jag ska göra, Det kommer ju vara så kallt så igen slalom backe har öppet, men jag får hoppas att nästa helg det har blivit varmare så att det går att åka slalom, iallafall hoppas jag till på Onsdaag!! Jag har inte ännu åkt alls nå slalom i år , så det är kanske dags att göra det snart :D
Nu ska jag snart se på film, Fast jag kommer nog somna till filmen , för jag har ganska trött, Har vaknat 7 på morgonen!
Så heejss

         // Aattid

19 februarii

Heeej

Skrev inget igår, Hade inte tid och har inte alls haft nå lust! Men nu skriver jaag iallafall.
Idag har vi haft träning, vi spelade match och sånt som vi oftast brukar göraa. Imorgon blir det Match , I råneå. Åker med pauliina dit och sen kommer mamma så åker vi hem med hon.
Vi ska spela mot Kalix och Gammelstad, Vi har en chans mot kalix att vinna. Så vi måste kämpa. Men gammelstad tror jag inte..
Jooo.. förresteen , Pauliina har färgat håreet :D  Mörkbrunt!  :P
Men nu ska jag se på lets dance och tjocka i mig godiis :P
Heejss :D

         // Aatttid :D

Onsdag

Heeeej

Har inte skrivit på ett tag, Okej skrev inte igår men det känns jätte längee sen!
Igår var det ju Fettisdag , Vi fick en semla på skolaan, Den var jätte hård. Så den var inte så god , Men iallafall gjorde julia semlor igår så vi åt, och dom var MYCKET godaree :P
Imorgon har vi franska , Har glosor så måste tränaa. Måste få alla rätt!
Hoppas jenny , Amanda och Matilda blir friska tills nästa, Det är så tomt utan de, Vi är bara 5 tjejer på skolan nu när de är sjuka.. Så hoppas dom kommer :D
Nu ska jag gå upp och träna på glosorna, Och lite andra grejjjer :)
Heeej <3

         // Aattid

Måndag den 15 februari 2010

Heeej

Vi gjorde inte så spec. på träningen, match , 21 och sånt. PÅ lördag har vi minisammandrag, Vet inte vem vi möter men vi får väl veta det under veckan nå..Hoppas vi spelar mot Boden , Och dundret med det blir lite långt för de om det ska på minisammandrag i Råneå. Men jag hoppas iallafall att vi vinner någon match!!
Imorgon blir det att åka buss hem , Mamma jobbar och pappa vet jag inte, Men ringer till han på torsdag så får han komma och hämta miiiig :D
Annars vet jag inte vad ja ska göra imorgn. Jo justee :) FETTISDAG ;P
Hoppas vi får nån semla på skolan, iallafall kommer mamma göra här hemma :D Mumiiiss. :P
Ska sen se nån film med syster, den börjar typ 21. så det är ju ett tag kvar, men måste göra popcorn, men det kan man ju göra vi 10 i.. Men ändå ..
Ska nu göra annat. Heejjs

          // Aattid <3

Träning!!

Heeej

Ska på träning om 20 min, elr ungefär om en halvtimme. Måste hinna äta och packa väskaan!! Vet inte hur jag ska hinna. Bara att ätaa. VAD SKA JAG ÄTA PÅ 10 MIN??? för jag måste fara iallafall 5-10 min innan träningen börjaaar!
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Men hittar på nåt väl. Men nu måste jag gå så jag hinner äta och packa väskan.. Heejsssssssss

            // Aattid <3

HAPPY VALENTINE <3

HAPPY VALENTINE <3

Har nyss kommit in, Har varit och grillat korv , Mumss ;P Så for inte och åkte slalom, Och den stänger 4 och den är snart halv 3. Så det kanske inte är så nödvändigt. Men far och åker på onsdag om den har öppet då..
Vet inte vad jag ska göra istället, Jo jag ska göra.. Nä jag vet inte. 
Igår gjorde jag och Jenny en design till MATILDA :) 
Nu ska jag göra annaaat ;P Heejdåååå <3 

           // Aattid <3

Ny design :)

Heeej

Har precis nyss fått ny design av Sandra.. Supeer snygg värkligeen ,, TAACK :)
Men iallafall så blev det inte att vara och sova hos Jenny , Så vet obsolut inte vad jag ska göra ikväll , Elr jo förresten jag ska göra 2 designer. Just juste juuustee. Men jag måste få tag på enaa.
Men nu ska jag börja med designerna iallafall en av de. Så heejss

      // Aatttiiid

Freedaag!

Heeej

Har slutat tidigt idaag, Så har ju kommit hem vid 2. Ikväll har jag träning, Trodligen efter så far jag och sover hos Jenny efter, men måste ringa och höra med mammaa sen innan basketen. Tror att vi skulle se THE RING ! Men jag är inte säkert. Det är alltså en skräckiiiss.  HiiHii..
Nu ska jag vara på facebook och vänta tills syster kommer heem. Så heejs.
Skriver kanske seen..

         // Aattid

Bad romance


BAD ROMANCE - LADY GAGA

Förslag??

Heeej

Håller på att fundera om jag ska göra en ny blogg , Men jag måste ha nå förslag på vad, Så KOMMENTERAA!!

      // Aattid

Heello

Heeej

Idag har Jenny varit hos mig ett tag , Vi bakade choklad bollar , fast blev allmänt misslyckadee. Hahaa. Men vi höll på att spy bara på Andra chokladbollen, så det blev bara 2 vaar ;P 
Haft Franska idag, men jag kunde inte glosorna för har haft borta bocken och hittade den på morgonen. Så ska göra glosorna nästa vecka iställeeet. Men måste träna skit myckeet på dom, Och oxå på denna veckas, Vi har lite andra djur bl.a Ko , häst , orm, fjäril och sånt.. Men fjäril kan jag eftersom det heter Papillon och papillon är ju oxxå en hundras. Så det kan ja :)

Måste börja med en design till en pers.. Men måste få nå bilder. Så ska kolla msn och se om hon är innee. Så heejss. 

     // Aattid ;)

Kort inlägg!

heej..

Idag är vi lediga från skolan.. Har inte gjort alls nå..Men tror att vi ska ta och gå ut nu. Och sen fara till Mormor och morfaaar. Så nu ska jag gå!!!  Heeejss

Hahaa. vad lång inläägg vaa???
Skriver ssennn!!!:

          // Aattid ;)

Vi vaann!! :)

Heej ;)

Vi vann mot Dundereet!! Jag tror att jag gjorde 5b måål iallafall , Men kanske nåt mer. Men jag kommer inte ihåg, Ställningen blev iallafall 38-14 till oss!!  Glömde handduken när vi var klara så fick duscha hemma , Har varit ute ett tag idaag, Men for och åt, så har nyss kommit hem. Åt hamburgare, men åt typ ingeting från den nästaan.
Imorgon är vi ju lediga från skolan, vet inte va jag ska göra alls, Skulle nog till mormor och morfar en sväng, och så ska vi väl vara ute. Men det får jag se då.
Nu ska jag vara på datorn , sen ska jag se fiilm, Kanske bröllops duellen. elr. nån annan, Men får se,
Längtar tills i Mars elr när det nu var, för då kommer New moon!! Julia får filmen i födelsedags present. Alltså mama har bokat den , Så jag tror att det var i Mars den kommer på dvd.. Men hoppas att det blir snaart!
Längtar tills Mars. April , för då kommer trodligen faster upp , alltså från Östersund. Guuuud vad jag längtaar! Jag träffade hon sist i Sommras, det känns så länge! Men hoppas att hon kommer iallafall, så det inte händer nå annat, elr.. Jaajaaa.
Så nu ska jag kolla lite bloggar, Kolla facebook, och sen film.. Heeejs

                // Aatttttid

Melodifestivaleen!

Heej

Har nyss sett Melodifestivalen, Vet inte riktigt vem jag tyckte bäst om kanske... öh, kanske Linda Pritchard. Men hon åkte ju ut, typ. tror jaaa. Men jag vet inte faktiskt..
Idag har mormor och morfar varit hära, Både jag och syrran fick pengar, Alltså presenter man kan som kalla det.  För vi fick inget i julas, Så fick jag inte när jag fyllde år, så nu har vi fått 600 kr vaar! Så ... AM RICH. !! Haha, nej skojja ;)
Men iallafall så har kusinerna varit oxå hära. Men nu är Syrrans kompisar hära och det är uppe och ser typ på tv. Så ska nog ta upp den bärbara och se på film ikväll.
Jojustee. Hon fick en platt tång, en Hårfön, kläder , smycken och parfym . m.m idaag. Så jag ska sno och använda hennes platt tång nå.. Hahaa;)
Men nu ska jag draa!! Heejdåå! ;) ;))

       // Aattid ;P

Grattis syrran!

Heeej

Vi gjorde inte så spec. på träningen idag, Tränings match, stafetter och sånt. På Söndag är det match, Vi möter Dundret. Vi har vunnit mot de ju förr, så måste vinna!
Imorgon fyller syrran år, 14 år. Så då kommer mormor och morfar, och säkert kusinerna hit.
Men nu ska jag göra nå annat, Kanske se lets dance. Oj, det sluatde nu ;) Hahaa. jaja, hittar väl på nåt annat..
Så heejjss

      // Aattid

Träning snart

Heej

Har träning snart, Kvart över fem. Elr det är ju en timma tills vi börjaar ungefär. Men ska typ åka upp vid kvart i. elr, när jag då åker upp. Har slutat tidigt idag, Skönt! Så att bussen far ju först till Svartbyn!
Ska upp och damsuga nu, sen ska jag äta. och än en gång.. TRÄNING!
Heeejs

           // Aattid 


Heeejsaan!

Heeejsaaan!

Kommer ett kort och snabbt inlägg.

Har städat nästan hela dagen efter kommit hem efter skolan. Elr sen jag skrev mitt förra inlägg.
Ska snart gå och se film, Vet inte vad för men, Ser väl då. Kanske gör popcorn. Orkar inte träna på de svenska glosorna , elr jag har typ inte äns hemma veckan ord. Den är nog i bänken.. Men måst nog träna lite på engelska glosorna.. Så jag kan de. Men jag kan, Stolen.. ja det är ju inte så svår. Alltås det är stulen då. Men jag vet inte om jag kan de andra. Kanske anställd. Men jag vet int, Men nu ska jag draa. Heejjss

       // Aattid

•• Torsdag ••

Heeej ;D

Idag är det Tordag, Hade franska första timmen, Gjorde franska läxan glosorna, alltså förhör. Hoppas atty jag får alla rätt, Men det tror jag inte, Eftersom ja började träna de på morgonen :) HAAHA.
Men hoppas ju självklart att jag får det. 
Imorgon är det Fredag, Måste träna på engelska glosorna, och kanske på veckans ord, Om jag nu har tagit hem den då ;)
Vet inte vad jag ska göra efter skolan, Är hemma själv till 3, elr till och med 4. kom jag på , Men jag kommer hem vid 2 :) Vi slutar ju tidigt. Och så går bussen först till Svartbyn :) Det ägeeer!! Hahaa.

Är på facebook och kollar läget, väntar på att kladdkakan julia gör ska blir klar. Men det blir väl ändå att äta den efter maten då..Men nu ska jag gå :) Haajdå ;)

      // Aattid


•• New moon ••

Heej

Har nyss kommit hem, Från bion alltså:) Den var AS braa ;) ;)  Hahaa,
Men nu ska jag draa. Pappa ska ha datorn- Hahaa. Shiit vad långt inlägg va?
Heeeeeejjjs ;)

          // Aattid

•• Onsdag ••

Heej

Idag är det onsdag, Ikväll blir det New moon :) Far till Amada.. Jag det är väl de som är..
Men kanske ska berätta lite mer, Ännu en dag och skolaan. HAr typ kört pepparkaks kull (elr vad det nu heter) på raaserna. Hahaa. Jajaa, sticker till Amanda efter maten sen, går elr åker bil ner till bränna och sen köper vi godis, elr vad det är nu vad vi ska ha. Och sen blir det NEW MOON!
Ja det är väl det då.. Har inte så mycket mer att berätta..
Men iallafall lyssnar jag på musik, Lite olikaa. Bl.a Owl citys Fireflies.. Var jätte less på den förrut.Men nu är den bra igen ;) Hahaa..  
Mamma har nyss kommit, hon har varit till bränna och köpt lite presenter till syster, Men kan inte säga vad hon ska få, För hon läser ju kanske bloggen, Men är lite svis, men inte mycket. Hoppas hon inte får nåt av pappa :) Haha, då är det typ en mob, elr en tv, elr nå sånt. Men hon får inte få nå sånt!! DET ÄR JU JAG SOM FÅR SÅNT !! INTE HON! jaja, om hon får nå sånt då ska jag haa en.... SYSTEMKAMERA :) Det är ett som är säkert!!

Jaja, Hoppas maten är klar snart så jag kommer mig till Amanda nån gång.
Ska gå nu då ;) Heejs

         // Aattid


•• Tisdag ••

•• Heej ••

Varit på skolan idag, Hade skytte på idrotten. Vi fick skuta nån björn på nå.. Jaja, orkar ej fölara ;) Men iallafall så åkte jag buss hem , Alltså ungefär 1 timmes buss åkning. It sucks!  Jag tror att jag ringer mamma imorgon, Orkar ej åka imorgon, Så jobbigt! Imorgon blir det New moon, så måste köpa nå tills imorgon, men gör ju det före.
Men nu ska jag plocka in lite kläder i garderoben och sen stoppa på inspelning på I taket lyser stjärnorna , så ser väl den imorgon.. Så heejs ;)

        // Aattid

Måndag

Heej

Har varit på basketen idag, Vi spelade match , hade stafetter och köt på korg, Har även fått en lapp tills på Söndag , då vi har match , Hemma match. Vi möter Dundret. Vi har förrut spelat mot de, och vunnit, så vi måste vinna!! MÅSTE VÄRKLIGEEN!!  Men ska ge allt. Elr försöka iallafall ;)
Imorgon har vi slöjd, Träslöjd.. 
Men nu ska jag gå och se en film , och så ska syster ha datorn.. Heejss

             // Aattid

RSS 2.0